Sejur de 4 zile pe Hotelurile Plutitoare Anda

Excursie specială de Paște

Durata

3 nopți

Capacitate

18-36 persoane

4 Stele

Acreditate

Cost

de la 1650 lei/sejur

Despre traseu

  Această excursie reprezintă o călătorie plină de aventură și descoperiri în inima Deltei Dunării, pe hotelurile noastre plutitoare, unul dintre cele mai captivante și diverse ecosisteme din Europa. De la momentul în care urcați la bordul navei noastre, veți fi întâmpinați de un personal prietenos și experimentat, gata să vă ofere o experiență memorabilă.

  Pe durata călătoriei, veți naviga pe canalele pitorești ale Deltei Dunării, bucurându-vă de peisaje spectaculoase și de biodiversitatea unică a regiunii. În timpul plimbărilor cu barca, veți avea ocazia să explorați locuri fascinante precum pădurea Letea și lacurile Bogdaproste și Trei Iezere, cunoscute pentru frumusețea lor naturală și bogata faună și floră.

  Pe lângă explorarea peisajelor și a vieții sălbatice, excursia oferă și momente de relaxare și distracție. Veți avea parte de mese delicioase la bordul navei și veți putea participa la activități precum pescuitul și petreceri la bord.

  Această excursie reprezintă o oportunitate unică de a vă conecta cu natura și de a crea amintiri de neuitat într-un cadru idilic și relaxant. Indiferent de pasiunile și interesele dumneavoastră, excursia în Delta Dunării vă va oferi o experiență autentică și captivantă în mijlocul unei naturi sălbatice și pline de farmec.

Locatie

Locul de plecare

Excursia in Delta Dunarii, pe cazarea plutitoare, de 4 zile incepe din Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Excursia ta de 4 zile in Delta Dunarii

Ziua 1

  Experimentați aventura vieții voastre de la bordul navei noastre! Călătoria voastră în Delta Dunării începe în momentul în care pasiunea și excitația vă ghidează către puntea noastră. Odată ce pășiți pe navă, veți fi întâmpinați de o echipă pasionată și profesionistă, gata să vă ofere o experiență memorabilă.

Pe parcursul celor aproximativ 7 ore de navigație, veți avea ocazia să vă relaxați și să vă bucurați de soarele blând și de briza revigorantă. De pe terasa navei, veți admira peisajele pitorești și păsările exotice ale Deltei Dunării, sau puteți să vă răsfățați cu o băutură rece în compania celorlalți membri ai grupului.

Odată ajunși la destinație, veți fi întâmpinați cu o masă delicioasă și veți înnopta într-un loc de poveste, sub cerul înstelat al Deltei Dunării. Această excursie reprezintă începutul unei călătorii pline de aventură și descoperiri, iar noi suntem aici pentru a vă ghida în fiecare pas al acestei călătorii magice.

Ziua 2

Dimineața, după ce ați savurat micul dejun delicios, vă așteaptă o aventură fascinantă în Delta Dunării! Îmbarcați-vă într-o plimbare cu barca pe canalul Magearu, către pitoreasca localitate Letea. Aici, veți avea ocazia să explorați fermecătoarea pădure Letea, o bijuterie a Rezervației Biosferei Deltei Dunării.

Pădurea Letea, situată în nordul Deltei, este un colț de natură sălbatică ce vă va uimi cu biodiversitatea sa bogată. Această zonă protejată găzduiește o varietate impresionantă de specii de plante și animale, inclusiv cai sălbatici și peste 2000 de specii de insecte. Aici, veți avea șansa să vă bucurați de frumusețea unui peisaj mediteranean, completat de o mulțime de plante cățărătoare și specii rare de păsări.

După aproximativ 6 ore de explorare, vă puteți relaxa și savura o masă delicioasă sub forma unui picnic la iarbă verde. Întorcându-vă la bordul navei, vă veți îndrepta către localitatea Mila 23 pentru a continua aventura voastră. O plimbare pitorească de aproximativ 5 ore pe canalul Dunărea Veche vă va duce prin zona lacurilor Bogdaproste, Trei Iezere și lacul Rădăcinos.

