Meniu

Hotelurile Plutitoare Anda

Sejur All Inclusive- Ofertă de Paște

Durata

4 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 1650 lei

4 Stele

Acreditate

Despre Traseu

Bucurați-vă de sărbătorile Pascale într-un mod cu totul special alături de cei dragi, îmbarcându-vă într-o aventură memorabilă în inima Deltei Dunării, pe hotelurile noastre plutitoare. Cu o ofertă specială concepută exclusiv pentru dumneavoastră, vă invităm să experimentați o croazieră unică, învăluiți în tradițiile lipovenești.

Această experiență este destinată grupurilor de 18 persoane, pe un ponton, iar programul și data plecării sunt complet flexibile, adaptându-se preferințelor dumneavoastră. O călătorie de primăvară în Delta Dunării vă va oferi o privire unică asupra acestui paradis natural. Este momentul perfect pentru a admira păsările care se pregătesc pentru sezonul de împerechere, cu penajul lor bogat și colorat, și pentru a asista la un adevărat spectacol al naturii, oferit de pelicanii flămânzi care prind pește.

În plus, veți avea privilegiul să participați la slujba de înviere de la Biserica Lipovenească și să descoperiți tradițiile autentice ale acestei zone. Duminica Paștelui, vă invităm să vizitați mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și să luați parte la slujba de dimineață. Masa festivă de Paște vă va fi servită la bord, în mijlocul naturii, plină cu delicatese tradiționale.

Pachetul nostru include pensiune completă (cazare pe hotel plutitor și masă – 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri, precum și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului liber. Vă propunem un traseu de 5 zile pe brațul Sulina, unde veți explora orașul Sulina, satul și pădurea Letea, satul Mila 23 cu Biserica Lipovenească, mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și multe alte lacuri și canale.

În timpul întregului traseu, ne vom adapta condițiilor meteo și cotelor apelor pentru a vă asigura o călătorie sigură și confortabilă, însoțită de ghidajul nostru experimentat și de cunoștințele noastre despre habitatul sălbatic din Delta Dunării. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o experiență de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase și sălbatice locuri din România.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Ziua 1

Porniți într-o aventură memorabilă încă din momentul în care urcați la bordul navei noastre. Echipa noastră vă va întâmpina cu căldură și vă va oferi toate detaliile necesare despre programul și traseul excursiei. După aceea, veți fi condus către confortabilele camere de cazare ale navei. După ce vă informați cu privire la regulile de bord și sunteți de acord cu ele, vom părăsi pitorescul port Tulcea.

În timp ce navigăm spre încântătorul oraș Sulina, veți fi răsfățați cu o delicioasă masă la bord. Drumul va dura aproximativ 7 ore, iar la sosire veți fi întâmpinați de frumusețile acestui loc fascinant. După acostare, veți avea timp să vă relaxați și să vă bucurați de cina servită la bord sau să explorați orașul.

Noaptea va fi petrecută în acest loc, oferindu-vă ocazia să vă delectați cu atmosfera magică a orașului Sulina sau să vă relaxați sub cerul înstelat de pe puntea navei noastre. Este începutul unei călătorii pline de aventuri și momente de neuitat în inima Deltei Dunării.

Ziua 2

Bucurați-vă de o experiență plină de aventură și tradiție începând cu vizitarea pitorescului oraș Sulina. Aflat în inima Deltei Dunării, Sulina este un port fluvio-maritim important, situat la gura de vărsare a brațului Sulina în Marea Neagră. Aici, veți putea explora obiective fascinante precum vechiul cimitir al orașului, farul istoric și farul modern, precum și Palatul Comisiei Europene a Dunării. Opțiunea de a petrece timpul la plajă, pe malurile Mării Negre, este întotdeauna disponibilă pentru cei care doresc să se relaxeze într-un cadru natural spectaculos.

După aventura în orașul Sulina, reveniți la bordul navei pentru a vă bucura de o delicioasă masă de prânz, urmând apoi o nouă etapă a călătoriei: explorarea pădurii Letea. Situată în nordul Deltei Dunării, această rezervație naturală impresionantă este o adevărată comoară a biodiversității. În timpul plimbării prin pădurea Letea, veți avea ocazia să admirați frumusețea naturii și să descoperiți o varietate uimitoare de plante și animale, unele dintre ele rare sau unice în această zonă.

