Trasee Delta Dunarii

Trasee de poveste

Traseele noastre in Delta Dunarii

   Trasee in Delta Dunarii organizate unde cu siguranta nu vei uita de ele. Fiecare traseu include un sejur unde nu iti va lipsi nimic, garantand confort si siguranta pe parcursul intregii tale vacante in Delta Dunarii. Descopera locuri emblematice si peisaje pitoresti in cadrul traseelor noastre in Delta, toate create pentru a satisface interesele si dorintele fiecarui vizitator.

o poza din ale noastre excursii delta dunarii
o poza din excursii in Delta Dunarii

Trasee Delta Dunarii la

Cazarile Noastre Plutitoare

Alegerea traseului perfect în Delta Dunării este o experiență personalizată, iar noi ne străduim să oferim opțiuni variate pentru a satisface dorințele fiecărui vizitator. 

Avem o gamă largă de trasee, fiecare cu specificul ei, gandite pentru a te ajuta sa descoperi frumusețea naturală a Deltei Dunării. Fie ca esti pasionat de observarea păsărilor, interesat de flora luxurianta, pasionat de pescuit, sau pur si simplu dornic sa explorezi peisajele pitoresti ale Deltei, avem ceva de oferit pentru fiecare. Te incurajam sa parcurgi selectia noastra de trasee Delta Dunarii si sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine cu asteptarile si dorintele familiei tale in raport cu acest sejur la cazarile noastre.

Descoperă frumusețea naturală a Deltei Dunării cu traseele noastre variate! Oferim o gamă largă de experiențe, special concepute pentru a satisface diverse pasiuni și interese. Fie că iubești observarea păsărilor, te fascinează flora luxuriantă, te pasionează pescuitul sau pur și simplu vrei să explorezi peisajele pitorești, cu siguranță avem un traseu în Delta Dunarii pregatită pentru tine.

Alege din selecția noastră diversificată de trasee in Delta Dunarii pentru a o găsi pe cea care se potrivește cel mai bine așteptărilor și dorințelor tale, oferindu-ți astfel o experiență memorabilă în timpul sejurului tău. Află mai multe despre traseele noastre în Delta Dunării și bucură-te de aventura ta în mijlocul naturii!

Trasee Delta Dunarii - 2 si 3 Zile

    Trasee in Delta Dunarii scurte, dar pline de aventura, perfecte pentru cei care isi doresc sa experimenteze frumusetea Deltei intr-un timp oarecum limitat. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai pitoresti locuri, sa te bucuri de flora si fauna unica a Deltei si sa te relaxezi in confortul cazarilor noastre certificate la 4 stele. Fiecare zi este umpluta cu trasee ghidate, pescuit, birdwatching, si multe altele, toate fiind incluse in sejurul nostru all-inclusive.

Fiecare zi este plină de experiențe captivante, incluzând trasee in Delta Dunarii ghidate, pescuit, birdwatching și multe altele. Toate aceste activități sunt incluse în pachetul nostru all-inclusive, asigurându-ți un traseu memorabilă și lipsită de griji în mijlocul unei naturi extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Traseu Delta Dunarii Lacul Cotete - Bratul Sulina

Traseu de 3 zile menită să te faca sa experimenti frumusetea salbatica a Deltei Dunarii pe Bratul Sulina.

Un pelican fotgrafiat in timpul unei excursii in Delta Dunarii

Traseu Delta Dunarii Zona Uzlina - Lacul Gorgovat

Explorează peisajele pline de farmec, participă la activități tradiționale și bucură-te de un sejur autentic in inima Deltei Dunarii.

o poza cu vaporasul care face excursii in delta dunarii

Traseu Delta Dunarii Lacul Iacob - Mila 23

Prin intermediul acestui traseu in Delta Dunarii vei patrunde intr-un colt de rai al naturii, luand parte la o experienta inedita de relaxare si aventura.

