Sejur Delta Dunarii

5 zile intr-un sejur Delta Dunarii
Padurea Letea - Zona Nord Crisan

Durata

4 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 2050 lei

Despre Sejur Delta Dunarii

Descoperă o experiență de neuitat cu un sejur în Delta Dunării, vizitând fascinanta Pădurea Letea, una dintre cele mai uimitoare destinații naturale din România! Situată în apropierea Caraormanului, Pădurea Letea nu este doar o simplă rezervație naturală, ci un adevărat magnet pentru turiști, cercetători și iubitori de natură, datorită frumuseții sale sălbatice și ecosistemului său unic. Această zonă singulară în Europa impresionează prin biodiversitatea sa spectaculoasă. Aici, te vei întâlni cu o varietate bogată de specii de plante și animale, oferindu-ți o experiență de explorare de neuitat. Unul dintre aspectele remarcabile ale Pădurii Letea este prezența dunelor de nisip, stabilizate de vegetație. Acest fenomen rar creează un peisaj deșertic, dar luxuriant, contrastând cu vegetația densă a pădurii.

Biodiversitatea Pădurii Letea nu se limitează la floră, fauna fiind la fel de variată și impresionantă. De la caii sălbatici la diverse specii de păsări și reptile, fiecare colț al pădurii ascunde o surpriză fascinantă. Pentru cei pasionați de natură și aventură, Pădurea Letea oferă o gamă largă de activități. Poți explora dunele de nisip, admira fauna și flora în habitatul lor natural sau fotografia peisajele uimitoare. Vizitatorii au și oportunitatea de a interacționa cu comunitățile locale și de a descoperi tradițiile și stilul de viață al locuitorilor, care trăiesc în armonie cu natura, respectând ritmul acesteia și păstrând obiceiurile străvechi. Cu siguranță, nu vei regreta acest sejur în Delta Dunării!

În concluzie, Pădurea Letea este un sanctuar al naturii și o destinație perfectă pentru un sejur în Delta Dunării. Vino și trăiește o experiență de neuitat în mijlocul naturii! Alege un sejur în Delta Dunării pentru a te bucura pe deplin de toate frumusețile și activitățile pe care această zonă unică le oferă.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al nostru sejur in Delta Dunarii all inclusive este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

Ziua 1

   Al tau sejurul in Delta Dunarii all inclusive începe în momentul în care pășești la bordul navei noastre. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă te va întâmpina, informându-te despre programul și traseul pe care urmează să îl parcurgi. Apoi, vei fi condus către confortabilele camere de cazare, unde te vei putea relaxa pe parcursul călătoriei.

Odată ce ești familiarizat cu regulile de la bord, nava va lăsa în urmă portul Tulcea și se va îndrepta spre Canalul Magearu, primul punct turistic din acest sejur in Delta Dunarii all inclusive. Drumul va dura aproximativ 7 ore, timp în care te vei putea bucura de numeroase activități. Pe terasa navei, poți face plajă, admirând peisajul spectaculos al Deltei și observând varietatea de păsări care populează zona. De asemenea, te poți relaxa savurând o băutură rece alături de ceilalți pasageri, creând legături și împărtășind experiențe.

După ce nava acostează în locul stabilit, vei servi masa de seară într-o atmosferă plăcută și liniștită. În această locație, vei petrece noaptea, pregătindu-te pentru noi aventuri și descoperiri în zilele următoare. Astfel, îți vei încărca bateriile pentru a profita la maximum de experiența unică pe care ti-o ofera al nostru sejur in Delta Dunarii all inclusive.

Ziua 2

După ce vă bucurați de un mic dejun delicios dimineața, vă veți îndrepta spre o plimbare cu barca pe Canalul Magearu, către localitatea Letea, în cadrul pachetului nostru de Sejur Delta Dunării All Inclusive. La sosire, veți avea ocazia să explorați atât localitatea în sine, cât și fascinanta Pădure Letea, aflată sub protecția Rezervației Biosferei Deltei Dunării.

Situată în partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti, Pădurea Letea se întinde pe o suprafață limitată, protejată încă din 1930 și declarată rezervație naturală în 1938. Pădurea se dezvoltă în fâșii late între dunele de nisip și găzduiește o varietate de arbori precum stejarul de luncă, stejarul brumăriu, plopul alb, frasinul de luncă și teiul alb. Abundența plantelor cățărătoare, precum vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și liana grecească, conferă pădurii un aspect mediteranean.

Aici veți descoperi peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de șoimi, corbul și multe altele. În trecut, zona era cunoscută și pentru prezența cailor sălbatici. Datorită rarității și caracteristicilor deosebite ale plantelor și animalelor, această pădure necesită o atenție specială pentru conservarea și păstrarea valorilor sale naturale.

Deoarece întreaga plimbare va dura aproximativ 6 ore, puteți opta pentru un picnic la iarbă verde, savurând masa de prânz în mijlocul naturii. După ce vă întoarceți la bordul navei, aceasta va naviga spre localitatea Mila 23, unde veți petrece restul zilei.

Pentru cei care doresc să continue explorarea, se poate organiza o plimbare de aproximativ 5 ore în zona lacurilor Bogdaproste, Trei Iezere și Rădăcinos, în cadrul pachetului nostru de Sejur Delta Dunării All Inclusive. Lacul Bogdaproste este renumit pentru pescuitul la știucă și fotografia de păsări, în timp ce Lacul Trei Iezere, aflat în apropiere, găzduiește o vegetație submersă bogată și nuferi albi. Aici, veți avea șansa să observați lebede, cormorani, egrete și să participați la o partidă de pescuit.

