Tur de 4 zile - Bucla Uzlina

Traseu pe cazarile noastee

Durata

3 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 1550 lei

Despre Traseu

   Buclele Uzlina, Perivolovoca și Canalul Dunăvăț reprezintă trei dintre cele mai pitorești și impresionante regiuni ale Deltei Dunării, atrăgând anual un număr mare de turiști dornici să descopere și să se bucure de frumusețea naturală a acestui ecosistem unic în Europa.

Bucla Uzlina, situată în vecinătatea localității cu același nume, este o rețea intricată de lacuri și canale care oferă o panoramă spectaculoasă asupra florei și faunei deltei. Aceasta este ca un tablou viu, unde culorile și formele naturii se schimbă în fiecare moment, creând un spectacol vizual absolut fascinant. Aici, turiștii au șansa de a explora labirintul acvatic, de a admira speciile de păsări și animale care populează zona și de a se bucura de liniștea și pacea pe care doar natura le poate oferi.

La rândul său, Bucla Perivolovoca, situată de-a lungul canalului Perivolovca, este un alt colț de paradis al Deltei Dunării. Înconjurată de vegetație luxuriantă și bogată în păsări acvatice și animale sălbatice, această zonă oferă un peisaj care îmbină armonios apele albastre cu verdele dens al vegetației. Zona este un sanctuar pentru iubitorii de natură, oferindu-le o experiență inedită și autentică.

Canalul Dunăvăț, cunoscut și ca una dintre cele mai populare și vizitate artere acvatice ale Deltei Dunării, străbate o zonă cu peisaje de o frumusețe rar întâlnită. Traseul include diverse lacuri și insule, fiind un loc ideal pentru plimbări cu barca și observarea vieții sălbatice în habitatul său natural. Peisajele de pe Canalul Dunăvăț sunt un amestec dinamic de ape, vegetație și cer, creând o atmosferă de basm.

Aceste trei zone – Bucla Uzlina, Bucla Perivolovoca și Canalul Dunăvăț – constituie adevărate comori ale Deltei Dunării, atrăgând anual mii de turiști fascinați de frumusețea și diversitatea acestei regiuni unice. Fiecare dintre ele oferă o experiență unică și memorabilă, făcând din vizita în Delta Dunării o aventură de neuitat.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

NU STAM PE LOC

Ci navigăm continuu

Pe durata navigarii noastre în Delta Dunării, vei avea parte de o cazare confortabilă și vei avea oportunitatea de a explora ecosistemul unic al regiunii. Cazarile noastre nu sunt statice, ci îți oferă acces direct la explorarea peisajelor naturale. Observarea vieții sălbatice, inclusiv a speciilor de păsări, poate fi realizată în mod convenabil de pe puntea cazarii. Diminețile pot începe cu o cafea pe punte, în timp ce soarele răsare, iar serile se pot încheia cu o cină în aer liber, cu priveliștea apusului.

Previous slide
Next slide

TOATE SERVICIILE SUNT

Incluse în prețul călătoriei

Îți oferim o experiență completă în Delta Dunării, unde toate activitățile de agrement sunt incluse în prețul afisat. De la observarea păsărilor (birdwatching) și plimbările cu barca pe canalele și lacurile Deltei, până la 3 mese pe zi și camere de cazare acreditate la 4 stele, totul este inclus în preț și se află în grija noastră. Singurul cost suplimentar, optional, sunt băutuile alcolice care se află la barul cazarii.

Previous slide
Next slide

TU ALEGI MODUL ÎN CARE

Îți petreci vacanța

Cum îți organizezi și petreci activitatile este strict alegerea ta. Ai posibilitatea să te bronzezi la ultimul etaj al cazarii, bucurându-te de soare și de priveliștea panoramică a Deltei Dunării. De asemenea, poți petrece timp alături de prieteni la bordul cazarii, bucurându-vă de momente relaxante și socializare. Dacă ești pasionat de aventură, poți lua parte la activitățile și plimbările cu bărci rapide, ghidate de experții noștri, pentru a explora frumusețea naturală a Deltei și a descoperi peisaje unice. În timpul plimbărilor cu barca, cazarea va fi în mișcare, urmând să ne regrupăm în puncte prestabilite. 

Previous slide
Next slide
Ziua 1

   Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma, iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Uzlina.  În drum spre Uzlina vă veți opri în dreptul canalului Litcov pentru a pleca într-o plimbare cu barca, în timp ce nava își continuă drumul. Plimbarea va dura aproximativ 5 ore și veți vizita lacurile Rotund, Rădăcinos, Gorgova, Potcoava, Gorgovăț, Isac și, în final, lacul Uzlina, întâlnind nava în apropierea localității Uzlina.

     După revenirea pe navă, veți servi masa de seară și veți înnopta în acest loc. Restul serii îl puteți petrece după bunul plac cu muzică, dans sau alte activități.

Ziua 2

   Dimineața, odată ce te-ai bucurat de un mic dejun delicios, vei porni cu barca într-o plimbare fascinantă de aproximativ 6 ore. Vei naviga pe canale cu o vegetație și faună bogată, explorând lacul Gorgoșel și lacul Taranova. Aventura ta se va încheia pe canalul Perivolovca, unde te vei întâlni cu nava în zona Buclei Perivolovca.

Odată așunși la navă cu ocazia servirii mesei, poți alege ca seara să participi la o altă plimbare, sau chiar să te alături unui concurs de pescuit organizat pentru tine și ceilalți pasageri.

Ziua 3

   Dimineața, după ce ai servit un mic dejun tradițional, vei pleca de la navă în scopul explorării celebrului canal Dunavat pana la intrarea in lacul Razim. Vei petrece întreaga zi în împrejurimile acestui lac impresionant, savurând prânzul sub forma unui picnic în mijlocul naturii.

Lacul Razim, cunoscut și sub numele de Razelm, este un liman format pe litoralul Mării Negre prin bararea golfului antic de către cordoanele litorale. Acesta acoperă o suprafață de 394,30 km², fiind cea mai mare întindere de apă din complexul lagunar înconjurător de 731 km². Adâncimea maximă a lacului este de 2,80 metri.

Pe malurile lacului, vei descoperi numeroase situri arheologice de o valoare inestimabilă, precum Cetatea Argamum și multe sate pescărești specifice Deltei Dunării. În partea de nord a lacului se află Insula Popina, unde accesul este interzis, deoarece este o zonă strict protejată. Aici se găsește un important loc de popas și cuibărit pentru calfarul alb și alte specii de animale protejate prin lege.

În apropierea localității Enisala, pe un deal calcaros care domină zonele lacurilor Razim și Babadag, se află Cetatea Enisala. Turnurile și zidul cetății se înalță la 5-10 metri și pot fi admirate aproape din orice punct de pe lacul Razim.

Seara, te vei întoarce la pontoane, unde vei servi masa de seară și vei înnopta în acest loc pitoresc, pregătindu-te pentru ultima zi de excursie în Delta Dunării.

Ziua 4

   În această ultimă zi a călătoriei tale, vei petrece timp de calitate alături de cei dragi în timp ce nava se îndreaptă spre Tulcea. Drumul va dura aproximativ 7 ore.

Vacanța ta se va încheia odată ce vei ajunge în portul Tulcea, cu amintiri de neuitat și experiențe minunate trăite în acest periplu fascinant.

Tarifele tururilor noastre

Tarifele tururilor sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta traseului

Descopera mai multe trasee

Sejururi de poveste în Delta Dunării

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Sejur Lacul Cotețe - Brațul Sulina