Seara, vă invităm să participați la slujba de înviere la Biserica Lipovenească din Mila 23, unde veți simți atmosfera autentică a sărbătorilor pascale. După ceremonie, reveniți la bord pentru a savura o masă tradițională de Paște, pregătită cu atenție și pasiune de bucătarii noștri. Ciocniți ouă roșii și bucurați-vă de preparate delicioase precum mielul, brânza și deserturile specifice acestei sărbători.

Aventura continuă pe întreg parcursul excursiei, oferindu-vă o experiență de neuitat în inima Deltei Dunării și a tradițiilor ei unice.

Ziua 3

După o dimineață plină de activități și bucurii pascale, vă așteaptă un prânz festiv la ora 11:00. Meniul include delicii tradiționale precum borș acru de miel și alte preparate specifice, pregătite cu pasiune de bucătarii noștri. După savurarea mesei, urmează o experiență spirituală deosebită: o vizită la mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc, unde veți putea participa la slujba din prima zi de Paște, simțind atmosfera încărcată de solemnitate și reculegere.

După momentul de rugăciune și contemplare, vă așteaptă o nouă aventură pe canalele Deltei Dunării. Întoarcerea la bordul navei va fi urmată de o plimbare relaxantă cu barca, oferindu-vă ocazia să admirați frumusețea naturii din această zonă pitorească. Apoi, navigând pe canalul Șontea, veți fi conduși către lacul Băclăneștii Mari, unde veți încheia ziua cu o cină delicioasă și veți petrece noaptea în acest cadru natural liniștit și fermecător.

Ziua 4

Dimineața începe cu o experiență de neuitat în mijlocul naturii Deltei Dunării. După ce vă veți delecta cu micul dejun, vă invităm să vă alăturați unei plimbări cu barca pentru a explora lacurile pitorești din împrejurimile noastre. Începând cu lacul Răducului și continuând cu lacul Bogdaproste, veți avea ocazia să admirați frumusețea și sălbăticia acestor locuri.

Apoi, călătoria continuă spre gruparea de lacuri Trei Iezere, un adevărat paradis al biodiversității. Aici, veți putea observa o varietate impresionantă de specii de păsări, printre care lebede elegante, cormorani și egrete elegante, în timp ce în apele cristaline veți putea întâlni și nuferi albi ce își împrăștie frumusețea în jur.

Pentru cei pasionați de pescuit, există o oportunitate minunată de a participa la un concurs de pescuit, unde se vor oferi premii pentru cei mai talentați pescari. Lacul Trei Iezere este renumit pentru pescuitul la știucă și este o destinație preferată și pentru fotografiile pasionați de păsări.

Această plimbare plină de aventură și descoperiri va dura aproximativ 5 ore, iar la sfârșitul ei vă veți întoarce în apropierea localității Mila 23. Aici, vă așteaptă îmbărcarea pe nave pentru a servi masa de prânz și pentru a continua explorarea satului Mila 23 și a împrejurimilor sale, inclusiv vizitarea lacului Ligheanca și Văcarul, unde vă puteți bucura de o altă experiență minunată de pescuit.

Ziua 5

Dimineața începe cu o călătorie fermecătoare pe apele Deltei Dunării. După ce vă veți bucura de deliciile micului dejun, nava va porni într-o incursiune captivantă pe canalul Sireasa și Canalul 36, îndreptându-se către frumosul oraș Tulcea. Pe parcursul acestei călătorii, veți fi înconjurat de peisaje de o frumusețe rară, cu maluri împodobite de stufărișuri, nuferi și sălcii pitorești.

Ghiolurile ce se deschid în ambele părți ale canalului vor dezvălui minunata diversitate a păsărilor care populează această zonă. Veți avea ocazia să observați numeroase specii de păsări în habitatul lor natural, într-o simfonie de sunete și culori ce va încânta toate simțurile.

Această incursiune plină de farmec se va încheia odată ce veți ajunge în pitorescul port Tulcea, unde vă veți despărți de nava noastră. Cu toate acestea, amintirile frumoase ale călătoriei voastre în Delta Dunării vor rămâne vii mult timp după ce veți părăsi aceste meleaguri.