Traseu Delta Dunarii - 4 Zile

   Trasee in Delta Dunarii care iti ofera suficient timp pentru a explora cele mai interesante locatii. Vei putea vizita satele de pescari, plimba cu barca prin canalele intortocheate ale Deltei, iar seara te vei putea retrage in liniste pe hotelul nostru plutitor. Bucura-te de traseul perfect in Delta Dunarii si fii sigur ca vei ramane cu amintiri pretioase in urma acestui sejur. Cu ghidajul nostru experimentat și programe de activitati personalizate, fiti siguri ca veti experimenta cu adevarat frumusetea nealterata a Deltei Dunarii.

Aceste trasee Delta Dunarii îți oferă posibilitatea de a interacționa cu autenticul stil de viață al locuitorilor deltei, de a explora peisajele unice și de a te conecta cu natura într-un mod profund. Seara, după un traseu de o zi în Delta Dunarii te vei retrage în confortul hotelului nostru plutitor, unde vei simți liniștea și te vei pregăti pentru o nouă zi.

O pasare alba care poaste fi vazut in ale noastre excursii delta dunarii

Traseu Delta Dunarii Bucla Uzlina - Canalul Dunăvăț

În decursul acestui sejur in Delta, vei naviga pe canalele încântătoare, te vei conecta cu natura în stare pură și vei descoperi ecosistemele unice ale Deltei.

o poza din ale noastre excursii delta dunarii

Traseu Delta Dunarii Canalul Eracle - Zona Nord-Crisan

Bucură-te de un sejur de neuitat si descopera Delta Dunarii cu  poveștile sale nespuse și peisaje fermecătoare

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Traseu Delta Dunarii Canalul Magearu - Mila 23

Descopera Delta Dunarii intr-un traseu ce include vizitarea satului Mila 23 si navigheaza pe cele mai incantatoare canale ale Deltei.

Un grup de pasari observat in timpul unei excrusii in Delta Dunarii

Cazare in Delta Dunarii
cu vouchere de vacanta

Bucura-te de un traseu ce iti va dezvalui frumusetea naturala a Deltei Dunarii prin explorarea lacului Furtuna si a multor alte locatii emblematice.

poza din excursii delta dunarii cu barca rapida

Traseu Delta Dunarii Lacul Iacob - Localitatea Mila 23

Canalul Sulina promite o călătorie incitantă, oferindu-ți oportunitatea de a experimenta farmecul nesfârșit al acestui colț de rai natural.

Hotelul Anda fotgrafiat pe un canal unei excursii delta dunarii

Traseu Delta Dunarii Canalul Sulina - Mila 23

Explorează misterul și frumusețea Deltei Dunării într-o captivantă expeditie.

Excursii in Delta Dunarii pe unul dintre hotelurile noastre

Traseu în Delta Dunarii
de Paște

Traseul de Paște te va face să te întorci alături de noi în cea mai memorabilă vacanță care are loc în timpul sarbatorilor Pascale.

Trasee Delta Dunarii - 5 Zile

   Iti doresti un traseu complet in Delta Dunarii? . Esti invitat sa explorezi toate aspectele fascinante ale Deltei, de la pitorescul vietii in satele de pescari pana la rezervatiile naturale bogate in biodiversitate. Zilele vor fi pline de activitati captivante, precum vizite la satele locale, plimbari relaxante cu barca prin canalele incalcite ale Deltei, si observarea faunei salbatice in habitatul sau natural. Serile vor fi dedicate in intregime relaxarii, oferindu-ti o oportunitate minunata de a savura preparatele culinare locale, pregatite cu pasiune si traditie. Aceasta calatorie promite nu doar sa iti satisfaca curiozitatea fata de frumusetile naturale ale Deltei, ci si sa-ti ofere o pauza binemeritata si in mijlocul acestui paradis salbatic.

Excursii Delta Dunarii pe hoteluri

Traseu Delta Dunarii Traseu Sfantu Gheorghe

Un traseu in Delta care ramane o experienta de neuitat datorita priveliștilor uluitoare și a faunei locale.

Excursii Delta Dunarii unde au fost vazut caii salbatici din Padurea Letea

Traseu Delta Dunarii Canalul Magearu - Letea

Principala atractie a acestui traseu in Delta Dunarii este Pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicala din Europa.

Plimbare cu barcile pe un canal in excursii delta dunarii

Traseu Delta Dunarii Zona Caraorman - Mila 23

Pornește intr-un traseu captivant menit sa iti prezinte cele mai frumoase atractii turistice ale zonei Caraorman.

