Despre Noi

O incursiune unică

In fiecare zi, suntem inspirati de peisajele uluitoare ale Deltei Dunarii, de la apusurile de soare care vopsesc cerul in nuante de rosu si portocaliu, pana la stralucirea lunii reflectata in apele linistite. Suntem fascinati de bogatia biodiversitatii sale, de mii de specii de plante si animale care isi gasesc adapost in acest ecosistem vibrant.

Pentru noi, Delta Dunarii nu este doar o destinatie, ci o calatorie, o aventura si o poveste pe care suntem mandri sa o impartasim cu voi.

Paradisul nesfarsit al Romaniei Estice

Delta Dunării reprezintă, de asemenea, o legătură profundă cu trecutul. Este un loc unde tradițiile și obiceiurile locale sunt încă vii, unde comunitățile locale trăiesc în armonie cu ritmul naturii și unde putem învăța valorile respectului și conservării.

Dar mai presus de toate, pentru noi, Delta Dunării este acasă. Este locul unde ne-am născut visul, unde am crescut și unde ne propunem să ducem mai departe moștenirea noastră. Este un sanctuar al păcii și liniștii, unde putem regăsi esența vieții și unde putem împărtăși cu alții bucuria și minunăția naturii.

Excursii de poveste in Delta Dunarii
Peisaje de poveste

una dintre cele mai frumoase cadre si locuri din excursii delta dunarii

Turism Delta - Turism Delta - Turism Delta - Turism Delta - Turism Delta

Turism Delta Turism Delta Turism Delta

De-a lungul anilor, am dezvoltat si intretinut cu tarie o serie de principii care au stat la baza tuturor actiunilor noastre. Aceste principii sunt ancorate in respectul profund pentru mediul inconjurator si in angajamentul nostru de a conserva frumusetea si diversitatea Deltei Dunarii pentru generatiile viitoare. De asemenea, punem un accent deosebit pe construirea si mentinerea relatiilor stranse alaturi de clientii nostri, tratand fiecare interactiune cu cea mai mare seriozitate si resp.

Aceste principii ne-au ghidat in toate deciziile noastre si ne-au ajutat sa ne asiguram ca actiunile noastre contribuie la protejarea si promovarea Deltei Dunarii, in timp ce oferim o experienta memorabila clientilor nostri.

Experiente memorabile

   Ne dorim ca fiecare moment petrecut aici sa fie unul memorabil, plin de aventura, descoperiri si bucurie. Fie ca este vorba de explorarea naturii salbatice, degustarea delicioaselor preparate culinare locale sau relaxarea in mijlocul unei peisaje de vis, ne propunem sa facem din fiecare vizita o experienta deosebita.

Personalizare

   Intelegem ca fiecare client este unic si are nevoi si dorinte diferite. De aceea, ne straduim sa personalizam fiecare experienta in functie de preferintele individuale ale clientilor nostri. Ne dedicam timp pentru a intelege ce isi doresc cu adevarat oaspetii nostri si ne adaptam serviciile astfel incat sa le oferim exact ceea ce cauta.

 

Continuitate

   Suntem mandri de traditiile si valorile care au facut din Turism Delta un nume recunoscut in industria turismului din Delta Dunarii. Ne pastram angajamentul de a conserva frumusetea naturala si diversitatea Deltei Dunarii, promovand in acelasi timp un turism responsabil si sustenabil. Continuam sa ne imbunatatim serviciile, pastrand in acelasi timp valorile care ne-au adus succesul.

Relatii durabile

   Fiecare client care ne alege este important pentru noi. Nu ne dorim doar sa oferim o experienta de neuitat, ci sa construim si relatii pe termen lung bazate pe incredere si respect. Ne angajam sa tratam fiecare interactiune cu seriozitate, sa fim receptivi la feedback si sa ne adaptam continuu pentru a raspunde celor mai bune interese ale clientilor nostri.

 

Povestea căpitanului

Căpitanul Paul Branovici, fondatorul Turism Delta, este un pionier al turismului în Delta Dunării. Începându-și călătoria în 1994 cu o viziune clară și o pasiune profundă pentru frumusețea naturală a Deltei, Paul a reușit să transforme o simplă idee într-o afacere de succes. Cu două hoteluri plutitoare, o flotă de bărci rapide și lente, precum și barje de transport, el a creat un serviciu complet pentru cei care doresc să exploreze și să se bucure de peisajele impresionante ale Deltei. Pe parcursul anilor, sub îndrumarea sa expertă, Turism Delta s-a dezvoltat într-o afacere prosperă, oferind excursii, tururi organizate, excursii de pescuit și servicii de transport. Căpitanul Paul, cu spiritul său aventuros și dedicarea neîncetată pentru conservarea mediului natural, a devenit un nume de referință în industria turismului din Delta Dunării.

 

Un inceput curajos

   In 1994, afacerea a inceput ca o mica agentie de turism specializata in excursii prin Delta Dunarii. Cu o flota mica de barci si un personal dedicat, compania a inceput sa atraga turisti dornici sa exploreze frumusetea naturala a Deltei.

 

Dezvoltarea afacerii

   Pe măsură ce popularitatea Deltei Dunării a crescut, afacerea a început să se extindă. Au fost adăugate mai multe bărci la flotă, iar serviciile s-au diversificat pentru a include cazare, tururi ghidate și activități specifice zonei, cum ar fi pescuitul și observarea păsărilor.

Consolidarea pozitiei

   În această perioadă, afacerea s-a concentrat pe consolidarea poziției sale pe piață și pe îmbunătățirea calității serviciilor. Prin investiții în formare pentru personal și îmbunătățirea infrastructurii, compania și-a crescut reputația pentru servicii de înaltă calitate.

Sustenabilitate

   In ultimii ani, afacerea a adoptat o abordare mai inovatoare si durabila. S-au introdus tururi ecologice si s-a pus un accent mare pe protejarea si conservarea mediului natural al Deltei. Prin implicarea in proiecte de conservare si educarea vizitatorilor despre importanta ecosistemului Delta Dunarii, compania isi asuma un rol activ in protejarea acestei regiuni unice.

 

Turism Delta

Ce mai astepti?

Iti doresti sa vizitezi Delta Dunarii?

Intră în contact cu noi si afla toate detaliile necesare pentru a-ti putea planifica intreaga calatorie si afla locurile disponibile la acest moment.

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.