   Caraorman, o așezare pitorească și izolată, se află în partea sudică a Deltei Dunării, în imediata apropiere a Grindului Caraorman. Această zonă se distinge prin combinația unică de peisaje naturale și biodiversitate abundentă, oferind un cadru spectaculos pentru iubitorii de natură și aventură. Caraorman este un loc unde se poate trăi o experiență autentică, plină de frumusețe, în inima uneia dintre cele mai sălbatice și impresionante regiuni ale României.

Unul dintre cele mai remarcabile obiective turistice din Caraorman și împrejurimi este Pădurea Letea, o zonă protejată și una dintre cele mai vechi rezervații naturale din țară. Pădurea Letea este renumită pentru diversitatea sa floristică și faunistică, precum și pentru formațiunile specifice de nisip și dune stabilizate de vegetație. În această pădure, unică prin compoziția sa, vizitatorii pot întâlni stejari seculari, liane și specii rare de orhidee. Fauna este de asemenea bogată, incluzând cai sălbatici, varietăți exotice de păsări și numeroase reptile.

În Caraorman, vizitatorii pot savura plimbări cu barca prin canalele sălbatice, observarea păsărilor, pescuitul și fotografierea peisajelor uluitoare. În plus, turiștii au posibilitatea de a interacționa cu localnicii, care își duc viața într-un mod simplu și tradițional, în perfectă armonie cu natura și resursele generoase ale Deltei Dunării.

Astfel, Caraorman oferă o experiență de neuitat, combinând frumusețea naturală cu cultura și tradițiile locale, într-un cadru idilic, aproape neatins de modernitate.

Tarifele Sejurului

Tarifele excursiei noaster pe hotelurile plutitoare sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.
Hoteluri plutitoare disponibile
Pret
Unitate
18
2

2200 lei

Persoana/Sejur

16
2

2480 lei

Persoana/Sejur

14
2

2850 lei

Persoana/Sejur

12
2

3300 lei

Persoana/Sejur

Nr. Pers.

Hoteluri disponibile

Pret

Unitate

18

2

2200 lei

Persoana

16

2

2480 lei

Persoana

14

2

2850 lei

Persoana

12

2

3300 lei

Persoana

Numar
Persoane

18

16

14

12

Hoteluri
Plutitoare

2

2

2

2

Pret/
Moneda

2200 lei

2480 lei

2850 lei

3300 lei

Unitate/
Perioada

Pers./sejur

Pers./sejur

Pers./sejur

Pers./sejur

Prețul în funcție de gradul de ocupare al hotelului

Fie ca este vorba de persone indiviaduale, grupuri mici sau mari, prețurile pentru sejur variază în funcție de gradul de ocupare al hotelului. În cele mai multe cazuri, hotelurile noastre ajung la capacitate maximă, însă am ținut să prezentăm tabelul de prețuri de mai sus, în cazul în care există grupuri cu un numaăr mare de persoane doritoare.

Sejurul se adresează atât persoanelor individuale cât și grupurilor

Prețurile menționate includ întregul sejur

Avem 2 hoteluri plutitoare disponibile

Sejurul poate fi plătit cu tichete de vacanță

Prețuri în funcție de gradul de ocupare al hotelului

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Ce intrebari au clientii despre

Excursiile noastre in Delta Dunarii?

Gaseste in interiorul sectiunilor de mai jos cele mai des adresate intrebari de catre clientii nostri in raport cu excursiile noastre in Delta Dunarii, pe cazarile plutitoare. In cazul in care curiozitatea ta nu se regaseste printre cele mentionate, trimite-ne un simplu mail catre adresa regasita in subsolul paginii.

In cazul in care aveți tichete de vacanță de la Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo, acestea pot fi folosite fara problema drept modalitate de plata a serviciilor noastre.

In cazul croazierelor pe hotelurile noastre plutitoare este recomandat sa ajungeti cu 30 de minute inainte de ora plecarii pentru a asigura o experienta cat mai lina si fara pic de graba. In cazul excursiilor de o zi, 15 minute sunt de ajuns pentru o imbarcare fara stres si o plecare la timp.