Pasare colorata vazuta in excursii delta dunarii

Traseu Delta Dunarii Padurea Letea - Canalul Sontea

Explorează misterul și frumusețea Deltei Dunării într-un captivant traseu.

lacul perfect din excrusii in delta dunarii

Traseu Delta Dunării de 5 zile - ofertă de Paște

Traseu in Delta care ramane o experienta. Bucură-te de un sejur all-inclusive de 5 zile pe hotelurile plutitoare Anda și descoperă magia Deltei Dunării.

Sejur All Inclusive Delta Dunarii - 5 Zile

Un sejur all Inclusive in Delta Dunarii, unde poti vedea cele mai frumoase si uimitoare locuri din Delta Dunarii.

Sejur 5 Zile in Delta Dunarii

Iti oferim unul dintre cele mai apreciate sejururi din Delta Dunarii, unde te poti bucura de activitati de birdwatching sau plimbari cu barcile rapide.

Cazare Delta Dunarii All Inclusive - Zona Caraorman

O vacanta pe care o poti petrece alaturi de cei dragi intr-o zona in care poti uita de viata cotidiana.

Traseu Delta Dunarii - 6 si 7 zile

   Cele mai extinse trasee in Delta Dunarii pe care le avem în ofertă. Îți deschidem ușa către un sejur captivant în Delta, unde vei fi răsfățat cu peisaje de neuitat, diversitatea impresionantă a faunei și florei, precum și cultura captivantă a locurilor. Nu este doar o călătorie, ci o incursiune completă în inima Deltei Dunarii, unde fiecare colț ascunde o poveste fascinantă. Cu traseele noastre, nu doar explorezi, ci și te relaxezi în confortul oferit de noi, bucurându-te de facilități all-inclusive. Această experiență devine cu adevărat memorabilă, iar dacă alegi un traseu de 7 zile, îți oferim și o noapte gratuită pentru a-ți prelungi aventura și a absorbi în întregime frumusețea unică a Deltei Dunării.

O barca pe un canal intr-o excurise in Delta Dunarii

Traseu Delta Dunarii Caraorman - Lacul Nebunu

Descopera Delta Dunarii in timpul unui traseu captivant, plina de activitati si multe plimbari alaturi de ceilalti vizitatori.

Excursii in Delta Dunarii pe unul dintre hotelurile noastre

Traseu Delta Dunarii Canalele Sulina si Magearu

Descopera Canalele Sulina si Magearu prin intermediul unui traseu in Delta Dunarii care sa te duca la cele mai importante locatii.

Hotelurile plutitoare Anda fotografiate cu drona in timpul unei excursii in Delta Dunarii

Traseu Delta Dunarii Canalul Sfantu Gheorghe

Exploreaza Canalul Sfantu Gheorghe prin intermediul unui traseu in Delta Dunarii care sa iti ofere cele mai frumoase amintiri.

o poza din excursii in Delta Dunarii

Traseu Delta Dunarii pe Magearu si Caraorman

Traseu in Delta Dunarii ideala pentru cei care isi doresc sa se conecteze cu natura si sa uite de aglomeratia orasului.

Un traseu de 9 zile

Traseul complet al Deltei Dunarii

Un traseu in Delta Dunarii, o calatorie de 9 zile care reprezinta cel mai detaliat si lung traseu pe care il putem realiza. Plecand din orasul Tulcea, poarta de intrare in Delta Dunarii, va asteapta canale pitoresti, lacuri izolate si sate traditionale care par a fi ramase neschimbate in timp. Fiecare zi a traseului aduce experiente noi, de la observarea pasarilor si a animalelor salbatice in habitatul lor natural, pana la degustarea preparatelor culinare locale, specifice zonei.

Cu ajutorul acestui traseu Delta Dunarii vei putea vizita puncte de atractie precum rezervatiile naturale Letea si Caraorman, buclele Uzlina si Perivolovoca, canalul Magearu si multe altele.