Fiecare lac are povestea sa de spus, oferind oportunități pentru pescuitul la știucă, observarea păsărilor și relaxare în mijlocul naturii. Plimbarea se va încheia în apropierea localității Mila 23, unde veți reveni la bordul navei pentru a vă bucura de o masă de seară delicioasă și pentru a vă odihni într-un cadru pitoresc.

Ziua 3

După ce v-ați bucurat de micul dejun, puteți alege să porniți într-o plimbare captivantă prin frumoasa localitate Mila 23 și pe malurile lacurilor Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari. Această plimbare de aproximativ 3 ore vă va purta prin peisaje uimitoare și vă va oferi ocazia să vedeți coloniile de pelicani și lebede ce trăiesc în apele limpezi ale lacurilor Ligheanca și Văcarul.

Lacul Furtuna vă va încânta cu peisajul său mirific din inima Deltei Dunării, oferindu-vă o experiență autentică a frumuseții naturii. În final, plimbarea se va încheia pe malurile lacului Băclăneștii Mari, de unde vă veți întoarce la bordul navei pentru a vă bucura de o masă delicioasă de prânz.

După-amiaza și seara pot fi dedicate relaxării și distracției, participând la un concurs de pescuit sau la o petrecere de final cu muzică și dans. Acesta va fi un final perfect pentru o experiență memorabilă în Delta Dunării.

Ziua 4

După ce ați savurat micul dejun, puteți alege să vă aventurați într-o plimbare incitantă prin pitorescul sat Mila 23 și de-a lungul malurilor lacurilor Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari. Această plimbare de aproximativ 3 ore vă va duce prin peisaje spectaculoase și vă va oferi șansa să admirați coloniile de pelicani și lebede care își găsesc adăpost în apele limpezi ale lacurilor Ligheanca și Văcarul.

Lacul Furtuna vă va fermeca cu peisajul său miraculos din inima Deltei Dunării, oferindu-vă o experiență autentică a frumuseții naturii. În cele din urmă, plimbarea va lua sfârșit pe malurile lacului Băclăneștii Mari, de unde vă veți întoarce la bordul navei pentru a vă bucura de o masă delicioasă de prânz.

După-amiaza și seara vă puteți dedica relaxării și distracției, luând parte la un concurs de pescuit sau la o petrecere de final cu muzică și dans. Aceasta va fi cu siguranță o concluzie perfectă pentru o experiență memorabilă în Delta Dunării.

Tarifele Sejurului

Tarifele excursiei sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Rezervări Totale/Hotel
Pret
Unitate
18

1600 lei

Persoana/Sejur

16

1800 lei

Persoana/Sejur

14

2000 lei

Persoana/Sejur

12

2350 lei

Persoana/Sejur

Nr. Pers.

Hoteluri disponibile

Pret

Unitate

18

2

1600 lei

Persoana

16

2

1800 lei

Persoana

14

2

2000 lei

Persoana

12

2

2350 lei

Persoana

Rezervări
Totale/Hotel

18

16

14

12

Preț/
Persoană

1600 lei

1800 lei

2000 lei

2350 lei

Hoteluri Disponibile

2

2

2

2

Prețul în funcție de gradul de ocupare al hotelului

Fie ca este vorba de persone indiviaduale, grupuri mici sau mari, prețurile pentru sejur variază în funcție de gradul de ocupare al hotelului. În cele mai multe cazuri, hotelurile noastre ajung la capacitate maximă, însă am ținut să prezentăm tabelul de prețuri de mai sus, în cazul în care există grupuri cu un numaăr mare de persoane doritoare.

Sejurul se adresează atât persoanelor individuale cât și grupurilor

Prețurile menționate includ întregul sejur

Avem 2 hoteluri plutitoare disponibile

Sejurul poate fi plătit cu tichete de vacanță

Prețuri în funcție de gradul de ocupare al hotelului

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Ce intrebari au clientii despre

Excursiile noastre in Delta Dunarii?