Costul permisului de intrare in Delta Dunarii este inclus in pretul fiecarei excursii pe care o organizam. Asadar, nu va trebui sa va preocupati cu detaliile administrative sau cu costurile suplimentare – ne ocupam noi de toate acestea pentru a va asigura o experienta turistica lina si fara pic de stres.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și liniștită pentru toți călătorii noștri, precum și pentru a proteja siguranța și bunăstarea micilor vostri prieteni, accesul animalelor de companie nu este pe durata excursiilor noastre.

Pentru anotimpul cald:
– jacheta de vant (wind stopper)
– palarie sau sapca
– bluza cu maneca lunga
– pantaloni lungi, cele mai bune materiale sunt inul si bumbacul
– pelerina de ploaie
– crema de soare cu factor de protectie ridicat
– ochelari de soare, foate indicati sunt cei cu lentile polarizate
– creme, solutii, aparate impotriva tantarilor
– palarie cu plasa de protectie impotriva insectelor
– in cazul in care sunteti sensibil(a) la piscaturile de insecte este bine sa aveti si o solutie calmanta
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS

Pentru anotimpul rece:
– haine impermeabile si calduroase. Chiar si la 8-10 grade Celsius, temperatura resimtita in timpul unei plimbari cu barca necesita haine de iarna.
– un schimb de haine uscate (macar haine de corp)
– o caciula prin care nu trece vantul
– ghete sau cizme impermeabile
– manusi
– ochelari de soare
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS


In cazul in care plecati intr-o excursie cu barca si aveti la voi aparatura sensibila la apa (camere foto, video, etc.), asigurati-va ca la nevoie puteti proteja aparatura impotriva umezelii. Sunt foarte recomandate husele de
ploaie, gentile impermeabile, sau chiar si simplii saci de plastic.
Noi obisnuim sa pastram aparatura foto intr-un rucsac impermeabil, iar in permanenta avem si saci de plastic foarte mari in care, la nevoie, putem baga rucsacul cu totul.
Pentru pasionatii de fotografie sau filmmare video, recomandam mult spatiu de stocare si baterii.

Pentru expeditii pe grinduri sau prin paduri, NU plecati niciodata incaltati in slapi sau sandale. Optati pentru pantofi sport sau (preferabil) pentru ghete de vara!

Pentru a va putea apropia de animalele salbatice, recomandam sa va imbracati in culori cat mai apropiate de cele naturale (verde, kaki, maro). Nu este recomandat sa veniti in trening alb (rosu, portocaliu, roz) sau cu sepci albe de plaja.

În apropiere de locul îmbarcării noastre se află o parcare privată la care plata parcării/zi este de 15 lei, așadar cu siguranță veți avea unde să vă lăsați mașina fără pic de stres în timp ce vă bucurați de aventura noastră în inima Deltei Dunării.

Harta traseului

Află mai multe despre excursia noastră de Paște

 Completează formularul alăturat și rezervă-ți locul acum pentru excursia noastră specială de Paște în Delta Dunării! Spune-ne cum te putem ajuta să faci această vacanță de Paște una de neuitat pentru tine și cei dragi!

Dedicat atat persoanelor individuale cât și grupurilor

Incinta Tulco, Tulcea, România

Dedicat persoanelor
individuale și grupurilor

Portul Tulcea,
România

hotel plutitor in delta dunarii

HOTELURILE PLUTITOARE ANDA

Structura hotelurilor plutitoare

Hotelul nostru plutitor din Delta Dunarii are scopul de a-ti oferi o experienta memorabilă, marcand promisiunea unei sejur unde confortul și aventura au un numitor comun.

Scopul acestor călătorii în Delta Dunării nu se rezumă doar la a te purta pe meleaguri noi, ci la a te învălui complet în frumusețea și enigma uneia dintre cele mai sălbatice regiuni ale Europei.

Prima punte a hotelului nostru plutitor reprezinta centrul social al navei, unde te vei simți întotdeauna binevenit, regăsindu-ți liniștea după plimbarile din timpul zilei.

Camerele de cazare sunt pregătite să-ți ofere confortul necesar, fiind un element cheie în cadrul sejururilor noastre în Delta. Aici, fiecare detaliu este atent selecționat pentru a-ți asigura un somn odihnitor, pregătindu-te pentru aventurile ce urmează.