Traseul noastru in Delta este gandita sa ofere o imagine de ansamblu asupra vietii locale, evidentiind frumusetea naturala si biodiversitatea acestei regiuni unice. Explorand aceste locuri, vei avea ocazia sa te conectezi cu natura si sa descoperi cele mai fascinante aspecte ale ecosistemelor si culturilor locale, intr-un cadru autentic si deosebit de pitoresc.

Ce intrebari au clientii despre

Traseele noastre in Delta Dunarii?

Gaseste in interiorul sectiunilor de mai jos cele mai des adresate intrebari de catre clientii nostri in raport cu traseele noastre in Delta Dunarii. In cazul in care curiozitatea ta nu se regaseste printre cele mentionate, trimite-ne un simplu mail catre adresa regasita in subsolul paginii.

In cazul in care aveți tichete de vacanță de la Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo, acestea pot fi folosite fara problema drept modalitate de plata a serviciilor noastre.

In cazul croazierelor pe hotelurile noastre plutitoare este recomandat sa ajungeti cu 30 de minute inainte de ora plecarii pentru a asigura o experienta cat mai lina si fara pic de graba. In cazul traseelor de o zi, 15 minute sunt de ajuns pentru o imbarcare fara stres si o plecare la timp.

Costul permisului de intrare in Delta Dunarii este inclus in pretul fiecarei excursii pe care o organizam. Asadar, nu va trebui sa va preocupati cu detaliile administrative sau cu costurile suplimentare – ne ocupam noi de toate acestea pentru a va asigura o experienta turistica lina si fara pic de stres.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și liniștită pentru toți călătorii noștri, precum și pentru a proteja siguranța și bunăstarea micilor vostri prieteni, accesul animalelor de companie nu este pe durata excursiilor noastre.

Pentru anotimpul cald:
– jacheta de vant (wind stopper)
– palarie sau sapca
– bluza cu maneca lunga
– pantaloni lungi, cele mai bune materiale sunt inul si bumbacul
– pelerina de ploaie
– crema de soare cu factor de protectie ridicat
– ochelari de soare, foate indicati sunt cei cu lentile polarizate
– creme, solutii, aparate impotriva tantarilor
– palarie cu plasa de protectie impotriva insectelor
– in cazul in care sunteti sensibil(a) la piscaturile de insecte este bine sa aveti si o solutie calmanta
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS

Pentru anotimpul rece:
– haine impermeabile si calduroase. Chiar si la 8-10 grade Celsius, temperatura resimtita in timpul unei plimbari cu barca necesita haine de iarna.
– un schimb de haine uscate (macar haine de corp)
– o caciula prin care nu trece vantul
– ghete sau cizme impermeabile
– manusi
– ochelari de soare
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS


In cazul in care plecati intr-o excursie cu barca si aveti la voi aparatura sensibila la apa (camere foto, video, etc.), asigurati-va ca la nevoie puteti proteja aparatura impotriva umezelii. Sunt foarte recomandate husele de
ploaie, gentile impermeabile, sau chiar si simplii saci de plastic.
Noi obisnuim sa pastram aparatura foto intr-un rucsac impermeabil, iar in permanenta avem si saci de plastic foarte mari in care, la nevoie, putem baga rucsacul cu totul.
Pentru pasionatii de fotografie sau filmmare video, recomandam mult spatiu de stocare si baterii.

Pentru expeditii pe grinduri sau prin paduri, NU plecati niciodata incaltati in slapi sau sandale. Optati pentru pantofi sport sau (preferabil) pentru ghete de vara!

Pentru a va putea apropia de animalele salbatice, recomandam sa va imbracati in culori cat mai apropiate de cele naturale (verde, kaki, maro). Nu este recomandat sa veniti in trening alb (rosu, portocaliu, roz) sau cu sepci albe de plaja.

În apropiere de locul îmbarcării noastre se află o parcare privată la care plata parcării/zi este de 15 lei, așadar cu siguranță veți avea unde să vă lăsați mașina fără pic de stres în timp ce vă bucurați de aventura noastră în inima Deltei Dunării.

