Vacanta in Delta Dunarii

Zona Caraorman

O vacanta in Delta Dunarii promite o experiență unică și de neuitat, plină de aventură și relaxare. Pe parcursul celor cinci zile, traseul nostru te va purta prin peisaje de poveste și destinații captivante, cum ar fi Canalul Magearu, Canalul Eracle și Pădurea Letea. Aceste locuri, renumite pentru frumusețea lor sălbatică și biodiversitatea impresionantă, oferă o privire autentică asupra unuia dintre cele mai fascinante ecosisteme din Europa.

Canalul Magearu, cunoscut și sub denumirea de Canagul Magearu, este un loc deosebit în vacanta in Delta Dunarii. Acesta șerpuiește prin zone pline de viață, oferind oportunități ideale pentru observarea păsărilor, fotografiere și pescuit. Înconjurat de stufărișuri dense și păduri de sălcii, Canalul Magearu dezvăluie un peisaj sălbatic și liniștit, perfect pentru cei care doresc să se conecteze profund cu natura.

Canalul Eracle, la fel de spectaculos, este un alt punct de interes major în vacanta in Delta Dunarii. Cu ape cristaline și vegetație luxuriantă, acest canal oferă turiștilor șansa de a admira un ecosistem unic, plin de specii de păsări, reptile și mamifere. Plimbările cu barca pe Canalul Eracle sunt o adevărată aventură, oferind o experiență relaxantă și captivantă în mijlocul naturii.

Un alt punct de atracție de neratat în vacanta in Delta Dunarii este Pădurea Letea. Aceasta este una dintre cele mai vechi și bine conservate păduri naturale din Europa, renumită pentru diversitatea sa biologică excepțională. Aici vei găsi arbori seculari, liane și nisipuri albe, creând un peisaj tropical, unic în România. Vizita în Pădurea Letea este o incursiune într-o lume sălbatică și misterioasă, unde timpul pare să încetinească.

Planifică-ți următoarea vacanta in Delta Dunarii pentru a te bucura de aceste peisaje spectaculoase și de aventuri memorabile, într-un cadru natural idilic și fascinant.

Durata

4 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 2050 lei

Despre Vacanta in Delta Dunarii

Vacanta in Delta Dunarii este o experiență de neegalat pentru cei care iubesc natura și aventura. Situată în partea sudică a Deltei Dunării, Caraorman este una dintre așezările pitorești și izolate care îți oferă oportunitatea de a te conecta cu frumusețea sălbatică a acestei regiuni. Înconjurată de peisaje naturale spectaculoase și o biodiversitate abundentă, Delta Dunării este un paradis pentru exploratori.

Unul dintre punctele de atracție remarcabile este Pădurea Letea, o bijuterie naturală și una dintre cele mai vechi rezervații naturale din România. Cu o diversitate floristică și faunistică impresionantă, Pădurea Letea te îmbie să explorezi aleile sale umbroase și să te pierzi în frumusețea ei incontestabilă. Aici poți admira stejari seculari, liane încrețite și specii rare de orhidee, într-o simfonie a naturii.

În timpul unei vacante in Delta Dunarii, poți să te relaxezi pe malurile fluviului admirând priveliștea, să faci plimbări cu barca prin canalele sălbatice sau să te bucuri de pescuitul relaxant. Iar întâlnirea cu fauna deltei, de la cai sălbatici la păsări exotice și reptile, va fi cu siguranță memorabilă.

Pe lângă aventurile în natură, o vacanta in Delta Dunarii îți oferă șansa de a interacționa cu localnicii, care trăiesc în armonie cu mediul înconjurător și păstrează tradițiile vechi. Descoperă ospitalitatea lor autentică și bucură-te de gastronomia locală, savurând preparate tradiționale din pește proaspăt și produse locale.

În concluzie, o vacanta in Delta Dunarii este o oportunitate unică de a te deconecta de la agitația urbană și de a te conecta cu natura într-un mod autentic și profund. Este un loc unde frumusețea naturală se întâlnește cu tradițiile locale într-un mod care îți va lăsa amintiri de neuitat.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

NU STAM PE LOC

Ci navigăm continuu

Pe durata navigarii noastre în Delta Dunării, vei avea parte de o cazare confortabilă și vei avea oportunitatea de a explora ecosistemul unic al regiunii. Cazarile noastre nu sunt statice, ci îți oferă acces direct la explorarea peisajelor naturale. Observarea vieții sălbatice, inclusiv a speciilor de păsări, poate fi realizată în mod convenabil de pe puntea cazarii. Diminețile pot începe cu o cafea pe punte, în timp ce soarele răsare, iar serile se pot încheia cu o cină în aer liber, cu priveliștea apusului.

