Incepe o noua aventura de

Pescuit cu cazare

Durata

5 nopti

Capacitate

18 persoane

Cost

2580 lei

Despre Traseul de Pescuit cu Cazare

  Pescuit cu cazare Delta Dunării este o experienta unica, conceputa pentru a satisface pasiunea oricărui iubitor de pescuit. Descoperiți cele mai bune locuri de pescuit cu cazare în Delta Dunării și petreceți momente memorabile în mijlocul peisajelor pitorești ale acestui paradis piscicol. Rezervați acum excursia dumneavoastră de pescuit cu cazare în Delta Dunării și experimentați aventura vieții de pescar! Optează pentru experiența de pescuit cu cazare Delta Dunării și bucură-te de frumusețea naturii înconjurătoare.

Traseul noastru de pescuit cu cazare în Delta Dunării sunt concepute să vă conducă prin peisaje spectaculoase și să vă ofere ocazia unică de a prinde diverse specii de pești în habitatul lor natural. Experimentați aventura unui pescuit cu cazare în Delta Dunării cu traseele noastre special concepute pentru pasionații de pescuit. Îmbinați emoția capturii cu explorarea uneia dintre cele mai uimitoare zone naturale din lume. Echipați-vă cu toate accesoriile necesare și pregătiți-vă să trăiți experiențe de neuitat în mijlocul frumuseții naturale a Deltei Dunării. Nu ratați această oportunitate extraordinară de a vă bucura de pescuit cu cazare într-un cadru natural impresionant. Alăturați-vă excursiilor noastre de pescuit cu cazare și descoperiți posibilitățile infinite pe care le oferă Delta Dunării!

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Ziua 1 - Plecare din portul Tulcea

   Sosirea și îmbarcarea pe hotel în după-amiaza acestei zile. Vă vom introduce în peisajul pitoresc al Deltei Dunării, evidențiind cele mai bune locuri de pescuit, specii de pește din zona brațului Sfântu Gheorghe, km 18 in apropierea lacului Erenciuc – Ivancea. De asemenea, vom discuta despre AJVPS (Asociația Vânătorilor și Pescarilor), zonele sub jurisdicția lor și taxele aferente pescuitului. În final, vom elibera permisele de pescuit.

Ziua 2 - Pescuit la Crap si Salau

   Zi dedicată pescuitului la crap sau șalău în zona Ivancea si lacul Erenciuc. La întoarcerea la hotel, vom avea o discuție despre capturile zilei, momelile utilizate și pregătirea echipamentului pentru ziua următoare.

Ziua 3: Continuam sa pescuim

   Continuăm pescuitul la crap sau șalău în aceleași zone ca în ziua precedentă. Notă: locațiile pot fi schimbate pe brațul Sfântu Gheorghe sau în zona de intrare în lacul Erenciuc; aceste zone sunt excelente și pentru pescuitul la somn. Pentru pescarii care vor la stiuca, ii putem duce pe lacurile Rosu, Puiu, Gabardin, sau Lumina.

Zilele 4 si 5: Mai multe optiuni la dispozitie

   Opțiunea 1: În cazul în care pescuitul la crap se dovedește a fi productiv și satisfăcător, ne vom continua activitatea în aceeași locație. Vom menține strategia de pescuit și vom folosi experiența acumulată pentru a îmbunătăți rezultatele.

   Opțiunea 2: Dacă preferăm o schimbare sau dacă suntem interesați de capturarea unor specii diferite, putem opta pentru pescuitul la somn la km 45 (la Cioate). Acesta poate fi realizat în aceeași locație, dar avem și posibilitatea de a ne muta pe Dunăre in apropierea canalului Dranov, o zonă cunoscută pentru prezența somnului, crapului si a salaului.

   Opțiunea 3: Pentru cei care caută o provocare, propunem pescuitul la știucă. Lacurile Chiril, Gorgostei și Taranova sunt recunoscute pentru populația bogată de știuci, făcând din aceste locuri destinații ideale pentru această activitate.

Ziua 6: Intoarcere catre Tulcea

   În funcție de condițiile meteorologice sau dacă oaspeții doresc o schimbare de peisaj, ziua a doua poate fi înlocuită cu o plimbare captivantă cu salupa. Traseul include o serie de destinații pitorești: lacul Uzlina, lacul Isac, garla Perivolovca. Pe lângă posibilitatea de a admira peisajele impresionante, acest tur îți oferă și șansa de a pescui specii precum bibanul și albitura, adăugând astfel o notă de aventură plimbării tale cu salupa.

