Tur de 4 zile

Traseu - Lacul Iacob - Mila 23

Durata

3 nopți

Capacitate maxima

18 persoane

Cost

de la 1550 lei

Despre Traseu

   Lacul Iacob și Lacul Băclănești sunt două dintre cele mai remarcabile și pitorești destinații din România, fiecare oferind vizitatorilor o experiență distinctă și memorabilă, înconjurate de peisaje naturale de o frumusețe rară.

Lacul Iacob este un lac glaciar ascuns în inima Carpaților Meridionali. Înconjurat de munți înalți și păduri dese, acest lac se distinge prin apele sale cristaline de culoare verde-smarald, creând un decor aproape ireal. Cadrul natural idilic atrage drumeții, pescarii și toți cei care iubesc natura și caută liniștea și frumusețea mediului său înconjurător. Traseele montane din jurul Lacului Iacob oferă vederi panoramice spectaculoase, iar diversitatea faunei din această zonă face din acest loc un adevărat paradis pentru cei pasionați de aventură și explorare.

În contrast cu misterul și sălbăticia Carpaților, Lacul Băclănești, situat în Delta Dunării, impresionează prin ecosistemul său complex și biodiversitatea sa bogată. Înconjurat de stufărișuri și păduri de plopi, lacul adăpostește o multitudine de specii de pești, păsări și alte animale sălbatice, creând un mediu ideal pentru observarea faunei și florei, dar și pentru activități precum pescuitul. Pe malurile lacului, vizitatorii pot întâlni comunități locale ce își duc viața în armonie cu natura, respectând tradițiile străvechi ale zonei. Astfel, Lacul Băclănești oferă o perspectivă autentică asupra vieții în Delta Dunării, subliniind frumusețea naturală și bogăția ecologică a acestei regiuni unice în Europa.

În concluzie, fie că alegeți misterul și sălbăticia Lacului Iacob sau complexitatea și diversitatea Lacului Băclănești, veți avea parte de o experiență de neuitat, în mijlocul unor peisaje naturale de o frumusețe impresionantă.

Locatie

Locul de plecare

Punctul de start și final al călătoriei noastre este Portul Tulcea. Aici se va face îmbarcarea și debarcarea, asigurându-ne astfel că experiența dumneavoastră este cât mai fluidă și confortabilă.

Flexibilitate

Modifica traseul

Grupul are libertatea de a stabili propriile date pentru plecare și sosire. În plus, oferim și posibilitatea personalizării programului în funcție de cerințele specifice ale grupului.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Imbarcarea începe cu 30 de minute înainte de ora stabilită pentru plecare. Acest lucru ne asigură că toate pregătirile sunt finalizate în timp util și că vom putea pleca la ora programată. 

NU STAM PE LOC

Ci navigăm continuu

Pe durata navigarii noastre în Delta Dunării, vei avea parte de o cazare confortabilă și vei avea oportunitatea de a explora ecosistemul unic al regiunii. Cazarile noastre nu sunt statice, ci îți oferă acces direct la explorarea peisajelor naturale. Observarea vieții sălbatice, inclusiv a speciilor de păsări, poate fi realizată în mod convenabil de pe puntea cazarii. Diminețile pot începe cu o cafea pe punte, în timp ce soarele răsare, iar serile se pot încheia cu o cină în aer liber, cu priveliștea apusului.

Previous slide
Next slide

TOATE SERVICIILE SUNT

Incluse în prețul călătoriei

Îți oferim o experiență completă în Delta Dunării, unde toate activitățile de agrement sunt incluse în prețul afisat. De la observarea păsărilor (birdwatching) și plimbările cu barca pe canalele și lacurile Deltei, până la 3 mese pe zi și camere de cazare acreditate la 4 stele, totul este inclus în preț și se află în grija noastră. Singurul cost suplimentar, optional, sunt băutuile alcolice care se află la barul cazarii.

Previous slide
Next slide

TU ALEGI MODUL ÎN CARE

Îți petreci vacanța

Cum îți organizezi și petreci activitatile este strict alegerea ta. Ai posibilitatea să te bronzezi la ultimul etaj al cazarii, bucurându-te de soare și de priveliștea panoramică a Deltei Dunării. De asemenea, poți petrece timp alături de prieteni la bordul cazarii, bucurându-vă de momente relaxante și socializare. Dacă ești pasionat de aventură, poți lua parte la activitățile și plimbările cu bărci rapide, ghidate de experții noștri, pentru a explora frumusețea naturală a Deltei și a descoperi peisaje unice. În timpul plimbărilor cu barca, cazarea va fi în mișcare, urmând să ne regrupăm în puncte prestabilite. 

Previous slide
Next slide
Ziua 1

   Acest traseu este special conceput pentru cei care doresc să înceapă aventura în Delta Dunării de dimineață. Excursia ta va începe în momentul în care pășești la bordul navei noastre, unde vei fi întâmpinat cu căldură de echipa noastră. Personalul te va informa despre programul și traseul pe care urmează să îl parcurgi și te va conduce apoi spre confortabilele tale camere de cazare.

Odată ce vei fi familiarizat cu regulile de la bord, nava va lăsa în urmă portul Tulcea și se va îndrepta spre Lacul Iacob. Vei servi masa în timp ce admiri peisajul și păsările Deltei, navigând aproximativ 5 ore și jumătate. Acest timp îl poți petrece relaxându-te pe terasa navei, savurând o băutură rece și socializând cu restul grupului.

După acostarea navei, te vei aventura într-o plimbare fascinantă de aproximativ 5 ore, explorând lacurile Puiuleț, Lumina, Roșu și Puiu. Această zonă este apreciată de pescari datorită diversității de specii de pește care trăiesc aici.