Gaseste in interiorul sectiunilor de mai jos cele mai des adresate intrebari de catre clientii nostri in raport cu excursiile noastre in Delta Dunarii, pe cazarile plutitoare. In cazul in care curiozitatea ta nu se regaseste printre cele mentionate, trimite-ne un simplu mail catre adresa regasita in subsolul paginii.

In cazul in care aveți tichete de vacanță de la Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo, acestea pot fi folosite fara problema drept modalitate de plata a serviciilor noastre.

In cazul croazierelor pe hotelurile noastre plutitoare este recomandat sa ajungeti cu 30 de minute inainte de ora plecarii pentru a asigura o experienta cat mai lina si fara pic de graba. In cazul excursiilor de o zi, 15 minute sunt de ajuns pentru o imbarcare fara stres si o plecare la timp.

Costul permisului de intrare in Delta Dunarii este inclus in pretul fiecarei excursii pe care o organizam. Asadar, nu va trebui sa va preocupati cu detaliile administrative sau cu costurile suplimentare – ne ocupam noi de toate acestea pentru a va asigura o experienta turistica lina si fara pic de stres.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și liniștită pentru toți călătorii noștri, precum și pentru a proteja siguranța și bunăstarea micilor vostri prieteni, accesul animalelor de companie nu este pe durata excursiilor noastre.

Pentru anotimpul cald:
– jacheta de vant (wind stopper)
– palarie sau sapca
– bluza cu maneca lunga
– pantaloni lungi, cele mai bune materiale sunt inul si bumbacul
– pelerina de ploaie
– crema de soare cu factor de protectie ridicat
– ochelari de soare, foate indicati sunt cei cu lentile polarizate
– creme, solutii, aparate impotriva tantarilor
– palarie cu plasa de protectie impotriva insectelor
– in cazul in care sunteti sensibil(a) la piscaturile de insecte este bine sa aveti si o solutie calmanta
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS

Pentru anotimpul rece:
– haine impermeabile si calduroase. Chiar si la 8-10 grade Celsius, temperatura resimtita in timpul unei plimbari cu barca necesita haine de iarna.
– un schimb de haine uscate (macar haine de corp)
– o caciula prin care nu trece vantul
– ghete sau cizme impermeabile
– manusi
– ochelari de soare
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS


In cazul in care plecati intr-o excursie cu barca si aveti la voi aparatura sensibila la apa (camere foto, video, etc.), asigurati-va ca la nevoie puteti proteja aparatura impotriva umezelii. Sunt foarte recomandate husele de
ploaie, gentile impermeabile, sau chiar si simplii saci de plastic.
Noi obisnuim sa pastram aparatura foto intr-un rucsac impermeabil, iar in permanenta avem si saci de plastic foarte mari in care, la nevoie, putem baga rucsacul cu totul.
Pentru pasionatii de fotografie sau filmmare video, recomandam mult spatiu de stocare si baterii.

Pentru expeditii pe grinduri sau prin paduri, NU plecati niciodata incaltati in slapi sau sandale. Optati pentru pantofi sport sau (preferabil) pentru ghete de vara!

Pentru a va putea apropia de animalele salbatice, recomandam sa va imbracati in culori cat mai apropiate de cele naturale (verde, kaki, maro). Nu este recomandat sa veniti in trening alb (rosu, portocaliu, roz) sau cu sepci albe de plaja.

În apropiere de locul îmbarcării noastre se află o parcare privată la care plata parcării/zi este de 15 lei, așadar cu siguranță veți avea unde să vă lăsați mașina fără pic de stres în timp ce vă bucurați de aventura noastră în inima Deltei Dunării.

Harta traseului

Află mai multe despre excursia noastră de Paște

 Completează formularul alăturat și rezervă-ți locul acum pentru excursia noastră specială de Paște în Delta Dunării! Spune-ne cum te putem ajuta să faci această vacanță de Paște una de neuitat pentru tine și cei dragi!

