Turism Delta

Termeni si Conditii

În calitate de utilizator al website-ului turismdelta.ro, client, sau potențial client, sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate a S.C. LISCOM S.R.L., precum și cu Termenii și Condițiile care vor fi definite și prezentate în următoarele paragrafe. În cazul în care nu sunteți de acord cu anumite elemente menționate în fragmentele următoare, vă rugăm să nu apelați, sau interacționați cu serviciile și materialele furnizate de noi.

Întregul conținut al website-ului gazduit de domeniul web turismdelta.ro este plasat sub deținerea sa de către S.C. LISCOM S.R.L., conform Legii privind integritatea drepturilor de autor, Legea nr.8/1996 și legislația proprietății intelectuale.

Este interzisă preluarea oricarui element sau continut regasit pe site-ul nostrum web fără existența unui acord de împuternicire din partea societății comerciale anterior menționate, sau fără menționarea directă a acesteia, alături de un link către website-ul turismdelta.ro și logo-ul aferent. Vă aducem la cunostință că abaterea de la regulamentul mai sus menționat conduce la acționarea împotriva sa conform reglementărilor legislaționale în vigoare.

S.C. LISCOM S.R.L. poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul utilizatorilor site-ului web. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor website-ului nostru si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

S.C. LISCOM S.R.L. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai. Cu toate acestea, S.C. LISCOM S.R.L. va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, scopul fiind cel de a dobandi si mentine increderea utilizatorilor in site.

S.C. LISCOM S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și actualiza periodic Termenii și Condițiile mai sus menționate. Îndemnăm utilizatorii spre verificarea constantă a acestei rubrici, pentru a verifica Reglementările Generale.

Termenii și Condițiile sunt aplicabile din momentul accesării acestui site.

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.