Lacurile Puiuleț și Lumina sunt două lacuri adânci și întinse, înconjurate de o bogată dezvoltare a plaurului. Acest fenomen natural oferă oportunitatea unică de a observa animalele care trăiesc pe plauri, precum porcul mistreț, vulpea, nurca, lutra, bizamul sau câinele enot.

La întoarcerea pe navă, veți servi masa de seară și veți încheia ziua cu un program relaxant, adaptat preferințelor tale. Această excursie îmbină frumusețea naturală a Deltei Dunării cu oportunitatea de a explora și admira fauna sălbatică într-un cadru spectaculos.

Ziua 2

   După ce savurați un mic dejun delicios, dimineața îți va fi dedicată unei plimbări cu barca într-un cadru natural spectaculos. Excursia de aproximativ 3 ore te va purta prin Lacul Cuibul cu Lebede, Lacul Isac și Lacul Isaccel. Lacul Cuibul cu Lebede, cunoscut și sub numele de Lacul Cuibida, se remarcă prin impresionanta comunitate de lebede care își fac apariția pe apele sale.

La finalul plimbării, te vei reîntoarce la navă pentru a savura o masă de prânz apetisantă. Apoi, nava va naviga spre Canalul Dunărea Veche, iar tu vei experimenta o altă explorare fascinantă a lacurilor, care va dura în jur de 4 ore și jumătate. Pe parcurs, vei admira frumusețea Lacului Bogdaproste, Lacului Trei Iezere și Lacului Rădăcinos, înainte de a ajunge în regiunea pitorească a localității Mila 23.

Lacul Bogdaproste este prima oprire și este faimos pentru pescuitul la știucă, precum și pentru fotografiile spectaculoase de păsări pe care le pot realiza pasionații de fotografie. Lacul Trei Iezere se află în vecinătatea imediată a Lacului Bogdaproste, fiind conectate printr-un canal. În timpul verii, ambele lacuri se laudă cu o vegetație submersă luxuriantă și nuferi albi sporadici. Aici, vei avea șansa să întâlnești lebede, cormorani, egrete și multe alte specii de păsări.

La finalul acestei călătorii minunate, te vei reîntoarce pe navă pentru a lua cina și a încheia ziua într-un mod plăcut și relaxant, înconjurat de frumusețea Deltei Dunării.

Ziua 3

   După ce savurați un mic dejun delicios dimineața, vă invităm să alegeți o plimbare captivantă prin localitatea Mila 23 și să explorați lacurile Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, într-o excursie de aproximativ 3 ore. Lacul Ligheanca și Lacul Văcarul sunt recunoscute pentru apele lor puțin adânci, dar extrem de limpezi, găzduind colonii impresionante de pelicani și numeroase lebede care își fac apariția în această zonă.

Pe măsură ce avansezi în explorarea Deltei, vei descoperi Lacul Furtuna, care adăpostește un peisaj mirific specific acestui ținut deltaic. Calatoria ta se va încheia pe malurile Lacului Băclăneștii Mari, unde te vei întoarce la navă pentru a servi masa de prânz.

Restul zilei îți oferă oportunitatea de a participa la un concurs de pescuit plin de emoție și distracție. Iar pentru a celebra ultima seară petrecută împreună, te invităm să te alături unei petreceri memorabile, unde muzica și dansul vor fi ingredientele principale ale unei atmosfere de neuitat.

Ziua 4

   Dimineața, odată ce savurați micul dejun, nava va porni în direcția Tulcea, încheind astfel aventura ta în Delta Dunării. Această călătorie de întoarcere va dura aproximativ 5 ore, timp în care te poți relaxa pe terasa navei, făcând plajă și admirând peisajul, în timp ce deguști o băutură răcoritoare.

Aventura ta se va încheia odată cu sosirea în portul Tulcea. Reține că traseul prezentat este orientativ și poate fi modificat în funcție de preferințele tale. În plus, dacă ești pasionat de pescuit, putem organiza partide de pescuit pentru a-ți satisface această pasiune. Astfel, vei putea trăi o experiență de neuitat, adaptată dorințelor și intereselor tale, în inima Deltei Dunării.

Tarifele Sejururilor noastre

Tarifele sejurului sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul de 5%.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Nr. Pers.
2 nopti
3 nopti
4 nopti
5 nopti
6 nopti
7 nopti
18
1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei
14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei
12

1800 lei

2350 lei
3100 lei
3850 lei

4500 lei

Nr. Pers.

2 nopti

3 nopti

4 nopti

5 nopti

6 nopti

7 nopti

18

1200 lei

1550 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

3900 lei

12

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500 lei

Numar
Nopti

2

3

4

5

6

7

18
pers.

1250 lei

1350 lei

2050 lei

2580 lei

3100 lei

3100 lei

16
pers.

1350 lei

1750 lei

2350 lei

2900 lei

3400 lei

3400 lei

14
pers.

1550 lei

2000 lei

2650 lei

3300 lei

3900 lei

4500 lei

12
pers.

1800 lei

2350 lei

3100 lei

3850 lei

4500 lei

4500

Servicii Incluse & Servicii Contra Cost

Mentiuni

Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de 18 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup.
Prețurile sunt afișate pe persoană, pentru întreaga durată a sejurului, în lei și nu includ TVA-ul. De asemenea, puteți opta să plătiți pentru serviciile turistice cu tichete de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

 

Harta traseului

Descopera mai multe trasee

Sejururi de poveste în Delta Dunării

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.