Tur de 4 zile

Pe cazarea noastra plutitoare

Durata

3 nopți

Capacitate maxima

18 persoane

Cost

de la 1550 lei

Despre Traseu

   Canalul Magearu, o arteră navigabilă esențială în inima Deltei Dunării, se întinde pe o distanță de aproximativ 20 de kilometri, creând un drum acvatic pitoresc prin una dintre cele mai frumoase regiuni din România. Canalul Magearu nu este doar o simplă cale de apă, ci o punte vitală de legătură între Dunărea Veche și brațul Sfântu Gheorghe, facilitând astfel accesul către o multitudine de localități și atracții turistice din inima Deltei.

Peisajul care însoțește Canalul Magearu este un spectacol al naturii, caracterizat printr-o frumusețe impresionantă și o biodiversitate bogată. Vegetația luxuriantă și apele cristaline ale canalului creează o imagine mirifică, în care cerul și pădurea înconjurătoare se reflectă ca într-o oglindă perfectă. În timpul unei plimbări cu barca pe canal, vizitatorii pot admira copacii seculari, salcâmii și plopii albi, ce se înalță măiestuos de-a lungul malurilor, precum și să descopere o gamă variată de păsări acvatice, printre care se numără pelicani, lebede sau cormorani.

În plus, Canalul Magearu oferă posibilitatea de a explora satele tradiționale ale Deltei, precum Mila 23 sau Letea. Aici, turiștii pot interacționa cu localnicii și pot descoperi din prima mână stilul de viață specific acestei regiuni unice, îmbogățind astfel experiența lor de călătorie. Aceste sate, cu casele lor colorate și grădinile pline de flori, sunt un exemplu viu al modului în care oamenii pot conviețui în armonie cu natura, respectând și păstrând tradițiile ancestrale.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

NU STAM PE LOC

Ci navigăm continuu

Pe durata navigarii noastre în Delta Dunării, vei avea parte de o cazare confortabilă și vei avea oportunitatea de a explora ecosistemul unic al regiunii. Cazarile noastre nu sunt statice, ci îți oferă acces direct la explorarea peisajelor naturale. Observarea vieții sălbatice, inclusiv a speciilor de păsări, poate fi realizată în mod convenabil de pe puntea cazarii. Diminețile pot începe cu o cafea pe punte, în timp ce soarele răsare, iar serile se pot încheia cu o cină în aer liber, cu priveliștea apusului.

Previous slide
Next slide

TOATE SERVICIILE SUNT

Incluse în prețul călătoriei

Îți oferim o experiență completă în Delta Dunării, unde toate activitățile de agrement sunt incluse în prețul afisat. De la observarea păsărilor (birdwatching) și plimbările cu barca pe canalele și lacurile Deltei, până la 3 mese pe zi și camere de cazare acreditate la 4 stele, totul este inclus în preț și se află în grija noastră. Singurul cost suplimentar, optional, sunt băutuile alcolice care se află la barul cazarii.

Previous slide
Next slide

TU ALEGI MODUL ÎN CARE

Îți petreci vacanța

Cum îți organizezi și petreci activitatile este strict alegerea ta. Ai posibilitatea să te bronzezi la ultimul etaj al cazarii, bucurându-te de soare și de priveliștea panoramică a Deltei Dunării. De asemenea, poți petrece timp alături de prieteni la bordul cazarii, bucurându-vă de momente relaxante și socializare. Dacă ești pasionat de aventură, poți lua parte la activitățile și plimbările cu bărci rapide, ghidate de experții noștri, pentru a explora frumusețea naturală a Deltei și a descoperi peisaje unice. În timpul plimbărilor cu barca, cazarea va fi în mișcare, urmând să ne regrupăm în puncte prestabilite. 

Previous slide
Next slide
Ziua 1

   Excursia ta va începe imediat ce urci la bordul navei, unde personalul nostru te va întâmpina și te va informa despre programul și traseul pe care îl vei urma. Ulterior, vei fi condus către camerele de cazare, iar odată cu obținerea acordului tău, nava va părăsi portul Tulcea.

Te vei bucura de o masă delicioasă în timp ce nava se îndreaptă spre canalul Magearu. Drumul va dura aproximativ 6 ore, timp în care poți petrece acest timp relaxându-te pe terasa navei, admirând peisajul fascinant și păsările Deltei Dunării, sau savurând o băutură rece în compania celorlalți călători.

Odată ajunși la destinație, nava va fi ancorată și vom servi masa de seară, pregătindu-ne pentru aventurile ce ne așteaptă în ziua următoare.

Ziua 2

   După ce vom termina micul dejun, ne vom îndrepta spre o plimbare cu barca pe canalul Magearu, în direcția localității Letea. Odată ce ajungem la destinație, vom explora atât localitatea Letea, cât și pădurea Letea, care face parte din Rezervația Biosferei Deltei Dunării.

Pădurea Letea se află în nordul Deltei Dunării, la est de comuna C.A.Rosetti, și este o zonă protejată din anul 1930, devenind rezervație naturală în 1938. Pădurea s-a dezvoltat în fâșii largi între dunele de nisip și este alcătuită dintr-un amestec de stejar de luncă, stejar brumăriu, plop alb, frasin de luncă și tei alb. Abundența plantelor cățărătoare, precum vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și liana grecească, conferă pădurii un aspect mediteranean.

