Incepe o noua experienta de

Pescuit la Ponton în Zona Roșu-Roșuleț

Durata

Minim 3 nopți

Capacitate

18 Persoane

Cost

250 lei/zi

Despre Locația de Pescuit

   Zona Roșu, situată în inima Deltei Dunării, este recunoscută drept una dintre cele mai renumite destinații pentru pescuitul la știucă și crap, oferind o adevărată provocare pentru pescarii pasionați. Aici, canalul Puiu-Roșu este ideal pentru pescuitul la crap, în timp ce lacurile Lumina, Roșu, Puiuleț, Potcoava și Roșuleț sunt perfecte pentru capturarea știucilor.

Zona Roșu oferă numeroase posibilități de relaxare și distracție, precum pescuitul la șalău sau plimbările cu barca prin impresionanta Deltă a Dunării, admirând frumusețea sălbatică a acestei zone protejate.

De-a lungul anilor, zona Roșu și Roșuleț s-au dovedit a fi locuri ideale pentru partidele memorabile de pescuit. Abundența de hrană pentru pești, precum porumbul aruncat generos în ape, asigură prezența constantă a acestora și oferă experiențe de neuitat în mijlocul naturii. Această zonă este un paradis pentru pescari, care se întorc an de an pentru a se bucura de capturile spectaculoase și peisajele pitorești.

Locatie

Localizarea Navei

Bazându-mă pe informațiile găsite, Hotelul Anda se află în Canalul Roșu, o zonă pitorească situată la o distanță de aproximativ 11 km de orașul Sulina și 55 km de localitatea Murighiol.

La cerere

Mutarea hotelului

La cerere, Hotelul Plutitor Anda poate fi amplasat pe alte locaţii şi are la dispoziţie remorcher propriu,ambarcaţiuni rapide, ambarcaţiuni cu vâsle, unelte şi scule de pescuit.

 

Pentru voi

Specialități culinare

Bucătăria este specific tradiţională Deltei Dunării: meniuri preparate din peşte, iar la cerere se pot găti şi alte specialităţi culinare.

   Oferim o varietate de servicii pentru a vă asigura o ședere confortabilă și fără griji. Cazarea noastră este de 250 de lei pe persoană pe zi, cu demipensiune inclusă, asigurându-vă atât micul dejun, cât și cina. În plus, oferim servicii de transfer dus-întors de la Murighiol la costul de 150 de lei pe persoană, cu condiția să fie minim 6 persoane. Acest transfer include călătoria de la Rosu la Ponton și de la Murighiol la Ponton. Dacă veniți de la Sulina, prețul transferului este de 60 de lei pe persoană, cu condiția să fie minim 4 persoane. Ne dorim să vă bucurați de șederea dumneavoastră și să aveți o experiență minunată.

   Oferim o varietate de servicii pentru a vă asigura o ședere confortabilă și fără griji. Cazarea noastră este de 250 de lei pe persoană pe zi, cu demipensiune inclusă, asigurându-vă atât micul dejun, cât și cina. În plus, oferim servicii de transfer dus-întors de la Murighiol la costul de 150 de lei pe persoană, cu condiția să fie minim 6 persoane. Acest transfer include călătoria de la Rosu la Ponton șVă oferim o experiență de cazare de neegalat la prețul de 350 de lei pe persoană pe zi. Acest tarif include toate mesele (mic dejun, prânz și cină), ceea ce vă permite să vă bucurați de o gamă variată de preparate delicioase fără a vă face griji pentru costurile suplimentare. În plus, pentru a vă asigura o călătorie fără stres, oferim un serviciu de transfer gratuit de la Murighiol pentru grupuri de minim 6 persoane. Acesta este un mod convenabil și economic de a ajunge la destinație, eliminând necesitatea de a organiza transportul individual. Cu aceste servicii, scopul nostru este să vă oferim o ședere cât mai confortabilă și relaxantă.i de la Murighiol la Ponton. Dacă veniți de la Sulina, prețul transferului este de 60 de lei pe persoană, cu condiția să fie minim 4 persoane. Ne dorim să vă bucurați de șederea dumneavoastră și să aveți o experiență minunată.

   Pentru cei pasionați de navigație și explorare, oferim serviciul de închiriere a bărcilor Romcraft 480/15 sau 20 CP. Costul este de 150 de lei pe zi per barcă, cu benzină inclusă (un rezervor de 10 litri), pentru turiștii care dețin permis de barcă. Dacă preferați să aveți un barcagiu dedicat care să se ocupe de navigație, prețul este de 300 de lei pe zi per barcă, tot cu benzină inclusă (un rezervor de 20 litri). Acest serviciu vă oferă oportunitatea să explorați frumusețea locului în propriul ritm și să vă bucurați de peisajele uimitoare.

Mentiuni

Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru fiecare zi a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Descopera mai multe trasee

Esti pregatit pentru pescuit?

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Excursie Lacul Cotețe - Brațul Sulina

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Excursie Canalul Magearu - Mila 23

O familie de cai care poate fi vazuta in excursii delta dunarii

Excursie Canalul Magearu - Letea

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii in delta dunarii

Excursie Canalul Sfantu Gheorghe

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.