Excursie all-inclusive de Paste

Pe Hotelurile Plutitoare Anda

Durata

4 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 1650 lei

4 Stele

Acreditate

Despre traseu

Bucurați-vă de sărbătorile Pascale într-un mod cu totul special alături de cei dragi, îmbarcându-vă într-o aventură memorabilă în inima Deltei Dunării, pe cazarile noastre plutitoare. Cu o ofertă specială concepută exclusiv pentru dumneavoastră, vă invităm să experimentați o croazieră unică, învăluiți în tradițiile lipovenești.

Această experiență este destinată grupurilor de 18 persoane, pe un ponton, iar programul și data plecării sunt complet flexibile, adaptându-se preferințelor dumneavoastră. O călătorie de primăvară în Delta Dunării vă va oferi o privire unică asupra acestui paradis natural. Este momentul perfect pentru a admira păsările care se pregătesc pentru sezonul de împerechere, cu penajul lor bogat și colorat, și pentru a asista la un adevărat spectacol al naturii, oferit de pelicanii flămânzi care prind pește.

În plus, veți avea privilegiul să participați la slujba de înviere de la Biserica Lipovenească și să descoperiți tradițiile autentice ale acestei zone. Duminica Paștelui, vă invităm să vizitați mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și să luați parte la slujba de dimineață. Masa festivă de Paște vă va fi servită la bord, în mijlocul naturii, plină cu delicatese tradiționale.

Pachetul nostru include pensiune completă (cazare pe hotel plutitor și masă – 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri, precum și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului liber. Vă propunem un traseu de 5 zile pe brațul Sulina, unde veți explora orașul Sulina, satul și pădurea Letea, satul Mila 23 cu Biserica Lipovenească, mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și multe alte lacuri și canale.

În timpul întregului traseu, ne vom adapta condițiilor meteo și cotelor apelor pentru a vă asigura o călătorie sigură și confortabilă. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o experiență de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase și sălbatice locuri din România.

Tulcea

Locul de plecare

Excursia in Delta Dunarii de 5 zile incepe din Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă pe hotelurile noastre plutitoare.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Ziua 1

Porniți într-o aventură memorabilă încă din momentul în care urcați la bordul navei noastre. Echipa noastră vă va întâmpina cu căldură și vă va oferi toate detaliile necesare despre programul și traseul excursiei. După aceea, veți fi condus către confortabilele camere de cazare ale navei. După ce vă informați cu privire la regulile de bord și sunteți de acord cu ele, vom părăsi pitorescul port Tulcea.

În timp ce navigăm spre încântătorul oraș Sulina, veți fi răsfățați cu o delicioasă masă la bord. Drumul va dura aproximativ 7 ore, iar la sosire veți fi întâmpinați de frumusețile acestui loc fascinant. După acostare, veți avea timp să vă relaxați și să vă bucurați de cina servită la bord sau să explorați orașul.

Noaptea va fi petrecută în acest loc, oferindu-vă ocazia să vă delectați cu atmosfera magică a orașului Sulina sau să vă relaxați sub cerul înstelat de pe puntea navei noastre. Este începutul unei călătorii pline de aventuri și momente de neuitat în inima Deltei Dunării.

Ziua 2

Bucurați-vă de o experiență plină de aventură și tradiție începând cu vizitarea pitorescului oraș Sulina. Aflat în inima Deltei Dunării, Sulina este un port fluvio-maritim important, situat la gura de vărsare a brațului Sulina în Marea Neagră. Aici, veți putea explora obiective fascinante precum vechiul cimitir al orașului, farul istoric și farul modern, precum și Palatul Comisiei Europene a Dunării. Opțiunea de a petrece timpul la plajă, pe malurile Mării Negre, este întotdeauna disponibilă pentru cei care doresc să se relaxeze într-un cadru natural spectaculos.

După aventura în orașul Sulina, reveniți la bordul navei pentru a vă bucura de o delicioasă masă de prânz, urmând apoi o nouă etapă a călătoriei: explorarea pădurii Letea. Situată în nordul Deltei Dunării, această rezervație naturală impresionantă este o adevărată comoară a biodiversității. În timpul plimbării prin pădurea Letea, veți avea ocazia să admirați frumusețea naturii și să descoperiți o varietate uimitoare de plante și animale, unele dintre ele rare sau unice în această zonă.

Seara, vă invităm să participați la slujba de înviere la Biserica Lipovenească din Mila 23, unde veți simți atmosfera autentică a sărbătorilor pascale. După ceremonie, reveniți la bord pentru a savura o masă tradițională de Paște, pregătită cu atenție și pasiune de bucătarii noștri. Ciocniți ouă roșii și bucurați-vă de preparate delicioase precum mielul, brânza și deserturile specifice acestei sărbători.

