Traseu de 6-8 ore

Tulcea – Crisan – Letea

Durata

6 - 8 ore

Capacitate

10 persoane

Cost

de la 150 lei

Itinerariul Traseului

Punct de plecare – Portul Tulcea: Aventura noastră începe în Portul Tulcea, loc unde vei fi întâmpinat de către echipajul nostru amabil și experimentat. După o scurtă introducere despre ceea ce te așteaptă, ne vom îmbarca pe șalupa care ne va purta prin această călătorie.

Navigare pe Brațul Sulina: Prima etapă a călătoriei noastre ne duce pe apele liniste ale Brațului Sulina. Vei avea prilejul să admiri frumusețea naturală a Deltei Dunării, să observi varietatea de specii de păsări și să te bucuri de aerul proaspăt al Deltei Dunării.

Vizitarea localităților Maliuc și Crisan: Următoarea oprire este la Maliuc și Crisan, două dintre cele mai pitorești localități din zonă. Vei avea ocazia să te plimbi pe străduțele acestora și să te familiarizezi cu stilul de viață tradițional al locuitorilor.

Explorarea Magearu și Letea: Ne continuăm călătoria spre Magearu și Letea. Aceste locuri sunt renumite pentru aspectul lor rustic și pentru frumusețea naturală nealterată.

Safari în Pădurea Letea: Punctul culminant al călătoriei noastre este un safari inedit în Pădurea Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Echipa noastră de ghizi profesioniști te va însoți în această aventură, oferindu-ți informații interesante despre flora și fauna locală.

Prânz la localnici și retur spre Mila 23: După safari, vei fi invitat să te bucuri de un prânz tradițional preparat de localnici, având ocazia de a te bucura de câteva dintre principalele specialități locale înainte de a ne îndrepta înapoi spre Mila 23.

Navigare pe Sontea lata, Lacul Fortuna și Baclanesti: După masa de prânz, ne reluăm călătoria pe Sontea lata, trecând pe lângă Lacul Fortuna și Baclanesti. Aici vei putea admira frumusețea sălbatică a Deltei și să observi diverse specii de păsări și animale acvatice.

Explorare Canalul Sontea și Lacul Nebunu: Călătoria noastră continuă pe Canalul Sontea și Lacul Nebunu, unde vei avea ocazia să admiri peisajele uimitoare și să descoperi o multitudine de specii de păsări.

Navigare pe Canalul 36 și Trofilca: Următoarea etapă ne duce pe Canalul 36 și Trofilca, unde vei putea observa peisajele spectaculoase și diversitatea de specii de păsări.

   Returul la Tulcea: Ultima etapă a traseului ne aduce înapoi în Portul Tulcea, trecând pe lângă salbele de lacuri și canale din jurul Milei 23. Acest traseu îți oferă o ultimă ocazie de a admira frumusețea Deltei Dunării înainte de a încheia această aventură memorabilă.

Locatie

Locul de plecare

Portul Tulcea este atât punctul de plecare, cât și destinația finală a călătoriei noastre. Aici se vor desfășura îmbarcarea și debarcarea, asigurandu-ne că experiența ta de călătorie este pe cât se poate de lină și confortabilă.

 
 

Experiența

Cei mai buni ghizi

Bucura-te de expertiza și cunoștințele celor mai buni ghizi, specializați în zonele pitorești ale Deltei. Aceștia nu se vor limita doar la furnizarea de informații captivante despre locurile pe care le vei explora, ci îți vor garanta și o călătorie plăcută, sigură și confortabilă.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Pentru a te bucura de o experiență inedită și fără griji, te rugăm să ajungi la salupă cu cel puțin 15 minute înainte de începerea itinerariului. Astfel, vei avea timp suficient pentru a te echipa corespunzător și a te îmbarca în siguranță.

Tarifele Turului

Tarifele tururilor sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/pers.

300 lei

250 lei

200 lei

150 lei

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/Pers.

300 lei

250 lei

200 lei

150 lei

Sfaturi esențiale pentru o călătorie responsabilă în Delta Dunării

Delta Dunării ne oferă o experiență unică, unde libertatea și peisajele de neuitat se împletesc într-o armonie completă. Cu toate acestea, pentru a putea proteja natura și ecosistemul pe cât de bine posibil, există câteva reguli esențiale pe care trebuie să le îndeplinim ca vizitatori:as

Mentiuni

   Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de minim 10 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup. Prețurile sunt afișate pe persoană și nu includ TVA-ul. Prețul include și permisul de intrare în Delta Dunării.

 

Descopera mai multe trasee

Esti pregatit pentru traseul tau?

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Traseu Lacul Cotețe - Brațul Sulina

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Mila 23

O familie de cai care poate fi vazuta in excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Letea

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii in delta dunarii

Traseu Canalul Sfantu Gheorghe

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.