Servicii de

Transport Utilaje cu Gabare Tulcea

Bucura-te de serviciul nostru de

Transport fluvial pentru utilaje cu gabare

Ne dedicăm să vă ajutăm să depășiți provocările logistice, asigurând transportul eficient și sigur al utilajelor de construcții și autoturismelor pe cursurile de apă din regiunea noastră. Suntem specializați în manevrarea și transportul echipamentelor grele, având o experiență vastă în sectorul maritim.

Înțelegem complexitatea și riscurile asociate cu transportul de utilaje grele și vehicule, și tocmai de aceea, ne-am angajat să oferim un serviciu de înaltă calitate, care să elimine grija transportului din ecuație.

Transport Gabare

Navele noastre de transport

   Flota noastra de gabare  include remorchere puternice de 180 si 150 de cai putere, care asigura o manevrabilitate si o forta remarcabile pe ape. In plus, dispunem de doua gabare robuste, cu o capacitate de 100 de tone fiecare, marcate cu numerele 2206 si 1327, pregatite sa faca fata celor mai dificile provocari de transport pe fluviu. Toate navele noastre sunt bine intretinute si pregatite sa indeplineasca sarcinile de transport la cele mai inalte standarde de siguranta si eficienta.

Rutele noastre de transport

Cai navigabile si canalele Deltei

   Oferim servicii de transport fluvial pe principala artera navigabila a Dunarii, inclusiv Bratul Sulina, Bratul Sfantu Gheorghe si Bratul Chilia, acoperind toate localitatile din Delta Dunarii.

Ne specializam in transport combinat, efectuand frecvent trasee intre cai navigabile si canalele din Delta, cu posibilitatea de transbordare a marfurilor sau operatiuni Ro-Ro. De obicei, organizam transporturi intre porturile Tulcea si Mila 23, Tulcea si Crisan, precum si Tulcea si Letea, Tulcea – Sulina, Tulcea – Sfantul Gheorghe.

 
 

Siguranta

Gabarele noastre sunt echipate cu clapete si vinciuri, oferind o manevrabilitate superioara si capacitate de incarcare ridicata. Acestea trec prin inspectii tehnice regulate, asigurandu-ne ca sunt mereu in stare optima de functionare.

Tarifele noastre

Firma noastra ofera preturi competitive si accesibile pe piata. Intelegem ca fiecare client are nevoi diferite, deci suntem deschisi la negocierea preturilor in functie de cerintele dvs. specifice. Ne straduim sa oferim servicii de calitate, asigurandu-ne ca primiti valoare maxima pentru investitia dvs.

Flexibilitate

Oferim servicii de transport naval flexibile prin precomenzi sau contracte ferme. Precomenzile asigură rezervarea în avans, iar contractele ferme oferă angajamente pe termen lung la prețuri convenite, ambele asigurand o experiență eficientă și fără probleme.

Suport profesional

Oferim optiunea de a inchiria individual oricare dintre mijloacele noastre de transport, fara angajamente suplimentare. Echipa noastra este gata sa va ajute sa selectati vehiculul potrivit pentru nevoile dumneavoastra, asigurand o experienta de inchiriere fara probleme.

Iti doresti servicii de transport in Delta Dunarii?

Descoperă opțiunile noastre

Ne dedicăm oferirii de soluții de transport fiabile și eficiente, concepute pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastră specifice. Înțelegem că fiecare client are cerințe unice, iar serviciile noastre sunt flexibile pentru a răspunde acestor variații. Dacă aveți nevoie de transport de mărfuri, vă putem asigura că bunurile dumneavoastră vor ajunge la destinație în siguranță și la timp. Cu o flotă de vehicule bine întreținute, suntem pregătiți să gestionăm orice tip de încărcătură.

Vezi celelalte optiuni de transport in delta dunarii

Analizeaza fiecare optiune si alege cea mai buna varianta pentru nevoile tale

CERE O OFERTA PERSONALIZATA PENTRU NEVOILE TALE

Intra in contact cu noi si haide sa discutam despre tonajul pe care iti doresti sa il transporti in Delta

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.