Traseu de 7-8 ore

Tulcea – Sulina – -Mila 23 - Fortuna - Nebunu

Durata

7 - 8 ore

Capacitate

10 persoane

Cost

de la 180 lei

Itinerariul Traseului

Punct de plecare – Portul Tulcea: Începem călătoria noastră în inima vibrantă a Portului Tulcea. Aici, vei avea ocazia să te familiarizezi cu echipajul nostru prietenos și experimentat care te va ghida pe durata acestei aventuri acvatice.

Navigare pe Canalul Sulina: Odată ce ne-am îmbarcat ne vom lansa pe apele pline de viață ale Canalului Sulina. Vei fi captivat de frumusețea Deltei Dunării, cu peisajele sale pitorești și varietatea impresionantă de specii de păsări și animale acvatice.

Orașul Crisan și drumul spre Sulina: Următoarea oprire este la Crisan, un mic orășel pitoresc situat pe malul canalului. După o scurtă explorare a orașului, ne continuăm călătoria către Sulina, unul dintre cele mai estice puncte ale Uniunii Europene.

Sulina și Farul de la Marea Neagră: Ajungând în Sulina, vei avea ocazia să vizitezi farul istoric de la Marea Neagră. Acesta oferă o priveliște panoramică asupra mării și a orașului Sulina, fiind un punct de reper iconic pentru această zonă.

Retur la Mila 23 pentru masa de prânz: După vizita în Sulina, ne îndreptăm înapoi spre satul Mila 23. Aici, vei avea ocazia să te bucuri de un prânz tradițional delicios, pregătit cu ingrediente locale proaspete.

Navigare pe Canalul Sontea, Lacul Fortuna și Baclanesti: După ce te-ai răsfățat cu delicatesele locale, ne reluăm călătoria pe Sontea lata, un canal spectaculos cunoscut pentru biodiversitatea sa impresionantă. Vom naviga apoi pe lângă lacurile Fortuna și Baclanesti, ambele renumite pentru frumusețea lor naturală și diversitatea vieții sălbatice.

Explorare Canalul Sontea și Lacul Nebunu: Călătoria noastră continuă pe Canalul Sontea și Lacul Nebunu, două locuri unde natura îți dezvăluie toată splendoarea ei. Vei avea ocazia să admiri multitudinea de specii de păsări și animale acvatice care populează aceste locuri.

Navigare pe Canalul 36 și Trofilca: Ne continuăm aventura pe Canalul 36 și Trofilca, două canale unde peisajul natural te va lăsa fără cuvinte. Observă cum nuanțele de verde se contopesc cu cerul albastru și cum speciile de păsări zboară liber prin aer.

Returul la Tulcea: Ultima etapă a traseului ne aduce înapoi în Portul Tulcea, traversând localitățile Gorgova, Maliuc, Vulturu și Partizani, o ultimă ocazie de a admira frumusețea Deltei Dunării înainte de a încheia această aventură memorabilă.

   Acest itinerariu detaliat a fost conceput pentru a-ți oferi o experiență cuprinzătoare și autentică a Deltei Dunării. Pe parcursul călătoriei, echipajul nostru experimentat te va informa despre fiecare loc pe care îl vei vizita, asigurându-se că nu pierzi niciun moment important al acestei aventuri unice.

Locatie

Locul de plecare

Portul Tulcea este atât punctul de plecare, cât și destinația finală a călătoriei noastre. Aici se vor desfășura îmbarcarea și debarcarea, asigurandu-ne că experiența ta de călătorie este pe cât se poate de lină și confortabilă.

 
 

Experiența

Cei mai buni ghizi

Bucura-te de expertiza și cunoștințele celor mai buni ghizi, specializați în zonele pitorești ale Deltei. Aceștia nu se vor limita doar la furnizarea de informații captivante despre locurile pe care le vei explora, ci îți vor garanta și o călătorie plăcută, sigură și confortabilă.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Pentru a te bucura de o experiență inedită și fără griji, te rugăm să ajungi la salupă cu cel puțin 15 minute înainte de începerea itinerariului. Astfel, vei avea timp suficient pentru a te echipa corespunzător și a te îmbarca în siguranță.

Tarifele Traseului

Tarifele traseelor sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/pers.

350 lei

300 lei

230 lei

180 lei

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/Pers.

350 lei

300 lei

230 lei

180 lei

Sfaturi esențiale pentru o călătorie responsabilă în Delta Dunării

Delta Dunării ne oferă o experiență unică, unde libertatea și peisajele de neuitat se împletesc într-o armonie completă. Cu toate acestea, pentru a putea proteja natura și ecosistemul pe cât de bine posibil, există câteva reguli esențiale pe care trebuie să le îndeplinim ca vizitatori:as

Mentiuni

   Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de minim 10 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup. Prețurile sunt afișate pe persoană și nu includ TVA-ul. Prețul include și permisul de intrare în Delta Dunării.

 

Descopera mai multe trasee

Esti pregatit pentru excapada ta?

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Traseu Lacul Cotețe - Brațul Sulina

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Mila 23

O familie de cai care poate fi vazuta in excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Letea

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii in delta dunarii

Traseu Canalul Sfantu Gheorghe

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.