Plimbarea se va încheia în apropierea localității Mila 23, unde veți reveni la bordul navei pentru a servi masa de seară și a petrece noaptea în acest loc pitoresc, parte din experiența noastră de Sejur Delta Dunării All Inclusive.

Ziua 3

   După ce savurați un mic dejun delicios dimineața, aveți opțiunea de a participa la o plimbare captivantă prin localitatea Mila 23 și prin lacurile Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari. Această călătorie va dura aproximativ 3 ore și vă va oferi ocazia să descoperiți peisaje minunate intr-un sejur Delta Dunarii all inclusive.

Lacurile Ligheanca și Văcarul sunt recunoscute pentru apele lor mici, dar extrem de limpezi, precum și pentru impresionantele colonii de pelicani și lebede care populează zona. Pe de altă parte, Lacul Furtuna adăpostește un peisaj mirific, specific ținutului deltaic.

Aventura se va încheia pe Lacul Băclăneștii Mari, unde veți reveni la bordul navei pentru a servi masa de prânz. După ce vă refaceți energia, puteți profita de restul zilei participând la un concurs de pescuit, unde veți putea să vă testați abilitățile și să socializați cu ceilalți pasageri.

Fiind ultima seară a călătoriei, se poate organiza o petrecere de rămas-bun, cu muzică și dans, pentru a sărbători experiențele trăite în sejurul din Delta Dunării all inclusive. În acest fel, veți rememora momentele frumoase petrecute în această aventură inedită și vă veți pregăti să vă luați rămas-bun de la locurile și oamenii minunați pe care i-ați întâlnit.

Ziua 4

   În dimineața următoare, după ce vă veți bucura de un mic dejun delicios, vă veți îndrepta într-o plimbare pentru a explora lacurile din împrejurimi. În funcție de informațiile recente pe care le avem, veți vizita locuri în care se adună grupuri mari de păsări pentru hrănire, precum și zone cu nuferi înfloriți. Pe lista de lacuri pe care le veți explora se numără Fortuna, Rotund și Băclăneștii Mari, unde se va organiza un concurs de pescuit pentru a vă testa abilitățile și a vă distra.

După această incursiune în natură, vă veți întoarce la hotelul plutitor pentru a servi masa de prânz și a vă relaxa. În timp ce savurați preparatele delicioase, hotelul se va deplasa pe Canalul Sontea și se va îndrepta spre Cap Candura. Aici veți vizita Lacul Nebunu, un loc ce adăpostește un peisaj mirific specific ținutului deltaic. În acest cadru idilic, veți avea ocazia să gustați borsul pescăresc și alte preparate din pește specific zonei, gătite din capturile proprii ale turistilor.

După ce vă veți delecta cu frumusețile naturii din Delta Dunării, veți reveni la hotelul plutitor și vă veți îndrepta spre Canalul 36. Aici veți servi masa de seară într-o atmosferă plăcută și liniștită, iar apoi vă veți retrage în camere pentru a înnopta pe acest canal pitoresc. Astfel, vă veți pregăti pentru noi aventuri și descoperiri în zilele următoare.

Ziua 5

   În dimineața aceea, vă veți bucura de un mic dejun delicios în timp ce nava navighează înapoi spre Tulcea. Acest traseu va dura aproximativ 3 ore, perioadă în care vă puteți relaxa pe terasa navei, făcând plajă și admirând ultimele peisaje ale Deltei Dunării. Totodată, puteți savura o băutură răcoritoare în compania celorlalți pasageri, rememorând momentele frumoase petrecute în această aventură.

Sejurul nostru în Delta Dunarii all inclusive se va încheia odată ce veți ajunge în portul Tulcea. Cu amintirile și experiențele acumulate pe parcursul călătoriei, vă veți pregăti să reveniți la viața cotidiană, purtând cu voi o parte din magia acestui loc unic în lume.

Tarifele Sejururilor noastre

Tarifele sejurului sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.
2 nopti
3 nopti
4 nopti
5 nopti
6 nopti
7 nopti
18
1200 lei

1500 lei

2000 lei

2500 lei

3000 lei

16

1350 lei

1700 lei

2250 lei

2800 lei

3350 lei
14

1550 lei

1950 lei

2550 lei

3200 lei

3800 lei
12

1800 lei

2250 lei
3000 lei
3750 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1500 lei

2000 lei

2500 lei

3000 lei

3100 lei

16

1350 lei

1700 lei

2250 lei

2800 lei

3350 lei

3400 lei

14

1550 lei

1950 lei

2550 lei

3200 lei

3800 lei

3900 lei

12

1800 lei

2250 lei

3000 lei

3750 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1500 lei

2000 lei

2500 lei

3000 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1700 lei

2250 lei

2800 lei

3350 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

1950 lei

2550 lei

3200 lei

3800 lei

3900 lei

12
pers.

1800 lei

2250 lei

3000 lei

3750 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest sejur Delta Dunarii este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a unui sejur Delta Dunarii, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta unui
sejur Delta Dunarii

Descopera mai multe trasee pentru un

- Sejur Delta Dunarii -

Bucurați-vă de o varietate de trasee fascinante în cadrul pachetelor noastre de sejur Delta Dunarii, fiecare oferindu-vă o experiență unică și memorabilă. Indiferent dacă sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pregătit pentru dumneavoastră. Explorați frumusețea neîmblânzită a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre meticulos planificate. Nu ezitați să explorați opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă atrage cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Sejur Delta Dunarii
Lacul Cotețe - Brațul Sulina

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Sejur Delta Dunarii
Sejur Canalul Magearu - Mila 23