Previous slide
Next slide

TOATE SERVICIILE SUNT

Incluse în prețul călătoriei

Îți oferim o experiență completă în Delta Dunării, unde toate activitățile de agrement sunt incluse în prețul afisat. De la observarea păsărilor (birdwatching) și plimbările cu barca pe canalele și lacurile Deltei, până la 3 mese pe zi și camere de cazare acreditate la 4 stele, totul este inclus în preț și se află în grija noastră. Singurul cost suplimentar, optional, sunt băutuile alcolice care se află la barul cazarii.

Previous slide
Next slide

TU ALEGI MODUL ÎN CARE

Îți petreci vacanța

Cum îți organizezi și petreci activitatile este strict alegerea ta. Ai posibilitatea să te bronzezi la ultimul etaj al cazarii, bucurându-te de soare și de priveliștea panoramică a Deltei Dunării. De asemenea, poți petrece timp alături de prieteni la bordul cazarii, bucurându-vă de momente relaxante și socializare. Dacă ești pasionat de aventură, poți lua parte la activitățile și plimbările cu bărci rapide, ghidate de experții noștri, pentru a explora frumusețea naturală a Deltei și a descoperi peisaje unice. În timpul plimbărilor cu barca, cazarea va fi în mișcare, urmând să ne regrupăm în puncte prestabilite. 

Previous slide
Next slide

Activitatile pentru o vacanta in Delta Dunarii

Ziua 1

   Aventura ta în Delta Dunării începe în momentul în care pășești la bordul navei noastre. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă te va întâmpina, informându-te despre programul și traseul pe care urmează să îl parcurgi. Apoi, vei fi condus către confortabilele camere de cazare, unde te vei putea relaxa pe parcursul călătoriei.

Odată ce ești familiarizat cu regulile de la bord, nava va lăsa în urmă portul Tulcea și se va îndrepta spre localitatea Caraorman. Drumul va dura aproximativ 6 ore, timp în care te vei putea bucura de numeroase activități. Pe terasa navei, poți face plajă, admirând peisajul spectaculos al Deltei și observând varietatea de păsări care populează zona. De asemenea, te poți relaxa savurând o băutură rece alături de ceilalți pasageri, creând legături și împărtășind experiențe.

După ce nava acostează în Caraorman, vei servi masa de seară într-o atmosferă plăcută și liniștită. În această locație, vei petrece noaptea, pregătindu-te pentru noi aventuri și descoperiri în zilele următoare. Restul serii îți poate fi dedicat distracției, muzicii și dansului sau pur și simplu relaxării în liniște, bucurându-te de frumusețea naturii înconjurate.

Ziua 2

   Dimineața, după ce savurați un mic dejun delicios, veți petrece prima parte a zilei explorând fascinanta regiune Caraorman. Plimbarea va dura aproximativ 4 ore și te va purta prin locuri memorabile.

Localitatea Caraorman se află între brațul Sulina și brațul Sfântul Gheorghe, pe grindul Caraorman. Satul poartă amintirea comunismului, cu ruinele unui fost combinat de sticlă care urma să devină cel mai mare din Europa. Cu toate acestea, împrejurimile satului creează o atmosferă de contrast între oază și deșert, cu dune de nisip înconjurate de apă și verdeață. Dunele de nisip din apropiere sunt unice în România, depășind adesea 7 metri înălțime. Un alt punct de interes este Pădurea Caraorman, declarată monument al naturii în 1940.

După vizita în această zonă spectaculoasă, te vei întoarce la bordul navei pentru a servi masa de prânz. Dacă dorești să continui aventura în natură, se va organiza o plimbare cu bărcile cu motor. Această excursie va dura circa 5 ore și va include Lacul Puiuleț, Lacul Lumina, Lacul Roșu și Lacul Puiu. Zona este iubită de pescari, datorită multitudinii de specii de pește care trăiesc aici.

Lacurile Puiuleț și Lumina sunt două lacuri adânci și întinse, unde vei putea observa cea mai largă dezvoltare a plaurului. Acest fenomen îți permite să admiri animalele care trăiesc pe plauri, precum porcul mistreț, vulpea, nurca, lutra, bizamul sau câinele enot.

După întoarcerea la navă, aceasta se va îndrepta spre vecinătatea Lacului Iacob, unde vei servi masa de seară. Seara se va încheia în acest loc pitoresc cu un program distractiv și relaxant, adaptat preferințelor tale.

Ziua 3

   După ce savurați un mic dejun delicios, veți petrece prima parte a zilei într-o plimbare captivantă cu barca. Această aventură va dura aproximativ 3 ore și va include Lacul Cuibul cu Lebede, Lacul Isac și Lacul Isaccel.