Dedicat atat persoanelor individuale cât și grupurilor

Incinta Tulco, Tulcea, România

Dedicat persoanelor
individuale și grupurilor

Portul Tulcea,
România

hotel plutitor in delta dunarii

HOTELURILE PLUTITOARE ANDA

Structura hotelurilor plutitoare

Hotelul nostru plutitor din Delta Dunarii are scopul de a-ti oferi o experienta memorabilă, marcand promisiunea unei sejur unde confortul și aventura au un numitor comun.

Scopul acestor călătorii în Delta Dunării nu se rezumă doar la a te purta pe meleaguri noi, ci la a te învălui complet în frumusețea și enigma uneia dintre cele mai sălbatice regiuni ale Europei.

Prima punte a hotelului nostru plutitor reprezinta centrul social al navei, unde te vei simți întotdeauna binevenit, regăsindu-ți liniștea după plimbarile din timpul zilei.

Camerele de cazare sunt pregătite să-ți ofere confortul necesar, fiind un element cheie în cadrul sejururilor noastre în Delta. Aici, fiecare detaliu este atent selecționat pentru a-ți asigura un somn odihnitor, pregătindu-te pentru aventurile ce urmează.

La a doua punte, inima socială a navei, plimbarile în Delta Dunării se îmbogățesc cu momente culinare și oportunități de divertisment. Restaurantul navei, un punct de întâlnire pentru pasionații de gastronomie, îți va încânta papilele gustative cu preparate inspirate din bucătăria locală, completându-ți experiența în Delta Dunării. Terasa deschisă, cu vedere spre peisajele care îți taie respirația, îți oferă șansa de a te relaxa și a te bucura de compania celor dragi într-un cadru de neuitat.

Ultima punte, dedicată relaxării sub cerul liber, completează experiența Delta Dunării cu momente de liniște și contemplare. Aici, departe de forfota vieții cotidiene, vei găsi spațiul ideal pentru a te bucura de soare, de briza răcoroasă și de priveliștile magnifice care fac din Delta Dunării un loc atât de special.

HOTEL PLUTITOR DELTA - CAMERE

CAMERELE NOASTRE

   Hotelul nostru plutitor din Delta Dunarii are 9 camere confortabile și bine amenajate, dintre care 7 sunt camere twin și 2 sunt camere matrimoniale. Feicare camera a fost amenajata cu atenție la detalii pentru a satisface orice preferință și necesitate ai avea.

Fiecare camera a hotelului plutitor din Delta dispune de o baie proprie, asigurându-ți intimitate și confort. Băile sunt dotate cu dușuri moderne, iar pentru confortul suplimentar al oaspeților, ne asigurăm că fiecare cameră are prosoape pufoase și papuci de baie pe întreaga durată a sejurului.

Pentru a asigura un confort maxim indiferent de sezon, fiecare cameră a hotelului nostru plutitor din Delta Dunării este dotată cu aparat de aer condiționat, menținând o atmosferă plăcută și răcoroasă. Divertismentul nu este neglijat, deoarece în fiecare cameră vei găsi un televizor LCD pentru momentele de relaxare. De asemenea, ne dorim să îți oferim cele mai bune condiții, așa că în toate camerele punem la dispoziție un uscător de păr, garantând că te vei simți întotdeauna îngrijit și confortabil în timpul șederii tale la hotelul nostru plutitor din Delta Dunării.

camerele de cazare din interiorul unui hotel plutitor din delta dunarii
restaurantul hotelului nostru plutitor din delta dunarii

HOTELULUI PLUTITOR DELTA - RESTAURANT

Restaurantul
Hotelurilor Anda

Restaurantul hotelului nostru plutitor din Delta Dunării este un adevărat sanctuar culinar, unde tradiția se împletește armonios cu gusturile autentice ale regiunii. Specializat în bucătăria specifică Deltei, oferim o selecție variată de preparate pe bază de pește, renumite pentru savoarea și prospețimea lor. De la ciorbe delicioase și saramură savuroasă, până la icre fine, știucă umplută și crap la proțap, fiecare preparat este o invitație de a descoperi gusturile inconfundabile ale Deltei Dunării.

