Tur de 2 zile in Zona Uzlina
Pe Cazarile Plutitoare

Durata

1 noapte

Capacitate

18 persoane

Cost

La cerere

Despre Traseul Sejurului

  Sejurul noastră de 2 zile în zona Uzlina are scopul de a te duce în unele din cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii, în ciuda timpului scurt pe care îl avem la dispoziție. Lacul Cotețe, situat pe brațul Sulina, în inima Deltei Dunării, este un paradis natural care impresionează prin frumusețea și diversitatea sa. Înconjurat de o vegetație luxuriantă, acest lac oferă un habitat ideal pentru numeroase specii de păsări, pești și animale sălbatice care populează zona. Apele sale calme și limpezi reflectă cerul senin și culorile vii ale florei locale, creând un peisaj pitoresc ce încântă privirea fiecărui vizitator al zonei. Explorând Lacul Cotețe, vei avea ocazia să admiri nu doar ecosistemul bogat și echilibrat, dar și să întâlnești unele dintre cele mai emblematice specii ale Deltei, precum pelicanii, cormoranii și egretele. Navigând pe canalele înguste și sinuoase care leagă lacul de alte zone ale Deltei, vei descoperi un mediu aflat în continuă transformare, un loc unde forțele naturii modelează peisajul într-un mod unic și fascinant.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al sejurului nostru de 2 zile în zona Uzlina este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

NU STAM PE LOC

Ci navigăm continuu

Pe durata navigarii noastre în Delta Dunării, vei avea parte de o cazare confortabilă și vei avea oportunitatea de a explora ecosistemul unic al regiunii. Cazarile noastre nu sunt statice, ci îți oferă acces direct la explorarea peisajelor naturale. Observarea vieții sălbatice, inclusiv a speciilor de păsări, poate fi realizată în mod convenabil de pe puntea cazarii. Diminețile pot începe cu o cafea pe punte, în timp ce soarele răsare, iar serile se pot încheia cu o cină în aer liber, cu priveliștea apusului.

Previous slide
Next slide

TOATE SERVICIILE SUNT

Incluse în prețul călătoriei

Îți oferim o experiență completă în Delta Dunării, unde toate activitățile de agrement sunt incluse în prețul afisat. De la observarea păsărilor (birdwatching) și plimbările cu barca pe canalele și lacurile Deltei, până la 3 mese pe zi și camere de cazare acreditate la 4 stele, totul este inclus în preț și se află în grija noastră. Singurul cost suplimentar, optional, sunt băutuile alcolice care se află la barul cazarii.

Previous slide
Next slide

TU ALEGI MODUL ÎN CARE

Îți petreci vacanța

Cum îți organizezi și petreci activitatile este strict alegerea ta. Ai posibilitatea să te bronzezi la ultimul etaj al cazarii, bucurându-te de soare și de priveliștea panoramică a Deltei Dunării. De asemenea, poți petrece timp alături de prieteni la bordul cazarii, bucurându-vă de momente relaxante și socializare. Dacă ești pasionat de aventură, poți lua parte la activitățile și plimbările cu bărci rapide, ghidate de experții noștri, pentru a explora frumusețea naturală a Deltei și a descoperi peisaje unice. În timpul plimbărilor cu barca, cazarea va fi în mișcare, urmând să ne regrupăm în puncte prestabilite. 

Previous slide
Next slide

Activitatea în Zona Uzlina Pe Timpul Sejurului

Ziua 1

   Excursia ta va începe odată ce vei urca la bordul navei noastre, unde personalul te va întâmpina și te va informa în detaliu despre programul zilnic și traseul pe care îl vei urma în călătoria prin Delta Dunării. După ce te vei instala în camerele de cazare moderne și primitoare, vei fi familiarizat cu regulile de la bordul navei pentru a asigura o călătorie plăcută și în siguranță.

Nava va porni spre lacul Cotețe, o destinație fascinantă în inima Deltei Dunării. Pe parcursul călătoriei, nava va face o oprire pentru a ne permite să ne îmbarcăm în bărci mai mici, cu ajutorul cărora să explorăm lacurile și ecosistemele unice ale zonei protejate de A.R.B.D.D., timp de aproximativ 4 ore.

Excursia va începe cu vizitarea lacului Tătarul, continuând apoi spre lacul Meșter și lacul Alb. În cele din urmă, vom ajunge la misteriosul lac Nebunul, o zonă lacustră și de dimensiuni reduse, specifică deltelor fluviale. Lacul oferă condiții excelente pentru cuibăritul păsărilor în lunile de vară, iar izolarea sa contribuie la crearea unui mediu propice pentru reproducerea și creșterea speciilor de pești caracteristice lacurilor mici de adâncimi reduse.

  După ce vei explora frumusețile naturale ale acestor lacuri, vom regăsi hotelul ancorat la gura lacului Cotețe, unde vom savura o masă delicioasă în atmosfera liniștită a serii. Restul serii va fi dedicat distracției, având la dispoziție muzică, dans și alte activități care te vor face să te bucuri de momentele petrecute în acest paradis natural.

Ziua 2

  Dimineața, după ce te vei bucura de un mic dejun, nava se va îndrepta spre Tulcea, navigând pe canalul 36. Acest traseu pitoresc îți va oferi oportunitatea de a admira peisajele minunate ale Deltei Dunării și va dura aproximativ 4-5 ore.

 

În cazul în care îți dorești să explorezi mai multe dintre frumusețile naturale ale zonei, poți opta pentru o plimbare opțională pe lacurile Cotețe, Purcelul și Carasul. Aventura ta va continua cu o călătorie pe canalul Trofilca, înainte de a reveni la bordul navei care te va aștepta pe canalul 36. Această plimbare suplimentară îți va permite să descoperi și mai multe din comorile ascunse ale Deltei și va dura aproximativ 2 ore.

 

Vacanța ta în această zonă deosebită se va încheia odată cu sosirea în portul Tulcea, unde îți vei lua rămas bun de la peisajele captivante și de la experiența unei călătorii de neuitat în Delta Dunării.

 

Itinerariul propus este flexibil și poate fi adaptat în funcție de preferințele și cerințele tale. Astfel, îți oferim posibilitatea de a personaliza traseul pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și memorabilă. În plus, pentru pasionații de pescuit, putem organiza sesiuni de pescuit în locațiile potrivite, astfel încât să te poți bucura de această activitate relaxantă și distractivă în timpul călătoriei tale.

Tarifele Sejururilor noastre

Tarifele sejurului sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.
2 nopti
3 nopti
4 nopti
5 nopti
6 nopti
7 nopti
18
1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei
14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei
12

1800 lei

2350 lei
3100 lei
3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 până la 36 de persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul de 5%. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta Sejurului

Descopera mai multe trasee

Sejururi de Poveste în Delta Dunării

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Sejur Lacul Cotețe - Brațul Sulina