Lacul Cuibul cu Lebede, cunoscut și sub numele de Lacul Cuibida, este recunoscut pentru impresionanta populație de lebede ce își fac apariția pe apele lui. După ce admirați aceste minunate păsări, veți reveni la navă pentru a servi masa de prânz.

Nava se va îndrepta apoi spre Canalul Dunărea Veche, punctul de plecare pentru o plimbare de aproximativ 6 ore prin lacuri. Pe parcursul călătoriei, veți descoperi Lacul Bogdaproste, Lacul Trei Iezere, Lacul Babina, Lacul Merhei și Lacul Matița. În cele din urmă, veți naviga pe Canalul Stipoc pentru a vizita Mânăstirea Batag, înainte de a vă îndrepta spre localitatea Mila 23, unde veți lua cina la bordul navei.

Lacul Bogdaproste, primul pe lista, este renumit pentru pescuitul la știucă și reprezintă o destinație populară pentru fotografiile de păsări. Lacul Trei Iezere, situat în apropiere de Bogdaproste, este conectat prin intermediul unui canal. Ambele lacuri găzduiesc o vegetație submersă bogată și nuferi albi în timpul verii, fiind locul ideal pentru a observa lebede, cormorani, egrete și multe alte specii de păsări.

Punctul culminant al acestei plimbări îl reprezintă Mânăstirea Batag, cunoscută și sub numele de Mânăstirea Stipoc sau Schitul Sfântul Atanasie. Aceasta este singura mânăstire din Delta Dunării și adăpostește o comunitate de călugări. Locul pare o oază de refugiu în mijlocul sălbăticiei, oferind o experiență unică și memorabilă în inima Deltei Dunării.

Ziua 4

   După ce savurați un mic dejun delicios dimineața, aveți opțiunea de a participa la o plimbare fascinantă prin localitatea Mila 23 și prin lacurile Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari. Această călătorie va dura aproximativ 4 ore și vă va oferi ocazia să descoperiți minunatele peisaje ale Deltei Dunării.

Lacurile Ligheanca și Văcarul sunt recunoscute pentru apele lor mici, dar extrem de limpezi, precum și pentru impresionantele colonii de pelicani și lebede care populează zona. Pe de altă parte, Lacul Furtuna adăpostește un peisaj mirific, specific ținutului deltaic.

Aventura se va încheia pe Lacul Băclăneștii Mari, unde veți reveni la bordul navei pentru a servi masa de prânz. Nava se va îndrepta apoi spre Lacul Nebunul, o deplasare care va dura aproximativ 2 ore. În acest timp, poți opta pentru o nouă plimbare în timp ce nava continuă să navigheze spre Lacul Cotețe.

Plimbarea va începe în apropierea Lacului Nebunul și te va purta prin Lacul Alb, Lacul Meșterul și Lacul Tătarul, culminând cu sosirea pe Lacul Cotețe. Aici, nava te va aștepta pentru a servi masa de seară într-un cadru idilic.

După cină, vei petrece restul serii în preajma Lacului Cotețe. Fiind ultima seară a călătoriei, poți sărbători experiența trăită în Delta Dunării cu o petrecere de rămas-bun, organizată în funcție de preferințele tale și ale celorlalți pasageri. Astfel, veți rememora momentele frumoase petrecute în această aventură inedită.

Ziua 5

   După ce savurați un mic dejun delicios dimineața, nava se va îndrepta spre Tulcea pe Canalul 36. Acest traseu vă va purta într-o călătorie de aproximativ 4-5 ore, timp în care vei putea admira ultimele peisaje ale Deltei Dunării.

Dacă dorești să explorezi și mai mult, există opțiunea unei plimbări suplimentare pe Lacurile Cotețe, Purcelul și Carasul. Apoi, vei naviga pe Canalul Trofilca și te vei întoarce la bordul navei care te va aștepta pe Canalul 36. Această excursie opțională va dura aproximativ 2 ore.

Aventura ta în Delta Dunării se va încheia odată ce vei ajunge în portul Tulcea. Reține că traseul descris este orientativ și poate fi modificat în funcție de preferințele tale. De asemenea, dacă ești pasionat de pescuit, putem organiza partide de pescuit pentru tine și ceilalți pasageri. Astfel, vei avea ocazia să trăiești experiențe memorabile în acest paradis natural, înainte de a reveni la viața cotidiană.

Tarifele pentru o vacanta in Delta Dunarii

Tarifele pentru o vacanta in Delta Dunarii sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru o întrega vacanta in delta dunarii,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni pentru o vacanta in Delta Dunarii

Acesta vacanta in delta dunarii este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acesta vacanta in delta dunarii, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta unei
vacante in delta dunarii