Aventura continuă pe întreg parcursul excursiei, oferindu-vă o experiență de neuitat în inima Deltei Dunării și a tradițiilor ei unice.

Ziua 3

După o dimineață plină de activități și bucurii pascale, vă așteaptă un prânz festiv la ora 11:00. Meniul include delicii tradiționale precum borș acru de miel și alte preparate specifice, pregătite cu pasiune de bucătarii noștri. După savurarea mesei, urmează o experiență spirituală deosebită: o vizită la mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc, unde veți putea participa la slujba din prima zi de Paște, simțind atmosfera încărcată de solemnitate și reculegere.

După momentul de rugăciune și contemplare, vă așteaptă o nouă aventură pe canalele Deltei Dunării. Întoarcerea la bordul navei va fi urmată de o plimbare relaxantă cu barca, oferindu-vă ocazia să admirați frumusețea naturii din această zonă pitorească. Apoi, navigând pe canalul Șontea, veți fi conduși către lacul Băclăneștii Mari, unde veți încheia ziua cu o cină delicioasă și veți petrece noaptea în acest cadru natural liniștit și fermecător.

Ziua 4

Dimineața începe cu o experiență de neuitat în mijlocul naturii Deltei Dunării. După ce vă veți delecta cu micul dejun, vă invităm să vă alăturați unei plimbări cu barca pentru a explora lacurile pitorești din împrejurimile noastre. Începând cu lacul Răducului și continuând cu lacul Bogdaproste, veți avea ocazia să admirați frumusețea și sălbăticia acestor locuri.

Apoi, călătoria continuă spre gruparea de lacuri Trei Iezere, un adevărat paradis al biodiversității. Aici, veți putea observa o varietate impresionantă de specii de păsări, printre care lebede elegante, cormorani și egrete elegante, în timp ce în apele cristaline veți putea întâlni și nuferi albi ce își împrăștie frumusețea în jur.

Pentru cei pasionați de pescuit, există o oportunitate minunată de a participa la un concurs de pescuit, unde se vor oferi premii pentru cei mai talentați pescari. Lacul Trei Iezere este renumit pentru pescuitul la știucă și este o destinație preferată și pentru fotografiile pasionați de păsări.

Această plimbare plină de aventură și descoperiri va dura aproximativ 5 ore, iar la sfârșitul ei vă veți întoarce în apropierea localității Mila 23. Aici, vă așteaptă îmbărcarea pe nave pentru a servi masa de prânz și pentru a continua explorarea satului Mila 23 și a împrejurimilor sale, inclusiv vizitarea lacului Ligheanca și Văcarul, unde vă puteți bucura de o altă experiență minunată de pescuit.

Ziua 5

Dimineața începe cu o călătorie fermecătoare pe apele Deltei Dunării. După ce vă veți bucura de deliciile micului dejun, nava va porni într-o incursiune captivantă pe canalul Sireasa și Canalul 36, îndreptându-se către frumosul oraș Tulcea. Pe parcursul acestei călătorii, veți fi înconjurat de peisaje de o frumusețe rară, cu maluri împodobite de stufărișuri, nuferi și sălcii pitorești.

Ghiolurile ce se deschid în ambele părți ale canalului vor dezvălui minunata diversitate a păsărilor care populează această zonă. Veți avea ocazia să observați numeroase specii de păsări în habitatul lor natural, într-o simfonie de sunete și culori ce va încânta toate simțurile.

Această incursiune plină de farmec se va încheia odată ce veți ajunge în pitorescul port Tulcea, unde vă veți despărți de nava noastră. Cu toate acestea, amintirile frumoase ale călătoriei voastre în Delta Dunării vor rămâne vii mult timp după ce veți părăsi aceste meleaguri.

Tarifele Sejurului

Tarifele excursiei noastre pe hotelurile plutitoare sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Rezervări Totale/Hotel
Pret
Unitate
18

2200 lei

Persoana/Sejur

16

2480 lei

Persoana/Sejur

14

2850 lei

Persoana/Sejur

12

3300 lei

Persoana/Sejur

Nr. Pers.