La a doua punte, inima socială a navei, plimbarile în Delta Dunării se îmbogățesc cu momente culinare și oportunități de divertisment. Restaurantul navei, un punct de întâlnire pentru pasionații de gastronomie, îți va încânta papilele gustative cu preparate inspirate din bucătăria locală, completându-ți experiența în Delta Dunării. Terasa deschisă, cu vedere spre peisajele care îți taie respirația, îți oferă șansa de a te relaxa și a te bucura de compania celor dragi într-un cadru de neuitat.

Ultima punte, dedicată relaxării sub cerul liber, completează experiența Delta Dunării cu momente de liniște și contemplare. Aici, departe de forfota vieții cotidiene, vei găsi spațiul ideal pentru a te bucura de soare, de briza răcoroasă și de priveliștile magnifice care fac din Delta Dunării un loc atât de special.

HOTEL PLUTITOR DELTA - CAMERE

CAMERELE NOASTRE

   Hotelul nostru plutitor din Delta Dunarii are 9 camere confortabile și bine amenajate, dintre care 7 sunt camere twin și 2 sunt camere matrimoniale. Feicare camera a fost amenajata cu atenție la detalii pentru a satisface orice preferință și necesitate ai avea.

Fiecare camera a hotelului plutitor din Delta dispune de o baie proprie, asigurându-ți intimitate și confort. Băile sunt dotate cu dușuri moderne, iar pentru confortul suplimentar al oaspeților, ne asigurăm că fiecare cameră are prosoape pufoase și papuci de baie pe întreaga durată a sejurului.

Pentru a asigura un confort maxim indiferent de sezon, fiecare cameră a hotelului nostru plutitor din Delta Dunării este dotată cu aparat de aer condiționat, menținând o atmosferă plăcută și răcoroasă. Divertismentul nu este neglijat, deoarece în fiecare cameră vei găsi un televizor LCD pentru momentele de relaxare. De asemenea, ne dorim să îți oferim cele mai bune condiții, așa că în toate camerele punem la dispoziție un uscător de păr, garantând că te vei simți întotdeauna îngrijit și confortabil în timpul șederii tale la hotelul nostru plutitor din Delta Dunării.

camerele de cazare din interiorul unui hotel plutitor din delta dunarii
restaurantul hotelului nostru plutitor din delta dunarii

HOTELULUI PLUTITOR DELTA - RESTAURANT

Restaurantul
Hotelurilor Anda

Restaurantul hotelului nostru plutitor din Delta Dunării este un adevărat sanctuar culinar, unde tradiția se împletește armonios cu gusturile autentice ale regiunii. Specializat în bucătăria specifică Deltei, oferim o selecție variată de preparate pe bază de pește, renumite pentru savoarea și prospețimea lor. De la ciorbe delicioase și saramură savuroasă, până la icre fine, știucă umplută și crap la proțap, fiecare preparat este o invitație de a descoperi gusturile inconfundabile ale Deltei Dunării.

Echipa noastră culinară folosește echipamente profesionale de ultimă generație pentru a garanta calitatea și prospețimea fiecărui preparat, de la vitrine frigorifice pentru băuturi răcoritoare, la plite din inox și grătare cu rocă vulcanică. Oferim pensiune completă, cu un meniu care reflectă bogăția gastronomică a Deltei Dunării: 70% din meniul nostru este dedicat preparatelor din pește, completate de legume și fructe proaspete, lapte, ouă și carne. Printre vedetele meniului se numără ciorbă de pește, saramură de crap, somn la grătar, știucă umplută, diverse tipuri de icre, păstrugă la grătar, pui de baltă și scrumbii la grătar, toate gătite pentru a-ți oferi o experiență culinară de neuitat la hotelul nostru plutitor din Delta Dunării.

HOTEL PLUTITOR DELTA - ACITIVITATE SECUNDARA 1

PLIMBARI CU BARCI RAPIDE

Această ofertă unică, parte integrantă a experienței noastre la hotelul plutitor din Delta Dunării, îți deschide porțile către o incursiune fascinantă în inima acestui ecosistem divers și plin de viață.

