Tur de 4-6 ore

Tulcea - Canal36 – Lac Nebunu – Fortuna - Mila 23

Durata

4 - 6 ore

Capacitate

10 persoane

Cost

de la 80 lei

Itinerariul Traseului

Punct de plecare – Portul Tulcea: Începem călătoria noastră în inima Deltei Dunării din vibrantul Port Tulcea. Aici te vei îmbarca și vei avea ocazia să cunoști echipajul care te va însoți pe durata întregii plimbari.

Navigare pe Bratul Tulcea și Canalul 36: După momentele de pregătire, ne vom lansa pe apele Bratului Tulcea, prima etapă a călătoriei noastre. Aici vom admira frumusețea Deltei în toată splendoarea ei, continuând navigarea pe Canalul 36, loc unde vei putea observa o varietate de specii de păsări și animale sălbatice.

Explorare Canalul Sireasa și Canalul Periteasca: Următoarea etapă ne duce pe Canalul Sireasa și Canalul Periteasca, sectoare cunoscute pentru biodiversitatea lor remarcabilă și peisajele fantastice.

Vizitarea Lacului Nebunu: Călătoria noastră continuă cu o incursiune pe lângă Lacul Nebunu, în timp ce navigăm pe Canalul Sontea. Acest lac, cu numele său misterios, este un sanctuar pentru numeroase specii de păsări și un punct de atracție datorită frumuseții sale naturale.

Cot Candura și Lacurile Baclanesti și Fortuna: După ce părăsim Lacul Nebunu, vom face o cotitură prin Cot Candura, o zonă pitorească cu peisaje uluitoare. Vom continua călătoria pe lângă lacurile Baclanesti și Fortuna, fiecare cu propria sa frumusețe și diversitate de viață sălbatică.

Navigare pe Canalul Olguta: Plimbarea noastră acvatică ne conduce pe Canalul Olguta, un loc unde natura pare să-și ia o pauză, oferindu-ne o atmosferă de liniște și serenitate.

Sosire în satul Mila 23: Ultima etapă a turului ne duce în satul Mila 23. Aici vei avea ocazia să experimentezi viața rurală autentică, să deguști mâncăruri tradiționale și să interacționezi cu localnicii primitori.

   După ce te-ai bucurat de ospitalitatea locuitorilor din Mila 23, vom porni înapoi spre Portul Tulcea, încheind astfel o zi memorabilă de explorare a Deltei Dunării.

Locatie

Locul de plecare

Portul Tulcea este atât punctul de plecare, cât și destinația finală a călătoriei noastre. Aici se vor desfășura îmbarcarea și debarcarea, asigurandu-ne că experiența ta de călătorie este pe cât se poate de lină și confortabilă.

 
 

Experiența

Cei mai buni ghizi

Bucura-te de expertiza și cunoștințele celor mai buni ghizi, specializați în zonele pitorești ale Deltei. Aceștia nu se vor limita doar la furnizarea de informații captivante despre locurile pe care le vei explora, ci îți vor garanta și o călătorie plăcută, sigură și confortabilă.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Pentru a te bucura de o experiență inedită și fără griji, te rugăm să ajungi la salupă cu cel puțin 15 minute înainte de începerea itinerariului. Astfel, vei avea timp suficient pentru a te echipa corespunzător și a te îmbarca în siguranță.

Tarifele Turului

Tarifele tururilor sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/pers.

200 lei

140 lei

110 lei

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/Pers.

200 lei

140 lei

110 lei

80 lei

Sfaturi esențiale pentru o călătorie responsabilă în Delta Dunării

Delta Dunării ne oferă o experiență unică, unde libertatea și peisajele de neuitat se împletesc într-o armonie completă. Cu toate acestea, pentru a putea proteja natura și ecosistemul pe cât de bine posibil, există câteva reguli esențiale pe care trebuie să le îndeplinim ca vizitatori:as

Mentiuni

   Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de minim 10 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup. Prețurile sunt afișate pe persoană și nu includ TVA-ul. Prețul include și permisul de intrare în Delta Dunării.

 

Descopera mai multe trasee

Esti pregatit pentru excapada ta?

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Traseu Lacul Cotețe - Brațul Sulina

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Mila 23

O familie de cai care poate fi vazuta in excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Letea

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii in delta dunarii

Traseu Canalul Sfantu Gheorghe

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.