Hoteluri disponibile

Pret

Unitate

18

2

2200 lei

Persoana

16

2

2480 lei

Persoana

14

2

2850 lei

Persoana

12

2

3300 lei

Persoana

Rezervări
Totale/Hotel

18

16

14

12

Preț/
Persoană

2200 lei

2480 lei

2850 lei

3300 lei

Hoteluri Disponibile

2

2

2

2

Sejurul se adresează atât persoanelor individuale cât și grupurilor

Prețurile menționate includ întregul sejur

Sejurul poate fi plătit cu tichete de vacanță

Avem 2 hoteluri plutitoare disponibile

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Ce intrebari au clientii despre

Excursiile noastre in Delta Dunarii?

Gaseste in interiorul sectiunilor de mai jos cele mai des adresate intrebari de catre clientii nostri in raport cu excursiile noastre in Delta Dunarii, pe cazarile plutitoare. In cazul in care curiozitatea ta nu se regaseste printre cele mentionate, trimite-ne un simplu mail catre adresa regasita in subsolul paginii.

In cazul in care aveți tichete de vacanță de la Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo, acestea pot fi folosite fara problema drept modalitate de plata a serviciilor noastre.

In cazul croazierelor pe hotelurile noastre plutitoare este recomandat sa ajungeti cu 30 de minute inainte de ora plecarii pentru a asigura o experienta cat mai lina si fara pic de graba. In cazul excursiilor de o zi, 15 minute sunt de ajuns pentru o imbarcare fara stres si o plecare la timp.

Costul permisului de intrare in Delta Dunarii este inclus in pretul fiecarei excursii pe care o organizam. Asadar, nu va trebui sa va preocupati cu detaliile administrative sau cu costurile suplimentare – ne ocupam noi de toate acestea pentru a va asigura o experienta turistica lina si fara pic de stres.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și liniștită pentru toți călătorii noștri, precum și pentru a proteja siguranța și bunăstarea micilor vostri prieteni, accesul animalelor de companie nu este pe durata excursiilor noastre.

Pentru anotimpul cald:
– jacheta de vant (wind stopper)
– palarie sau sapca
– bluza cu maneca lunga
– pantaloni lungi, cele mai bune materiale sunt inul si bumbacul
– pelerina de ploaie
– crema de soare cu factor de protectie ridicat
– ochelari de soare, foate indicati sunt cei cu lentile polarizate
– creme, solutii, aparate impotriva tantarilor
– palarie cu plasa de protectie impotriva insectelor
– in cazul in care sunteti sensibil(a) la piscaturile de insecte este bine sa aveti si o solutie calmanta
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS

Pentru anotimpul rece:
– haine impermeabile si calduroase. Chiar si la 8-10 grade Celsius, temperatura resimtita in timpul unei plimbari cu barca necesita haine de iarna.
– un schimb de haine uscate (macar haine de corp)
– o caciula prin care nu trece vantul
– ghete sau cizme impermeabile
– manusi
– ochelari de soare
– briceag (cutit)
– probabil va va prinde bine si un GPS


In cazul in care plecati intr-o excursie cu barca si aveti la voi aparatura sensibila la apa (camere foto, video, etc.), asigurati-va ca la nevoie puteti proteja aparatura impotriva umezelii. Sunt foarte recomandate husele de
ploaie, gentile impermeabile, sau chiar si simplii saci de plastic.
Noi obisnuim sa pastram aparatura foto intr-un rucsac impermeabil, iar in permanenta avem si saci de plastic foarte mari in care, la nevoie, putem baga rucsacul cu totul.
Pentru pasionatii de fotografie sau filmmare video, recomandam mult spatiu de stocare si baterii.

Pentru expeditii pe grinduri sau prin paduri, NU plecati niciodata incaltati in slapi sau sandale. Optati pentru pantofi sport sau (preferabil) pentru ghete de vara!

Pentru a va putea apropia de animalele salbatice, recomandam sa va imbracati in culori cat mai apropiate de cele naturale (verde, kaki, maro). Nu este recomandat sa veniti in trening alb (rosu, portocaliu, roz) sau cu sepci albe de plaja.

În apropiere de locul îmbarcării noastre se află o parcare privată la care plata parcării/zi este de 15 lei, așadar cu siguranță veți avea unde să vă lăsați mașina fără pic de stres în timp ce vă bucurați de aventura noastră în inima Deltei Dunării.

Harta traseului

Află mai multe despre excursia noastră de Paște

 Completează formularul alăturat și rezervă-ți locul acum pentru excursia noastră specială de Paște în Delta Dunării! Spune-ne cum te putem ajuta să faci această vacanță de Paște una de neuitat pentru tine și cei dragi!

Dedicat atat persoanelor individuale cât și grupurilor

Incinta Tulco, Tulcea, România

Dedicat persoanelor
individuale și grupurilor

Portul Tulcea,
România