Excursie Delta Dunarii 7 zile la Sulina

Code: LMJUYH
6 DAYS - 5 NIGHTS
Category:
 • Turism Delta-13

Brațul Sulina (numit și Canalul Sulina) este cel mai scurt și mai drept braț al Deltei Dunării, format prin ramificarea brațului Tulcea, la est de orașul Tulcea, în două brațe: brațul Sulina (la nord) și brațul Sfântu Gheorghe (la sud). Se varsă în Marea Neagră în dreptul orașului Sulina. Are o lungime aproximativă de 71 km. Este regularizat și canalizat, permițând navigația vaselor maritime cu un pescaj de până la 7 m.

LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE
SERVICII INCLUSE
 

 • agrement bărci cu motor sau cu vâsle și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați în pescuit sportiv
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală și cafea
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 18 lei zi /masina
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • bărci cu motor și șalupe rapide pentru transferuri la orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxa pescui
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

Sulina este orașul din România situat la cea mai mică altitudine medie, de numai 4 m deasupra nivelului mării. Orașul se întinde de-a lungul Dunării, cu cea mai mare parte a habitatului pe malul drept. Acesta este singurul oraș din Delta Dunării. Sulina nu este legată direct de rețeaua de drumuri din România și poate fi atinsă numai pe calea apei, fie pe Dunăre, fie pe Marea Neagră.

1

Ziua 1: Plecare din Portul Tulcea

Imbarcare pe hotelul plutitor, servirea cocktailu-lui de primire, cazare, informare asupra desfasurarii programului si a traseului turistic. Program de voie. Se serveste pranzul in timpul desprinderii de la mal, inceputul croazierei in Delta Dunarii cu plecare pe bratul Sulina . Acostare in localitatea Gorgova ,transfer barci cu motor avand ca obiectiv vizitarea lacului Gorgova si a lacului Potcoava zona strict protejata de Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii;Intoarcere la hotel unde se va servi cina; innoptare pe hotel.

2

Ziua 2

Servirea micului dejun; continuarea traseului cu vizitarea Grindului Caraorman si a localitati Caraorman indreptandu-ne catre lacurile Lumina si Puiu unde se vor organiza concursuri de pescuit la crap si stiuca; Se serveste pranzul, continuare traseu catre localitatea Crisan pentru vizitarea obiectivelor turistice aflate in aceasta localitate; Se va servi cina dupa care se va innopta pe hotel.

3

Ziua 3

Dupa servirea micului dejun, hotelul se va indrepta catre localitatea Sulina cu iesirea la Marea Neagra, aici avand posibilitatea vizitarii cimitirului vechi al orasului, farul vechi si palatul Comisiei Europene a Dunarii, dupa vizitarea obiectivelor se va servi pranzul.Continuarea programului poate cuprinde ore de plaja pe tarmul Marii Negre, si ca agrement beneficiati de posibilitatea desfasurarii concursului de sky nautic dupa care ne vom imbarca pe hotel unde se va servi cina urmata de program la libera alegere, inoptandu-se pe hotelul plutitor.

4

Ziua 4

Servirea micului dejun continuare traseu pe Dunarea Veche cu vizitarea padurii Letea (zona protejata de Rezervatia Biosferei Delta Dunarii) unde vom organiza un picnic la iarba verde, plimbari cu barcile cu motor sau rame; imbarcare, servirea cinei si participarea la concursul de dans artistic organizat pe terasa hotelului plutitor; innoptare pe hotel.

5

Ziua 5

Servirea micului dejun dupa care vom vizita gruparea de lacuri Bogdaproste, Trei Iezere si lacul Lungu, aici aveti prilejul de a va inscrie la concursul de pescuit cu premii; imbarcare pe hotel pentru servirea pranzului (program de voie)in timp ce hotelul se va indrepta lin pe canalul Lopatina cu iesire la Mila 23; se va servi cina urmata de un foc de tabara pe mal cu diverse jocuri distractive; se va innopta pe hotel in apropierea localitatii Mila 23.

6

Ziua 6: 

Servirea micului dejun dupa care ne vom transfera in barcile cu motor pentru avizita satul pescaresc Mila 23,  lacul Ligheanca si Vacaru unde organizam concurs de pescuit, dupa care hotelul se va indrepta pe canalul Sontea si canalul Olguta pentru vizitarea lacului Furtuna, lac ce adaposteste un peisaj mirific din tinutul deltaic imbinata cu servirea pranzului pe mal ce consta in prepararea si servirea borsului pescaresc, si altor preparate din peste specific zonei (vor fi gatite din capturile proprii ale turistilor); imbarcare pe hotel si servirea cinei.

7

Ziua 7: Întoarcere

Servirea micului dejun, continuare traseu in scopul vizitarii vestitului lac Nebunu (lac strict protejat de A.R.B.D.D.), aici aveti posibilitatea de a filma si fotografia diversitatea pasarilor, vestitelor lebede si a peisajelor din imprejurimile lacului. Dupa scurta excursie pe lac ne vom indrepta pe canalul 36 pentru a iesi pe bratul Tulcea unde vom acosta hotelul in Portul Turistic Tulcea.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Excursie Delta Dunarii 7 zile la Sulina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:93.00

Book the tour

Total
  × €93 = €93