Navigând pe canalele mai puțin cunoscute ale Deltei Dunării cu o barcă rapidă, vei trăi o aventură electrizantă care îți oferă ocazia rară de a explora Delta într-un mod profund personal și intim. Datorită vitezei și agilității barcilor, vei putea pătrunde în zonele cele mai izolate, unde natura își arată fața neîmblânzită și pură, departe de rutele turistice bătătorite. Aceste canale ascunse sunt sanctuare de biodiversitate, unde poți admira de aproape varietatea de păsări și peisajele acvatice de o frumusețe rară, într-un cadru liniștit și autentic.

Sejururile noastre cu barci rapide sunt concepute să te aducă mai aproape de splendoarea naturală a Deltei Dunării, oferindu-ți o perspectivă unică asupra vieții sălbatice și peisajelor neatinse. Fie că ești un fotograf în căutarea unghiurilor perfecte, un aventurier dornic de senzații tari sau simplu un admirator al naturii care vrea să descopere secretele Deltei, această experiență va îndeplini și chiar depăși toate așteptările avute în raport cu sejurul tău pe hotelurile plutitoare Delta.

O barca pe un canal al Deltei Dunarii
O excursie in Delta Dunarii pe barci rapide

EXCURSII DELTA DUNARI I- LOCUL DE START

DE UNDE ÎNCEP EXCURSIILE IN DELTA DUNARI?

O excursie in Delta Dunarii pe barci rapide

   Îmbarcarea se face din portul Tulcea, un oraș vibrant situat la poarta de intrare în Delta Dunării, punctul de plecare ideal pentru excursiile noastre.

Excursiile noastre în Delta Dunării incep in momentul în care urci la bordul navei noastre confortabile, pregătită să te poarte prin labirintul de canale, lacuri, și sătucuri pitorești, unde natura și tradițiile conviețuiesc în armonie de secole.

Personalul nostru te va întâmpina cu căldură, oferindu-ți toate informațiile necesare despre programul și traseul excursiei. Vei avea ocazia să cunoști detaliile sejurului, să întrebi orice nelămuriri și să te familiarizezi cu facilitățile navei.

După ce te-ai acomodat în confortabila ta cameră de cazare și ai făcut cunoștință cu ceilalți pasageri, nava va părăsi lin portul Tulcea, marcând începutul unei excursii Delta Dunarii unice. În timp ce nava navighează spre prima destinație din itinerariul nostru, te vei putea relaxa și bucura de peisajele spectaculoase ale Deltei, observând viața sălbatică în habitatul ei natural.

DESCOPERA

CAZARILE
NOASTRE DE 4 STELE

hotel plutitor in delta dunarii

   Îmbarcându-te pe una dintre navele special concepute pentru excursii în Delta Dunării, pasul tău spre o aventură memorabilă este marcat de promisiunea unei experiențe unde confortul și descoperirea se împletesc într-un dans armonios. Aceste excursii în Delta Dunării sunt gândite pentru a oferi nu doar o călătorie, ci o imersiune totală în frumusețea și misterul uneia dintre cele mai sălbatice zone ale Europei.

La prima punte, dedicată odihnei și relaxării, te vei simți întotdeauna binevenit, regăsindu-ți liniștea după zile pline de explorare. Camerele de cazare sunt pregătite să-ți ofere confortul necesar, fiind un element cheie în cadrul “excursii Delta Dunarii”. Aici, fiecare detaliu este atent selecționat pentru a-ți asigura un somn odihnitor, pregătindu-te pentru aventurile ce urmează.

La a doua punte, inima socială a navei, excursiile în Delta Dunării se îmbogățesc cu momente culinare și oportunități de divertisment. Restaurantul navei, un punct de întâlnire pentru pasionații de gastronomie, îți va încânta papilele gustative cu preparate inspirate din bucătăria locală, completându-ți experiența în Delta Dunării. Terasa deschisă, cu vedere spre peisajele care îți taie respirația, îți oferă șansa de a te relaxa și a te bucura de compania celor dragi într-un cadru de neuitat.