 
 

Tarife unui Pescuit cu Cazare

Tarifele pentru pescuit cu cazare sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru intreaga experienta de pescuit cu cazare,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni pentru Pescuit cu Cazare

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu de pescuit cu cazare, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta traseului

NU TE MAI GANDI, VINO

La Pescuit cu cazare

Într-o experiență plină de aventură și relaxare, te invităm să te alături Pescuitului cu Cazare în Delta Dunării. Aici, pescuitul și cazarea se împletesc armonios pentru a-ți oferi o escapadă memorabilă în mijlocul naturii. La bordul locației noastre de cazare, vei găsi tot confortul necesar pentru a te bucura de fiecare moment petrecut pe apă. Iar când nu ești ocupat cu lansetele și momelile, ai șansa să te lași fermecat de frumusețea naturală a Deltei Dunării. Cu păsările care îți zboară deasupra capului și cu apele ce îți mângâie ambarcațiunea, fiecare zi devine o aventură plină de surprize. Așadar, pregătește-te să te bucuri de pescuitul cu cazare într-un cadru care îți va aduce aminte mereu de magia Deltei Dunării.

Previous slide
Next slide

TOATE SERVICIILE SUNT INCLUSE

In prețul serviciului de
Pescuit cu Cazare

Descoperă bucuria Pescuitului cu Cazare în Delta Dunării la prețuri accesibile și competitive. Oferindu-ți o experiență memorabilă, combinând confortul cazării cu aventura pescuitului, noi ne asigurăm că fiecare moment petrecut în această excursie este valorificat la maxim. Indiferent dacă ești un pescar pasionat sau doar dorești să te relaxezi în mijlocul naturii, avem opțiuni flexibile care se pot adapta nevoilor și preferințelor tale. Astfel, poți experimenta frumusețea Deltei Dunării fără să-ți depășești bugetul. Iar pentru a-ți asigura o experiență lipsită de griji, prețurile noastre includ toate serviciile și facilitățile necesare pentru o ședere plină de confort și satisfacții. Așadar, pregătește-te să te lași cucerit de farmecul unei aventuri pescuit cu cazare în inima Deltei Dunării, fără să-ți faci griji legate de costuri excesive. Alege sa petreci cu noi un Pescuit Delta Dunarii.

Previous slide
Next slide

TU ALEGI MODUL ÎN CARE

Îți petreci Pescuitul in Delta Dunarii

În timpul expeditiei de Pescuit cu cazare în Delta Dunării, fiecare moment devine o aventură de neuitat. Diminețile încep cu aroma proaspătă a cafelei servite pe puntea cazării, în timp ce razele soarelui răsar timid peste apele fluviului. Apoi, când natura își revelează splendoarea, te poți aventura într-o zi plină de pescuit, înconjurat de peisaje spectaculoase și sunetele liniștitoare ale Deltei. În timpul zilei, poți naviga pe canalele încântătoare, vânând cu răbdare momentul perfect pentru a prinde pești prețioși. Și după o zi plină de adrenalină, poți savura o cină delicioasă în aer liber, sub cerul instelat, bucurându-te de priveliștea fermecătoare a apusului. În acest fel, Pescuitul cu cazare devine o experiență holistică, în care fiecare aspect se îmbină armonios pentru a-ți oferi o escapadă de neuitat în inima Deltei Dunării.

Previous slide
Next slide

Descopera mai multe trasee

Esti pregatit pentru un pescuit cu cazare?

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee de pescuit cu cazare pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Traseu de pescuit - 6 zile

Descopera Delta Dunarii in timpul unei excursii captivante, plina de activitati si multe plimbari alaturi de ceilalti vizitatori.

Sejur pescuit Delta Dunarii

Descopera Canalele Sulina si Magearu prin intermediul unei excursii in Delta Dunarii care sa te duca la cele mai importante locatii.

un peste prins in excursii delta dunarii

Pescuit la ponton - Crap si Stiuca

Exploreaza Canalul Sfantu Gheorghe prin intermediul unei excursii in Delta Dunarii care sa iti ofere cele mai frumoase amintiri.

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.