Echipa noastră culinară folosește echipamente profesionale de ultimă generație pentru a garanta calitatea și prospețimea fiecărui preparat, de la vitrine frigorifice pentru băuturi răcoritoare, la plite din inox și grătare cu rocă vulcanică. Oferim pensiune completă, cu un meniu care reflectă bogăția gastronomică a Deltei Dunării: 70% din meniul nostru este dedicat preparatelor din pește, completate de legume și fructe proaspete, lapte, ouă și carne. Printre vedetele meniului se numără ciorbă de pește, saramură de crap, somn la grătar, știucă umplută, diverse tipuri de icre, păstrugă la grătar, pui de baltă și scrumbii la grătar, toate gătite pentru a-ți oferi o experiență culinară de neuitat la hotelul nostru plutitor din Delta Dunării.

HOTEL PLUTITOR DELTA - ACITIVITATE SECUNDARA 1

PLIMBARI CU BARCI RAPIDE

Această ofertă unică, parte integrantă a experienței noastre la hotelul plutitor din Delta Dunării, îți deschide porțile către o incursiune fascinantă în inima acestui ecosistem divers și plin de viață.

Navigând pe canalele mai puțin cunoscute ale Deltei Dunării cu o barcă rapidă, vei trăi o aventură electrizantă care îți oferă ocazia rară de a explora Delta într-un mod profund personal și intim. Datorită vitezei și agilității barcilor, vei putea pătrunde în zonele cele mai izolate, unde natura își arată fața neîmblânzită și pură, departe de rutele turistice bătătorite. Aceste canale ascunse sunt sanctuare de biodiversitate, unde poți admira de aproape varietatea de păsări și peisajele acvatice de o frumusețe rară, într-un cadru liniștit și autentic.

Sejururile noastre cu barci rapide sunt concepute să te aducă mai aproape de splendoarea naturală a Deltei Dunării, oferindu-ți o perspectivă unică asupra vieții sălbatice și peisajelor neatinse. Fie că ești un fotograf în căutarea unghiurilor perfecte, un aventurier dornic de senzații tari sau simplu un admirator al naturii care vrea să descopere secretele Deltei, această experiență va îndeplini și chiar depăși toate așteptările avute în raport cu sejurul tău pe hotelurile plutitoare Delta.

O barca pe un canal al Deltei Dunarii
O excursie in Delta Dunarii pe barci rapide

EXCURSII DELTA DUNARI I- LOCUL DE START

DE UNDE ÎNCEP EXCURSIILE IN DELTA DUNARI?

O excursie in Delta Dunarii pe barci rapide

   Îmbarcarea se face din portul Tulcea, un oraș vibrant situat la poarta de intrare în Delta Dunării, punctul de plecare ideal pentru excursiile noastre.

Excursiile noastre în Delta Dunării incep in momentul în care urci la bordul navei noastre confortabile, pregătită să te poarte prin labirintul de canale, lacuri, și sătucuri pitorești, unde natura și tradițiile conviețuiesc în armonie de secole.

Personalul nostru te va întâmpina cu căldură, oferindu-ți toate informațiile necesare despre programul și traseul excursiei. Vei avea ocazia să cunoști detaliile sejurului, să întrebi orice nelămuriri și să te familiarizezi cu facilitățile navei.

După ce te-ai acomodat în confortabila ta cameră de cazare și ai făcut cunoștință cu ceilalți pasageri, nava va părăsi lin portul Tulcea, marcând începutul unei excursii Delta Dunarii unice. În timp ce nava navighează spre prima destinație din itinerariul nostru, te vei putea relaxa și bucura de peisajele spectaculoase ale Deltei, observând viața sălbatică în habitatul ei natural.