Incepe o noua aventura

Sejur Pescuit Delta Dunarii

Durata

4 nopti

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 2050 lei

Despre Sejurul de Pescuit

Descoperă plăcerea pescuitului la știucă în inima Deltei Dunării, cu un Sejur pescuit Delta Dunarii de neuitat, într-una dintre cele mai impresionante rezervații naturale din lume. Îmbină pasiunea pentru pescuit cu farmecul naturii sălbatice și relaxarea oferită de hotelul Anda de patru stele. Acesta nu este doar un tur de pescuit, ci o experiență completă care vă va încânta toate simțurile.

Delta Dunării este un paradis pentru pescari, oferind un habitat ideal pentru știuci, dar și pentru multe alte specii de pești. Plină de canale pitorești, lacuri ascunse și ape adânci, Delta este locul perfect pentru a vă bucura de un sejur pescuit Delta Dunarii relaxant și productiv.

Pescuitul la știucă în Delta Dunării reprezintă una dintre cele mai relaxante și apreciate activități pe care le poți experimenta în această zonă deosebită. Explorează liniștea și misterul apelor Deltei Dunării, în timp ce beneficiezi de sprijinul și facilitățile oferite de echipa noastră pe hotelul plutitor.

Echipa noastră de ghizi profesioniști te va conduce prin labirintul de canale și lacuri ale Deltei, ajutându-te să găsești cele mai bune locuri de pescuit. Ei vă vor oferi sfaturi și tehnici despre cum să prindeți știucile, asigurându-se că aveți toate cunoștințele necesare pentru a face cele mai mari capturi. Fie că sunteți un pescar experimentat sau un începător, veți aprecia expertiza și amabilitatea lor.

Deși este clar că potențialul piscicol al Deltei Dunării este într-o scădere dramatică, datorită experienței noastre îndelungate ca pescari și a informațiilor actualizate venite din partea colaboratorilor noștri de pe teren, vă putem asigura partide de pescuit reușite, adresându-ne către toate speciile disponibile în zonă.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Ziua 1 - Plecare din portul Tulcea

   Aventura noastra incepe in inima orasului Tulcea, unde ne imbarcam pe hotelul nostru plutitor si navigam spre locurile de pescuit. Excursia pe apa va va oferi o privire asupra frumusetii Deltei Dunarii, in timp ce trecem prin canalele pitoresti, mlastinile salbatice si padurile luxuriante. Ajungem la Lacul Puiulet, un loc cunoscut pentru abundenta de stiuci. In timpul zilei, veti avea ocazia sa va testati abilitatile de pescuit si sa va bucurati de linistea si frumusetea mediului natural.

Ziua 2 - Pescuit pe Lacurile Lumina si Puiulet

   Ziua a doua ne găsește deja în ritmul Deltei, pregătiți pentru o nouă zi de pescuit. Ne vom întoarce la Lacul Puiuleț dimineața, urmând să explorăm Lacul Lumina după-amiază. Aceste locații sunt renumite pentru peisajele lor pitorești și pentru bogăția de pești, oferindu-vă oportunități excelente de pescuit. În timpul zilei, puteți alege să vă relaxați pe puntea hotelului, să vă bucurați de peisaj sau să vă alăturați echipajului în căutarea celor mai bune locuri de pescuit.

Ziua 3: Deplasare catre Lacurile Babina, Merhei si Matita

   In ziua a treia, ne indreptam spre Lacurile Babina, Merhei si Matita. Aceasta este o ocazie excelenta pentru a vedea mai mult din Delta Dunarii si pentru a va bucura de diversitatea sa de viata salbatica. La sosire, veti avea posibilitatea sa pescuiti si sa va bucurati de frumusetea naturala a acestor locuri. Fiecare lac are propriile sale caracteristici unice, oferindu-va o varietate de experiente de pescuit.

 
 
Ziua 4: Pescuit pe Lacurile Babina, Merhei si Matita

   A patra zi este dedicata pescuitului pe Lacurile Babina, Merhei si Matita. Experienta de pescuit aici este cu adevarat speciala, fiecare lac avand propria sa personalitate si provocari. Bucurati-va de o zi plina de actiune pe ape, inconjurat de frumusetea salbatica a Deltei. Dupa o zi plina de emotii, ne intoarcem la hotelul nostru plutitor pentru o cina delicioasa si o seara de relaxare.

 
 
Ziua 5: Intoarcere catre Tulcea pe Canalul Sontea

   Pe masura ce ne apropiem de finalul calatoriei noastre, ultima zi ne aduce navigand pe canalul pitoresc Sontea, inapoi spre Tulcea. Acest frumos curs de apa ofera privelisti spectaculoase ale Deltei Dunarii si constituie un cadru perfect pentru a ne rememora aventurile de pescuit traite. In momentul sosirii in Tulcea, ne luam la revedere de la minunata Delta a Dunarii, purtand cu noi amintiri pretioase si povesti captivante de pescuit de impartasit.

 
 

Tarife sejur Delta Dunarii pescuit

Tarifele de cazare pescuit sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest sejur de pescuit Delta Dunarii este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile acestui sejur pescuit Delta Dunarii sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a calatoriei, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Harta traseului

Descopera mai multe trasee

Esti pregatit pentru un
sejur de pescuit in Delta Dunarii?

Vă invităm să descoperiți diversitatea traseelor pe care le oferim în cadrul pachetului nostru de sejur pescuit Delta Dunarii, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pregătit pentru fiecare dorință. Explorați frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre meticulos planificate. Nu ezitați să explorați opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare în cadrul sejurului pescuit Delta Dunarii.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Excursie Lacul Cotețe - Brațul Sulina

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Excursie Canalul Magearu - Mila 23

O familie de cai care poate fi vazuta in excursii delta dunarii

Excursie Canalul Magearu - Letea

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii delta dunarii

Excursie Canalul Sfantu Gheorghe

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.