Pe lângă varietatea de plante, pădurea Letea găzduiește peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de șoimi, corbul și altele. Diversitatea și raritatea unor specii de plante și animale impun o atenție sporită pentru conservarea și protejarea valorilor naturale ale acestei păduri.

Ținând cont că întreaga plimbare va dura aproximativ 6 ore, vă puteți bucura de un picnic la iarbă verde pentru masa de prânz. Ulterior, vă veți întoarce la bordul navei care vă va transporta spre localitatea Mila 23. Dacă doriți, puteți opta pentru o altă plimbare de aproximativ 5 ore.

Această plimbare suplimentară vă va purta pe canalul Dunărea Veche, explorând zona lacurilor Bogdaproste, Trei Iezere și Rădăcinos. Lacul Bogdaproste este cunoscut pentru pescuitul la știucă și atrage numeroși fotografi de păsări. Lacul Trei Iezere se află în apropiere, fiind conectat de Bogdaproste printr-un canal. Vegetația submersă bogată și nuferii albi care împodobesc suprafața apei atrag lebede, cormorani, egrete și alte păsări acvatice. Aici aveți ocazia să participați la o sesiune de pescuit.

Plimbarea se va încheia în apropierea localității Mila 23, unde vă veți întoarce la bordul navei. Vă veți servi masa de seară și veți petrece noaptea în această locație pitorească.

Ziua 3

   După ce vă savurați micul dejun în dimineața aceasta, aveți posibilitatea să participați la o plimbare captivantă de aproximativ 3 ore, în care veți explora localitatea Mila 23 și lacurile din zonă: Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari.

Lacurile Ligheanca și Văcarul sunt recunoscute pentru apele lor puțin adânci, dar extrem de limpezi. Aceste lacuri atrag numeroase colonii de pelicani și lebede, oferind vizitatorilor o priveliște minunată în timp ce se plimbă prin această zonă pitorească.

Pe măsură ce continuați plimbarea, veți ajunge la lacul Furtuna, un loc ce dezvăluie un peisaj mirific specific Deltei Dunării. Aici puteți admira frumusețea naturii și liniștea apelor, în timp ce vă bucurați de atmosfera relaxantă.

Ultima oprire a plimbării este lacul Băclăneștii Mari, unde veți reveni la bordul navei. Aici veți lua masa de prânz și vă veți putea relaxa după această aventură fascinantă. Pentru restul zilei, vă invităm să luați parte la un concurs de pescuit, unde vă veți putea testa abilitățile și veți avea ocazia să cunoașteți alte persoane pasionate de pescuit.

Fiind ultima seară a călătoriei, vom organiza o petrecere de încheiere cu muzică și dans pentru a celebra experiențele trăite și amintirile adunate pe parcursul acestei aventuri. Vă veți putea distra în compania prietenilor și a celorlalți călători, împărtășind momente unice și creând legături de durată.

Ziua 4

   După ce savurați micul dejun în dimineața aceasta, nava se va îndrepta spre Tulcea, trecand pe canalul Sontea, in apropiere de intrarea in lacul Nebunu. Această călătorie va dura aproximativ 8 ore, perioadă în care vă puteți relaxa pe terasa navei, bucurându-vă de plajă și admirând peisajele în timp ce savurați o băutură răcoritoare.

Odată ajunși în portul Tulcea, vacanța voastră se va încheia, lăsându-vă cu amintiri de neuitat și experiențe unice trăite în inima Deltei Dunării. Este important de menționat că traseul propus este orientativ și poate fi adaptat la cererea voastră, pentru a vă oferi o experiență personalizată și cât mai plăcută.

Dacă sunteți pasionați de pescuit sau doriți să încercați această activitate în timpul călătoriei, putem organiza partide de pescuit special pentru voi. Astfel, veți avea ocazia să explorați apele deltei într-un mod unic și să vă bucurați de frumusețea și bogăția naturii înconjurate de prieteni și familie.

Tarifele Sejururilor noastre

Tarifele sejurului sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.
2 nopti
3 nopti
4 nopti
5 nopti
6 nopti
7 nopti
18
1200 lei

1500 lei

2000 lei

2500 lei

3000 lei

16

1350 lei

1700 lei

2250 lei

2800 lei

3350 lei
14

1550 lei

1950 lei

2550 lei

3200 lei

3800 lei
12

1800 lei

2250 lei
3000 lei
3750 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1500 lei

2000 lei

2500 lei

3000 lei

3100 lei

16

1350 lei

1700 lei

2250 lei

2800 lei

3350 lei

3400 lei

14

1550 lei

1950 lei

2550 lei

3200 lei

3800 lei

3900 lei

12

1800 lei

2250 lei

3000 lei

3750 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1500 lei

2000 lei

2500 lei

3000 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1700 lei

2250 lei

2800 lei

3350 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

1950 lei

2550 lei

3200 lei

3800 lei

3900 lei

12
pers.

1800 lei

2250 lei

3000 lei

3750 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta traseului

Descopera mai multe trasee

Sejururi de poveste în Delta Dunării