Excursie Delta Dunarii 4 zile

Hotel Plutitor Anda - Sulina - Mila 23

Durata

3 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 1550 lei

Despre traseu

   Situat în inima Deltei Dunării, la aproximativ 23 de mile nautice de orașul Tulcea, Mila 23 este un sătuc pitoresc ce îmbină frumusețea sălbatică a naturii cu farmecul autentic al vieții rurale. Acest mic colț de paradis, unde biodiversitatea atinge cote impresionante, reprezintă o destinație de vis pentru toți cei care doresc să descopere complexitatea și splendoarea ecosistemelor specifice acestei zone protejate.

Populat în mare parte de comunitatea lipovenească, Mila 23 este un loc unde tradițiile și stilul de viață autentic sunt păstrate cu sfințenie, oferind vizitatorilor o fereastră deschisă către o cultură vibrantă și o ospitalitate fără egal. Casele vopsite în culori vii, barcile tradiționale ancorate pe malurile canalelor și peisajul sălbatic, dominat de vegetația luxuriantă, creează un tablou fascinant și plin de viață, unde omul și natura conviețuiesc într-o armonie perfectă.

Mila 23 se dovedește a fi un punct de plecare ideal pentru explorarea minunăților Deltei Dunării. Vizitatorii au ocazia să navigheze cu barca pe canalele sălbatice, să admire fauna și flora abundentă, să se dedice pescuitului sau fotografiei în cadre naturale deosebit de pitorești. De asemenea, turiștii pot savura preparate culinare tradiționale, bazate pe pește proaspăt și legume de sezon, într-un ambient autentic și ospitalier.

În același timp, nu departe de Mila 23, se află Sulina, un oraș cu un farmec aparte, care îmbină istoria cu frumusețea naturală. Sulina, cel mai estic punct al României, este cunoscută pentru farul său iconic, plajele sale liniștite și cimitirul internațional, un loc cu o atmosferă unică, unde sunt îngropați oameni de diferite naționalități și credințe. Aici, turiștii pot explora canalele și lacurile din împrejurimi, pot vizita diverse obiective istorice sau se pot relaxa pe plaja cu nisip fin. În Sulina, fiecare zi este o nouă aventură, iar fiecare colț de stradă ascunde o poveste.

Locatie

Locul de plecare

Excursia in Delta Dunarii de 4 zile incepe din Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Excursia ta de 4 zile in Delta Dunarii

Ziua 1

   Aventura ta în Delta Dunării începe în momentul în care pășești la bordul navei noastre. Aici, echipa noastră prietenoasă și profesionistă te va întâmpina, informându-te despre programul și traseul pe care urmează să îl parcurgi. Apoi, vei fi condus către confortabilele camere de cazare, unde te vei putea relaxa pe parcursul călătoriei.

Odată ce ești familiarizat cu regulile de la bord, nava va lăsa în urmă portul Tulcea și se va îndrepta spre localitatea Sulina. Drumul va dura aproximativ 8 ore, timp în care te poți bucura de plajă pe terasa navei, admira peisajul și păsările Deltei sau savura o băutură rece în compania celorlalți membri ai grupului.

La sosirea în Sulina, vei servi masa de seară la bordul navei, după care vei avea posibilitatea să petreci restul serii explorând orașul. Plimbă-te pe străduțele sale pitorești, descoperă istoria și cultura locului și bucură-te de atmosfera unică pe care Sulina ți-o oferă. Înnoptează la bordul navei, pregătindu-te pentru noi aventuri în zilele următoare.

Ziua 2

   Dimineața, odată ce savurați micul dejun, te invităm să petreci prima parte a zilei explorând orașul Sulina, situat în partea de est a Deltei Dunării, pe țărmul de vest al Mării Negre. Cu o altitudine de doar 3,5 m, Sulina se află la cel mai jos nivel din România și reprezintă un important port fluvio-maritim.

În Sulina, vei avea ocazia să vizitezi cimitirul vechi al orașului, farul vechi – un monument istoric construit în 1878 – și Farul Nou, o construcție modernă înaltă de 59 m, realizată în 1982. Nu rata ocazia de a explora Palatul Comisiei Europene a Dunării, un monument de arhitectură laică construit în stil neoclasic în 1860. Dacă preferi să te relaxezi la soare, plaja cu nisip fin de pe țărmul Mării Negre este la doar 2 km distanță de oraș.

După ce te întorci la navă, vei lua masa în timp ce aceasta se îndreaptă spre canalul Dunărea Veche. Aici, vei porni într-o plimbare captivantă de aproximativ 4 ore și jumătate, vizitând lacurile Bogdaproste, Trei Iezere și Rădăcinos. Acest tur fascinant se va încheia în apropierea localității Mila 23, unde nava te va aștepta.

Lacul Bogdaproste, prima oprire, este renumit pentru pescuitul la știucă și atrage fotografi pasionați de păsări. Lacul Trei Iezere se află în apropiere, fiind conectat cu Bogdaproste printr-un canal. Pe timpul verii, ambele lacuri se mândresc cu o vegetație submersă bogată și nuferi albi. Aici vei avea șansa să întâlnești lebede, cormorani, egrete și alte specii de păsări.

După ce te reîmbarci, vei servi masa de seară și vei petrece restul serii după bunul plac. Nava va înnopta în apropierea localității Mila 23, pregătindu-te pentru noi aventuri în zilele următoare.

Ziua 3

   Dimineața, odată ce savurați un delicios mic dejun, te invităm să alegi o plimbare fascinantă prin localitatea Mila 23 și să explorezi lacurile Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, într-o excursie de aproximativ 3 ore. Lacul Ligheanca și Lacul Văcarul se disting prin apele lor puțin adânci, dar extrem de limpezi, găzduind colonii impresionante de pelicani și numeroase lebede care își fac apariția în această zonă.

Pe măsură ce avansezi în explorarea Deltei, vei descoperi Lacul Furtuna, care adăpostește un peisaj mirific specific acestui ținut deltaic. Calatoria ta se va încheia pe malurile Lacului Băclăneștii Mari, unde te vei întoarce la navă pentru a servi masa de prânz.

După prânz, restul zilei îți oferă oportunitatea de a participa la un concurs de pescuit plin de emoție și distracție. Iar pentru a celebra ultima seară petrecută împreună, te invităm să te alături unei petreceri memorabile, unde muzica și dansul vor fi ingredientele principale ale unei atmosfere de neuitat.

Ziua 4

   Dimineața, odată ce savurați micul dejun, nava va porni în direcția Tulcea, încheind astfel aventura ta în Delta Dunării. Această călătorie de întoarcere va dura aproximativ 8 ore, timp în care te poți relaxa pe terasa navei, făcând plajă și admirând peisajul, în timp ce deguști o băutură răcoritoare în compania celorlalți pasageri.

Aventura ta se va încheia odată cu sosirea în portul Tulcea. Reține că traseul prezentat este orientativ și poate fi modificat în funcție de preferințele tale. În plus, dacă ești pasionat de pescuit, putem organiza partide de pescuit pentru a-ți satisface această pasiune. Astfel, vei putea trăi o experiență de neuitat, adaptată dorințelor și intereselor tale, în inima Deltei Dunării.

Tarifele Excursiilor noastre

Tarifele excursiei sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.
2 nopti
3 nopti
4 nopti
5 nopti
6 nopti
7 nopti
18
1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei
14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei
12

1800 lei

2350 lei
3100 lei
3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta traseului

Descopera mai multe trasee

Sejururi de poveste în Delta Dunării

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.