Tur de 4 zile in Zona Nord Crisan

Sejur pe Hotelurile Noastre

Durata

3 nopți

Capacitate

18 persoane

Cost

de la 1550 lei

Despre Traseu

   Canalul Eracle, Canalul Lopatna și Lacul Băclănești sunt două dintre cele mai spectaculoase și captivante locuri din Delta Dunării, oferind vizitatorilor o privire de ansamblu asupra frumuseții naturale și a biodiversității acestei zone protejate. Canalul Eracle, construit în mod natural de-a lungul secolelor prin acțiunea neîntreruptă a apelor Dunării, este un curs de apă sinuos și pitoresc, înconjurat de o vegetație luxuriantă și de o faună diversă.

Navigând cu barca pe acest canal, turiștii sunt invitați într-o călătorie relaxantă și fascinantă prin inima sălbăticiei, având ocazia să admire peisajele virgine și să observe numeroase specii de păsări, reptile și mamifere care populează această zonă umedă. Este un adevărat spectacol al naturii, unde fiecare moment aduce cu sine noi surprize și descoperiri.

În apropierea Canalului Sontea se întinde Lacul Băclănești, un alt punct de atracție al Deltei Dunării, renumit pentru apele sale cristaline și pentru ecosistemul său complex. Înconjurat de stufărișuri dense și păduri de plopi, lacul găzduiește o multitudine de specii de pești, păsări și alte animale sălbatice. Este un loc ideal pentru observarea faunei și a florei, precum și pentru pescuit. Pe malurile lacului, vizitatorii pot întâlni comunități locale care trăiesc în armonie cu natura, respectând și păstrând tradițiile străvechi ale zonei.

Astfel, Canalul Sontea și Lacul Băclănești oferă o imagine completă asupra vieții în Delta Dunării, subliniind frumusețea naturală și biodiversitatea acestei regiuni unice. Explorând aceste locuri, vizitatorii vor avea oportunitatea de a se conecta cu natura și de a descoperi aspecte fascinante ale ecosistemelor și culturilor locale, într-un cadru autentic și deosebit de pitoresc, care nu are egal în România.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

NU STAM PE LOC

Ci navigăm continuu

Pe durata navigarii noastre în Delta Dunării, vei avea parte de o cazare confortabilă și vei avea oportunitatea de a explora ecosistemul unic al regiunii. Cazarile noastre nu sunt statice, ci îți oferă acces direct la explorarea peisajelor naturale. Observarea vieții sălbatice, inclusiv a speciilor de păsări, poate fi realizată în mod convenabil de pe puntea cazarii. Diminețile pot începe cu o cafea pe punte, în timp ce soarele răsare, iar serile se pot încheia cu o cină în aer liber, cu priveliștea apusului.

Previous slide
Next slide

TOATE SERVICIILE SUNT

Incluse în prețul călătoriei

Îți oferim o experiență completă în Delta Dunării, unde toate activitățile de agrement sunt incluse în prețul afisat. De la observarea păsărilor (birdwatching) și plimbările cu barca pe canalele și lacurile Deltei, până la 3 mese pe zi și camere de cazare acreditate la 4 stele, totul este inclus în preț și se află în grija noastră. Singurul cost suplimentar, optional, sunt băutuile alcolice care se află la barul cazarii.

Previous slide
Next slide

TU ALEGI MODUL ÎN CARE

Îți petreci vacanța

Cum îți organizezi și petreci activitatile este strict alegerea ta. Ai posibilitatea să te bronzezi la ultimul etaj al cazarii, bucurându-te de soare și de priveliștea panoramică a Deltei Dunării. De asemenea, poți petrece timp alături de prieteni la bordul cazarii, bucurându-vă de momente relaxante și socializare. Dacă ești pasionat de aventură, poți lua parte la activitățile și plimbările cu bărci rapide, ghidate de experții noștri, pentru a explora frumusețea naturală a Deltei și a descoperi peisaje unice. În timpul plimbărilor cu barca, cazarea va fi în mișcare, urmând să ne regrupăm în puncte prestabilite. 

Previous slide
Next slide
Ziua 1

   Excursia ta va începe în momentul în care vei urca la bordul navei noastre. Aici vei fi întâmpinat de personalul nostru amabil, care te va informa despre programul și traseul pe care îl vei urma. Apoi, te vei îndrepta către camerele de cazare pentru a te instala confortabil.

După ce vei fi informat cu privire la regulile de la bordul navei și vei da acordul tău, nava va părăsi portul Tulcea și se va îndrepta pe bratul Sulina spre localitatea Crișan. În timp ce nava navighează către destinație, vei servi masa admirând peisajul minunat. Drumul de la Tulcea la Crișan va dura aproximativ 5 ore, timp pe care îl poți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei, sau savurând o băutură rece alături de ceilalți membri ai grupului.