O prezentare generala

Trasee in Delta Dunarii pe Vapoare

Gaseste in interiorul sectiunilor de mai jos un rezumat al traseeleor noastre in Delta Dunarii. In cazul in care aveti o curiozitate, trimite-ne un simplu mail catre adresa regasita in subsolul paginii.

trasee DELTA DUNARII

Explorează Minunile Deltei Dunării într-o Aventură

 Descoperă peisaje uimitoare, observă viața sălbatică în habitatul său natural și bucură-te de frumusețea pură a Deltei Dunării în timp ce navighezi prin labirintul de canale și lacuri.

În acest periplu captivant, vei naviga prin Canalul Magearu, Canalul Eracle și Pădurea Letea, experimentând un amalgam de peisaje spectaculoase și obiective turistice fascinante. Înconjurat de frumusețea sălbatică a Deltei, vei fi martor la o varietate incredibilă de flora și faună, oferindu-ți o experiență autentică și memorabilă.

trasee in DELTA DUNARII

Descoperă Confortul și Bucuria Navigației

Echipa noastră te întâmpină cu căldură și îți oferă toate informațiile necesare despre programul și traseul tau. Poți să te acomodezi în confortabila ta cameră de cazare și să afli toate detaliile sejurului de la personalul nostru dedicat.

Odată urcat la bordul navei noastre, vei fi întâmpinat cu căldură și profesionalism. Echipajul nostru va fi alături de tine în această călătorie, oferindu-ți informațiile de care ai nevoie și asigurându-se că te simți ca acasă. În timp ce nava navighează prin apele Deltei, te vei putea relaxa și bucura de peisajele spectaculoase din jurul tău cu aceste trasee in Delta Dunarii.

TRASEE DELTA

Bucură-te de Experiența Gastronomică și de Relaxare

Descoperă aromele autentice și savurează preparatele delicioase inspirate din bucătăria locală, transformând fiecare masă într-o experiență culinară de neuitat în inima Deltei Dunării.

Pe parcursul călătoriei tale, vei avea ocazia să savurezi preparate delicioase din bucătăria locală în restaurantul nostru de pe navă. Terasa deschisă îți va oferi momente de relaxare sub cerul liber, completând perfect peisajul magnific al Deltei. Iar camerele de cazare confortabile îți vor asigura un somn odihnitor, pregătindu-te pentru aventurile următoare.

TRASEE IN DELTA

Descoperă și Explorează Atracțiile Emblematice ale Deltei

Ultima punte a navei este dedicată momentelor de liniște și contemplare sub cerul liber, oferindu-ți spațiul ideal pentru a te bucura de soare, de briza răcoroasă și de priveliștile magnifice care fac din Delta Dunării un loc atât de special.

De la Pădurea Letea, un paradis al naturii sălbatice, până la Rezervația Biosferei Delta Dunării și Farul din Sulina, vei avea șansa să explorezi o gamă largă de atracții și obiective turistice în traseele din Delta Dunării. Cu fiecare oprire, vei descoperi povești fascinante și peisaje impresionante, transformând această călătorie într-o experiență de neuitat.

excursii in Delta Dunarii pe barci rapide

TRASEE DELTA DUNARI I- LOCUL DE START

DE UNDE ÎNCEP TRASEELE IN DELTA DUNARI?

excursii in Delta Dunarii pe barci rapide

   Îmbarcarea se face din portul Tulcea, un oraș vibrant situat la poarta de intrare în Delta Dunării, punctul de plecare ideal pentru traseele noastre.

Traseele noastre în Delta Dunării incep in momentul în care urci la bordul navei noastre confortabile, pregătită să te poarte prin labirintul de canale, lacuri, și sătucuri pitorești, unde natura și tradițiile conviețuiesc în armonie de secole.

Personalul nostru te va întâmpina cu căldură, oferindu-ți toate informațiile necesare despre programul și traseul nostru. Vei avea ocazia să cunoști detaliile sejurului, să întrebi orice nelămuriri și să te familiarizezi cu facilitățile navei.

După ce te-ai acomodat în confortabila ta cameră de cazare și ai făcut cunoștință cu ceilalți pasageri, nava va părăsi lin portul Tulcea, marcând începutul unui traseu Delta Dunarii unice. În timp ce nava navighează spre prima destinație din itinerariul nostru, te vei putea relaxa și bucura de peisajele spectaculoase ale Deltei, observând viața sălbatică în habitatul ei natural.

