Excursie de 4 zile - Lacul Furtuna - Canalul 36 i
Hotel Plutitor Anda

Durata

3 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 1550 lei

Despre Traseu

   Lacul Furtuna și Lacul Nebunu sunt două dintre cele mai enigmatice și fascinante bijuterii acvatice din Delta Dunării. Acestea atrag vizitatorii ca un magnet, oferindu-le nu doar o experiență vizuală impresionantă, ci și povești și legende încărcate de mister care îmbogățesc farmecul acestor locuri.

Lacul Furtuna este situat într-un peisaj sălbatic, înconjurat de stufărișuri dense și păduri de salcie, un cadru natural care pare desprins din basme. Este un adevărat paradis pentru cei pasionați de natură și aventură. Apele sale întunecate și adânci găzduiesc o varietate de specii de pești, păsări și animale sălbatice, creând un mediu ideal pentru observarea faunei, pescuit și plimbări cu barca. Conform legendelor locale, numele lacului provine de la furtunile puternice și neașteptate care pot izbucni în zonă, conferind locului un aer de mister și o frumusețe aparte.

La o aruncătură de băț distanță se află Lacul Nebunu. La fel de captivant și încărcat de enigme, acest lac a dat naștere unei legende locale despre un pescar care ar fi fost înnebunit de frumusețea și misterul locului, de unde și numele lacului, tradus prin “lacul nebunului”. Înconjurat de vegetație luxuriantă și având o biodiversitate bogată, Lacul Nebunu are o particularitate fascinantă – își schimbă culoarea apei în funcție de lumina soarelui și de fondul său noroios, creând un spectacol vizual de neuitat. Lacul Nebunu este, de asemenea, un loc excelent pentru explorarea faunei și florei sălbatice specifice Deltei Dunării și pentru a savura liniștea și pacea naturii într-un cadru idilic.

Astfel, Lacul Furtuna și Lacul Nebunu reprezintă două dintre cele mai impresionante comori ale Deltei Dunării, oferind vizitatorilor o experiență unică, îmbinând frumusețea naturală cu poveștile și legendele locale pline de mister.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Ziua 1

   Aventura ta începe în momentul în care pășești la bordul navei noastre, unde vei fi întâmpinat cu căldură de echipa noastră. Personalul te va informa despre programul și traseul pe care urmează să îl parcurgi și te va conduce apoi spre confortabilele tale camere de cazare.

Odată ce vei fi familiarizat cu regulile de la bord, nava va părăsi portul Tulcea și se va îndrepta spre inima Deltei Dunării, urmând traseul prestabilit. În timp ce navigăm pe brațul Sulina, vei avea ocazia să te bucuri de câteva delicioase preparate gastronomice dobrogene în timpul mesei de prânz, admirând peisajele impresionante din jurul tău pentru aproximativ 4-6 ore.

Când vei ajunge în apropierea localității Crișan, pe Dunărea Veche, seara va fi dedicată relaxării și distracției după servirea cinei. Vei putea alege între un moment liniștit și odihnitor, înconjurat de natura sălbatică, sau o serată animată cu muzică și diverse elemente distractive, propuse de noi sau de tine.

Ziua 2

   După ce savurezi un mic dejun, ziua poate fi organizată în funcție de preferințele tale și ale celorlalți turiști. Ai la dispoziție două opțiuni: o plimbare cu barcile cu motor pe lacuri și canale, sau o partidă de pescuit pe Dunărea Veche, în apropierea hotelurilor plutitoare.

În funcție de câți dintre voi vor alege plimbarea cu barcile cu motor, punctul de reîntâlnire pentru masa de prânz poate fi același cu cel de plecare, sau Mila 23.

Pe măsură ce hotelurile plutitoare navighează pe Canalul Sontea spre Lacul Fortuna, unde veți înnopta, ziua poate continua cu odihnă după masă sau cu o plimbare cu barcile cu motor pe lacurile Ligheanca și Vacaru’, întâlnind hotelurile plutitoare pentru cină.

Seara, atmosfera va fi completată de un grătar pe malul Lacului Fortuna o partidă de pescuit la știucă și biban.

Ziua 3

   După clasicul mic dejun, veți avea oportunitatea să vă petreceți timpul pescuind pe lacurile Fortuna și Băclănești, unde puteți experimenta și alte activități acvatice, precum plimbarea cu banana, înotul sau schiul nautic. Alternativ, puteți alege o excursie fascinantă pe lacuri și canale, în conformitate cu programul stabilit pentru această zi.

Ulterior, ne vom reîntâlni la hotelurile plutitoare pentru a servi masa de prânz, în timp ce navigăm pe canalul Sontea spre Lacul Nebunu. Aici ne vom bucura de o ultimă seară plină de emoții și distracție, care va începe cu o cină festivă, unde veți fi răsfățați cu delicatese culinare.

Petrecerea de adio va urma, marcând încheierea unei experiențe memorabile în inima Deltei Dunării. Vom celebra împreună momentele petrecute și legăturile create între noi, într-un cadru feeric, înconjurați de frumusețea naturii și de energia pozitivă a celorlalți participanți.

Ziua 4

   Veți trăi ultimele momente pe hotelurile plutitoare, care se vor deplasa pe canalurile Sireasa și 36, având ca destinație Portul Turistic Tulcea. Odată ajunși în port, veți debarca și vă veți lua rămas-bun de la această aventură captivantă în inima Deltei Dunării. Cu amintiri frumoase și experiențe de neuitat, veți păstra legătura cu natura sălbatică și cu prietenii făcuți pe parcursul acestei călătorii unice.

Tarifele Excursiilor noastre

Tarifele excursiei sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-u. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta traseului

Descopera mai multe trasee

Excursii Delta Dunarii - Hotelurile Plutitoare Anda

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unei excursii in Delta Dunarii

Excursie Lacul Cotețe - Brațul Sulina