Odată ce nava va acosta pe Dunarea Veche la Cazanele, în apropierea localitatii Crișan, vei servi masa de seară și vei înnopta în acest loc pitoresc. Restul serii îl poți petrece după bunul plac, fie că vrei să te bucuri de muzică și dans, fie că preferi să te relaxezi în liniște, înconjurat de frumusețea naturală a Deltei Dunării. Această excursie îți va oferi amintiri de neuitat și experiențe unice într-un cadru natural impresionant.

Ziua 2

   Dimineața, după ce vei servi micul dejun, îți vei petrece prima parte a zilei într-o plimbare cu barca. Te vei bucura de aproximativ 7 ore de explorare a lacurilor din zonă. Vei avea ocazia să descoperi lacurile Bogdaproste, Trei Iezere, Babina, Merhei și Matița, traversând apoi canalul Stipoc pentru a vizita mânăstirea Batag. Pe cursul canalului Stipoc, te vei îndrepta spre canalul Eracle, unde te vei reîmbarca pe navă pentru a lua masa.

Lacul Bogdaproste, primul pe lista ta de vizite, este renumit pentru pescuitul la știucă și constituie un loc deosebit pentru fotografiile cu păsări. Lacul Trei Iezere, situat foarte aproape de Bogdaproste, este conectat cu acesta printr-un canal. Ambele lacuri prezintă o vegetație submersă bogată și nuferi albi răsfirați pe suprafața apei, mai ales în timpul verii. Aici poți întâlni lebede, cormorani, egrete și alte specii de păsări.

Punctul de interes principal al acestei plimbări este mânăstirea Batag, cunoscută și sub numele de mânăstirea Stipoc sau schitul Sfântul Atanasie. Aceasta este singura mânăstire din Delta Dunării și adăpostește o comunitate de călugări. Locul pare o oază de refugiu într-un peisaj sălbatic și izolat.

În restul serii, te poți bucura de împrejurimi, fie pescuind, fie relaxându-te la bordul navei. Vei înnopta în acest loc pitoresc, pregătit pentru a descoperi și mai multe minunății ale Deltei Dunării în zilele următoare

Ziua 3

   După ce savurați un mic dejun delicios dimineața, vă invităm să porniți într-o plimbare fascinantă prin pitoresca localitate Mila 23, explorând lacurile Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari. Această aventură de aproximativ trei ore vă va oferi oportunitatea de a admira frumusețea naturală a acestor locuri minunate.

Lacurile Ligheanca și Văcarul, cu apele lor puțin adânci și cristaline, sunt renumite pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede care își fac veacul în această zonă. În timp ce explorați aceste lacuri, veți fi încântați de spectacolul animalelor sălbatice în habitatul lor natural.

Continuând călătoria, Lacul Furtuna vă va cuceri cu peisajele sale mirifice, adevărate comori ale ținutului deltaic. Aceste locuri vă vor transporta într-o lume magică unde natura și omul conviețuiesc în armonie.

Plimbarea se va încheia pe malurile Lacului Băclăneștii Mari, unde vă veți întoarce la navă pentru a servi masa de prânz. După ce vă refaceți forțele, restul zilei poate fi petrecut participând la un concurs de pescuit sau pur și simplu relaxându-vă în compania celor dragi.

Și pentru că este ultima seară, ce spuneți de o petrecere de final cu muzică și dans? Vom organiza un eveniment special pentru a sărbători împreună momentele frumoase petrecute în această călătorie de neuitat!

Ziua 4

   După ce vă veți bucura de un mic dejun delicios la bordul navei noastre, ne vom îndrepta spre pitorescul Lac Nebunul. Nava va staționa aici, pregătită să vă ofere o plimbare fascinantă cu barca. În cele două ore pe care le petreceți în drum spre lac, vă puteți relaxa pe terasa navei, savurând soarele și briza ușoară.

Lacul Nebunul este o arie protejată și administrată de A.R.B.D.D., fiind o zonă lacustră tipică deltei fluviale, de dimensiuni reduse, dar plină de viață. Aici întâlnim biocenoze specifice, adaptate la variațiile mari ale nivelului apelor. În lunile de vară, lacul oferă condiții excelente pentru cuibăritul păsărilor, iar datorită izolării sale, asigură un mediu propice pentru reproducerea și creșterea speciilor de pești caracteristice lacurilor mici și adâncimi reduse.

Plimbarea voastră cu barca va porni de la Lacul Nebunul și se va întinde pe parcursul a aproximativ 3 ore. Veți explora frumusețile lacurilor Alb, Meșterul și Tătarul, încheind aventura pe canalul 36. Aici, nava vă va aștepta pentru a vă conduce înapoi spre Tulcea.

Vacanța voastră se va încheia odată ce veți ajunge în portul Tulcea, unde veți purta cu voi amintiri de neuitat. Este important de menționat că traseul propus este orientativ și poate fi ajustat în funcție de preferințele voastre. De asemenea, pentru cei pasionați de pescuit, putem organiza partide de pescuit în această zonă minunată.

Tarifele tururilor noastre

Tarifele tururilor sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul de 5%. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta traseului

Descopera mai multe trasee

Sejururi de poveste în Delta Dunării

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.