Ultima punte, dedicată relaxării sub cerul liber, completează experiența excursiilor în Delta Dunării cu momente de liniște și contemplare. Aici, departe de forfota vieții cotidiene, vei găsi spațiul ideal pentru a te bucura de soare, de briza răcoroasă și de priveliștile magnifice care fac din Delta Dunării un loc atât de special.

hotel plutitor in delta dunarii

EXCURSII DELTA DUNARII - CAMERE

PENTRU O EXCURSIE IN DELTA DUNARII

   Cu un total de 9 camere, dintre care 7 sunt amenajate cu paturi twin și 2 sunt dotate cu paturi matrimoniale, fiecare spațiu a fost gândit pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor oaspeților noștri.

Fiecare cameră este dotată cu o baie privată, garantând intimitatea și confortul de care ai nevoie după o zi plină de aventură în excursiile noastre în Delta Dunării. Băile, moderne și complet echipate, includ dușuri spațioase, prosoape pufoase și papuci de baie, toate gândite pentru a-ți oferi o experiență de cazare fără griji.

Pentru confortul tău, indiferent de capriciile vremii, fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, asigurând un climat interior plăcut în orice moment al anului. Mai mult, pentru momentele tale de relaxare, te vei bucura de televizoare LCD, perfecte pentru a te destinde după o zi de explorare. Și pentru că dorim să te simți cât mai bine îngrijit, în camerele noastre vei găsi și uscătoare de păr, completând lista dotărilor gândite pentru confortul tău.

Excursiile în Delta Dunării sunt o experiență de neuitat, iar cazarea la hotelul nostru este gândită să îți completeze și să îți îmbogățească aventura. Aici, unde ospitalitatea întâlnește frumusețea naturală, te așteptăm să descoperi un refugiu de pace și confort, punctul de plecare ideal pentru excursii Delta Dunarii.

EXCURSII DELTA DUNARII - ATRACȚII

EXCURSII CĂTRE CELE MAI IMPORTANTE ATRACȚII TURISTICE

Pădurea Letea

  În inima unei zone de o frumusețe naturală răpitoare, excursiile in Delta Dunării îți deschid poarta către unele dintre cele mai impresionante atracții turistice, oferindu-ți ocazia de a explora bogăția culturală și naturală a acestei regiuni unice.

Pădurea Letea

   Un locație pe care o poți vizita în functie de excursia pe care o alegi este Letea, unde vei descoperi Pădurea Letea, cea mai veche rezervație naturală din România. Aici, caii sălbatici, stejarii seculari și lianele îți vor încânta privirea, creând un peisaj de basm.

Rezervația Biosferei Deltei Dunării

Prin excursiile în Delta Dunării, oferim posibilitatea de a explora Rezervația Biosferei Delta Dunării, una dintre cele mai valoroase comori naturale ale Europei și cel mai mare ecosistem umed de pe continent. Această rezervație, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, este un sanctuar al biodiversității, găzduind sute de specii de păsări, pești și mamifere, multe dintre ele fiind rare sau amenințate la nivel global. Excursiile in Delta Dunarii sunt concepute pentru a oferi vizitatorilor o imersiune completă în peisajele spectaculoase și habitatul divers al Deltei, permițându-le să descopere frumusețile și secretele acestui ecosistem unic într-un mod responsabil și sustenabil. 

Farul din Sulina

În cadrul excursiilor noastre în Delta Dunării, vizitatorii au oportunitatea de a descoperi și Farul din Sulina, un monument istoric și un reper emblematic al regiunii, situat la punctul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră. Acest far, nu doar că ghidat navele de-a lungul anilor prin meandrele Deltei, dar povestea sa fascinantă și arhitectura deosebită îl transformă într-o destinație de vizitat obligatoriu pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine istoria și patrimoniul cultural al zonei.

Multe Altele

Excursiile noastre deschid poarta către o multitudine de alte locații fascinante, fiecare cu povestea și frumusețea sa distinctă. De la satele pescărești pitorești, unde tradițiile și modul de viață autentic sunt încă păstrate, până la canalele înguste și sălbatice, perfecte pentru a fi explorate cu caiacul sau barca, excursiile noastre promit o varietate impresionantă de experiențe.

 

Excursie in Delta Dunarii unde au fost vazut caii salbatici din Padurea Letea

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.