DESCOPERA

CAZARILE
NOASTRE DE 4 STELE

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii in delta dunarii

   Îmbarcându-te pe una dintre navele special concepute pentru trasee în Delta Dunării, pasul tău spre o aventură memorabilă este marcat de promisiunea unei experiențe unde confortul și descoperirea se împletesc într-un dans armonios. Aceste trasee în Delta Dunării sunt gândite pentru a oferi nu doar o călătorie, ci o imersiune totală în frumusețea și misterul uneia dintre cele mai sălbatice zone ale Europei.

La prima punte, dedicată odihnei și relaxării, te vei simți întotdeauna binevenit, regăsindu-ți liniștea după zile pline de explorare. Camerele de cazare sunt pregătite să-ți ofere confortul necesar, fiind un element cheie în cadrul “trasee  Delta Dunarii”. Aici, fiecare detaliu este atent selecționat pentru a-ți asigura un somn odihnitor, pregătindu-te pentru aventurile ce urmează.

La a doua punte, inima socială a navei, traseele în Delta Dunării se îmbogățesc cu momente culinare și oportunități de divertisment. Restaurantul navei, un punct de întâlnire pentru pasionații de gastronomie, îți va încânta papilele gustative cu preparate inspirate din bucătăria locală, completându-ți experiența în Delta Dunării. Terasa deschisă, cu vedere spre peisajele care îți taie respirația, îți oferă șansa de a te relaxa și a te bucura de compania celor dragi într-un cadru de neuitat.

Ultima punte, dedicată relaxării sub cerul liber, completează experiența traseelor în Delta Dunării cu momente de liniște și contemplare. Aici, departe de forfota vieții cotidiene, vei găsi spațiul ideal pentru a te bucura de soare, de briza răcoroasă și de priveliștile magnifice care fac din Delta Dunării un loc atât de special.

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii in delta dunarii
una dintre minunatele noastre camere din excrusii delta dunarii

trasee DELTA DUNARII - CAMERE

PENTRU un traseu IN DELTA DUNARII

una dintre minunatele noastre camere din excrusii delta dunarii

   Cu un total de 9 camere, dintre care 7 sunt amenajate cu paturi twin și 2 sunt dotate cu paturi matrimoniale, fiecare spațiu a fost gândit pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor oaspeților noștri.

Fiecare cameră este dotată cu o baie privată, garantând intimitatea și confortul de care ai nevoie după o zi plină de aventură în traseelor noastre în Delta Dunării. Băile, moderne și complet echipate, includ dușuri spațioase, prosoape pufoase și papuci de baie, toate gândite pentru a-ți oferi o experiență de cazare fără griji.

Pentru confortul tău, indiferent de capriciile vremii, fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, asigurând un climat interior plăcut în orice moment al anului. Mai mult, pentru momentele tale de relaxare, te vei bucura de televizoare LCD, perfecte pentru a te destinde după o zi de explorare. Și pentru că dorim să te simți cât mai bine îngrijit, în camerele noastre vei găsi și uscătoare de păr, completând lista dotărilor gândite pentru confortul tău.

Traseele în Delta Dunării sunt o experiență de neuitat, iar cazarea la hotelul nostru este gândită să îți completeze și să îți îmbogățească aventura. Aici, unde ospitalitatea întâlnește frumusețea naturală, te așteptăm să descoperi un refugiu de pace și confort, punctul de plecare ideal pentru TRASEE Delta Dunarii.

trasee DELTA DUNARII - MESE

RESTAURANTUL
PE DELTA DUNARII

o cina servita in excursii delta dunarii

  Pe parcursul traseului tale în Delta Dunării, restaurantul nostru te invită să descoperi o experiență culinară, ancorată în tradițiile delicioase ale regiunii. Te vei bucura de specialități inspirate din inima Deltei, unde preparatele din pește domină meniul: ciorbe aromate, saramură de pește , icre, știucă umplută, crap pregătit la gratar și multe altele te așteaptă să le savurezi.

Bucătăria restaurantului este dotată cu utilaje profesionale, inclusiv o vitrină frigorifică pentru păstrarea băuturilor la temperaturi optime, o plită din inox, un grătar cu rocă vulcanică, un grătar cu placă cromată și lăzi frigorifice pentru depozitarea alimentelor.

În timpul sejurului tău, oferim o pensiune completă, cu un meniu care reflectă bogăția culinară a Deltei Dunării, 70% din preparate fiind bazate pe pește. 

Combinând aceste delicatese cu legume și fructe proaspete, îți promitem o experiență culinară autentică și sănătoasă, perfectă pentru a completa aventura ta prin trasee în Delta Dunării.

o cina servita in excursii delta dunarii

trasee DELTA DUNARII - ATRACȚII

trasee CĂTRE CELE MAI IMPORTANTE ATRACȚII TURISTICE

casuta vazuta din timpul mai multor excursii in delta dunarii

  În inima unei zone de o frumusețe naturală răpitoare, traseele in Delta Dunării îți deschid poarta către unele dintre cele mai impresionante atracții turistice, oferindu-ți ocazia de a explora bogăția culturală și naturală a acestei regiuni unice.

Pădurea Letea

   Un locație pe care o poți vizita în functie de traseul pe care o alegi este Letea, unde vei descoperi Pădurea Letea, cea mai veche rezervație naturală din România. Aici, caii sălbatici, stejarii seculari și lianele îți vor încânta privirea, creând un peisaj de basm.

Rezervația Biosferei Deltei Dunării

Prin traseele  în Delta Dunării, oferim posibilitatea de a explora Rezervația Biosferei Delta Dunării, una dintre cele mai valoroase comori naturale ale Europei și cel mai mare ecosistem umed de pe continent. Această rezervație, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, este un sanctuar al biodiversității, găzduind sute de specii de păsări, pești și mamifere, multe dintre ele fiind rare sau amenințate la nivel global. Traseele in Delta Dunarii sunt concepute pentru a oferi vizitatorilor o imersiune completă în peisajele spectaculoase și habitatul divers al Deltei, permițându-le să descopere frumusețile și secretele acestui ecosistem unic într-un mod responsabil și sustenabil. 

Farul din Sulina

În cadrul traseelor noastre în Delta Dunării, vizitatorii au oportunitatea de a descoperi și Farul din Sulina, un monument istoric și un reper emblematic al regiunii, situat la punctul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră. Acest far, nu doar că ghidat navele de-a lungul anilor prin meandrele Deltei, dar povestea sa fascinantă și arhitectura deosebită îl transformă într-o destinație de vizitat obligatoriu pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine istoria și patrimoniul cultural al zonei.

Multe Altele

Traseele noastre deschid poarta către o multitudine de alte locații fascinante, fiecare cu povestea și frumusețea sa distinctă. De la satele pescărești pitorești, unde tradițiile și modul de viață autentic sunt încă păstrate, până la canalele înguste și sălbatice, perfecte pentru a fi explorate cu caiacul sau barca, traseele noastre promit o varietate impresionantă de experiențe.

 

casuta vazuta din timpul mai multor excursii in delta dunarii

BUCURA-TE DE

ACTIVITATILE
NOASTRE SECUNDARE

un magic apus din excursii delta dunarii

   Pe măsură ce te pregătești să explorezi frumusețile și misterele Deltei Dunării, vrem să îți oferim oportunitatea de a îmbogăți călătoria cu o serie de activități suplimentare, concepute pentru a te aduce mai aproape de esența autentică a acestui ecosistem unic. În cadrul traseelor noastre în Delta Dunării, ai șansa de a experimenta la maxim ceea ce are de oferit această regiune, prin participarea la activități care completează frumos experiența navigării pe canalele sale pitorești.

Prin activitățile noastre suplimentare, te încurajăm să descoperi fațetele multiple ale Deltei, de la observarea păsărilor, o activitate care profită de prezența a sute de specii de păsări migratoare și sedentare, la pescuitul tradițional, care îți oferă o perspectivă intimă asupra vieții locuitorilor Deltei.

Pentru tine, pasionat de fotografie, traseele noastre in Delta Dunării oferă cadre naturale spectaculoase, unde lumina și peisajul se combină pentru a crea imagini memorabile. Iar dacă cauți să te bucuri de liniștea și frumusețea naturală într-un mod mai activ, plimbarile cu barca pe canalele mai retrase sunt o opțiune perfectă, oferindu-ți șansa de a explora zone mai puțin accesibile și de a te bucura de pacea deplină a naturii.

Nu în ultimul rând, traseele in Delta Dunării îți vor permite să cunoști modul de viață al comunităților locale, să deguști din bucătăria locală și să înveți despre tradițiile și obiceiurile care au modelat viața în acest colț de lume de-a lungul secolelor.

Prin toate aceste activități suplimentare, vrem să îți asigurăm că traseele noastre în Delta Dunării sunt mai mult decât simple călătorii; ele sunt experiențe de neuitat, care îți vor îmbogăți cunoștințele, îți vor lărgi orizonturile și îți vor umple sufletul cu frumusețea și puritatea naturii. 

un magic apus din excursii delta dunarii
Plimbare cu barcile pe un canal in excursii delta dunarii

trasee DELTA DUNARII - ACTIVITATE SECUNDARA 1

TRASEE IN DELTA DUNARII CU BARCI RAPIDE

Plimbare cu barcile pe un canal in excursii delta dunarii

   Această activitate secundară, concepută special pentru a completa gama noastră de trasee în Delta Dunării, oferă o perspectivă diferită și adâncă asupra acestui ecosistem complex și vibrant.

Explorarea canalelor secundare ale Deltei Dunării cu o barcă rapidă nu este doar o aventură palpitantă, ci și o oportunitate de a vedea Delta așa cum puțini au șansa să o facă. Viteza și agilitatea barcilor rapide permit accesul în zone izolate, unde natura se manifestă în forma sa cea mai sălbatică și nealterată, departe de traseele obișnuite ale turismului de masă. Aici, în aceste canale înguste, vei avea șansa de a observa de aproape biodiversitatea unică a Deltei, de la păsări rare și sălbatice la peisaje acvatice care îți taie respirația, într-un cadru natural autentic și pașnic.

Aceste trasee cu barci rapide sunt mai mult decât o simplă adiție la sejurul tău în Delta Dunării; ele reprezintă o imersiune completă în splendoarea nealterată a Deltei, permițându-ți să te apropii de esența vieții sălbatice și să experimentezi frumusețea ascunsă a acestui ecosistem. Fie că ești un fotograf pasionat în căutare de cadre perfecte, un aventurier însetat de adrenalină sau pur și simplu un iubitor de natură doritor să exploreze adâncimile Deltei, traseele cu barci rapide pe canalele secundare îți vor depăși toate așteptările.

TRASEU DELTA DUNARII - ACTIVITATE SECUNDARA 2

PESCUIT IN
CELE MAI BUNE LOCURI

un peste prins in excursii delta dunarii

   În cadrul traseelor noastre în Delta Dunării, oferim oaspeților posibilitatea unică de a se bucura de pescuit în unele dintre cele mai bogate și pitorești locații, alături de ghizii noștri experimentați. Această activitate secundară este concepută pentru a completa experiența traseelor în Delta Dunării, oferind pasionaților de pescuit șansa de a-și testa abilitățile într-un mediu natural excepțional, unde apele abundă în specii variate de pești.

Ghizii noștri, cu o cunoaștere profundă a Deltei Dunării, te vor conduce către cele mai bune locuri de pescuit, zone îndepărtate și nealterate, unde natura își păstrează încă sălbăticia și frumusețea. Având la dispoziție echipament de pescuit de top și informații valoroase despre cele mai eficiente tehnici și momeli, vei avea oportunitatea de a trăi emoția prinderii unor exemplare impresionante, de la știucă și somn, până la crap și plătică, într-un cadru natural de neuitat.

Pescuitul în Delta Dunării nu este doar o activitate sportivă, ci și o modalitate de a te reconecta cu natura, de a aprecia liniștea și splendoarea peisajelor, și de a te bucura de momente de relaxare departe de agitația cotidiană. Alături de ghizii noștri, vei descoperi secretele acestui ecosistem unic, învățând despre speciile de pești locale, habitatul lor și cele mai bune momente ale zilei pentru pescuit.

 

un peste prins in excursii delta dunarii
pelicanii care pot fi vazuti in excursii delta dunarii