Traseu de 9-10 ore

Tulcea – Mila23 – Letea–Sulina - Uzlina - Mahmudia

Durata

9 - 11 ore

Capacitate

10 persoane

Cost

de la 200 lei

Itinerariul Traseului

  Portul Tulcea: Începem aventura noastră în Portul Tulcea, poarta de intrare în Delta Dunării. După ce ne întâlnim cu echipajul și ne familiarizăm cu barca, ne pregătim pentru călătoria fascinantă care urmează.

Plecare spre Letea, unde vom face un safari prin pădurea Letea, una dintre cele mai vechi formațiuni naturale de acest tip din Europa. Aici, vom avea prilejul să observăm diverse specii de păsări și animale sălbatice în habitatul lor natural.

După safari, ne opirim la localnici pentru un prânz tradițional. Vom degusta preparate autentice și vom avea ocazia să ne cunoaștem gazdele, descoperind cultura și obiceiurile locului.

Călătoria continuă cu o plimbare relaxantă pe Canalul Barbosu și Canalul Cardon, în drum spre Sulina. Peisajele pitorești și liniștea apelor calme vor fi fundalul perfect pentru a ne bucura de restul zilei.

În Sulina, vom face o pauză pentru a vizita plaja de la Marea Neagră. Aici ne putem relaxa, savurând soarele și briza mării.

Traseul nostru ne duce apoi prin Sulina, Crișan, Canal Caraorman, Litcov, Lac Isac și Uzlina. Fiecare dintre aceste locuri ne va oferi o nouă perspectivă asupra Deltei Dunării și a vieții sale vibrante.

Următoarea etapă a călătoriei ne duce pe Brațul Sfântu Gheorghe și ne aduce în Mahmudia, un sat pitoresc unde ne vom bucura de frumusețea rurală autentică.

În final, ne întoarcem la Tulcea, unde avem opțiunea de a explora orașul sau de a participa la un traseu opțional pentru a vedea vărsarea Dunării în Marea Neagră.

   Pe tot parcursul acestei călătorii, echipajul nostru experimentat ne va oferi informații valoroase despre fiecare loc pe care îl vom vizita, asigurându-se că ne bucurăm de fiecare moment al acestei aventuri unice.

Locatie

Locul de plecare

Portul Tulcea este atât punctul de plecare, cât și destinația finală a călătoriei noastre. Aici se vor desfășura îmbarcarea și debarcarea, asigurandu-ne că experiența ta de călătorie este pe cât se poate de lină și confortabilă.

 
 

Experiența

Cei mai buni ghizi

Bucura-te de expertiza și cunoștințele celor mai buni ghizi, specializați în zonele pitorești ale Deltei. Aceștia nu se vor limita doar la furnizarea de informații captivante despre locurile pe care le vei explora, ci îți vor garanta și o călătorie plăcută, sigură și confortabilă.

 

Punctualitate

Timp de imbarcare

Pentru a te bucura de o experiență inedită și fără griji, te rugăm să ajungi la salupă cu cel puțin 15 minute înainte de începerea itinerariului. Astfel, vei avea timp suficient pentru a te echipa corespunzător și a te îmbarca în siguranță.

Tarifele Turului

Tarifele tururilor sunt concepute pentru a oferi o experiență valoroasă și accesibilă, asigurând în același timp acoperirea tuturor costurilor. Ele sunt calculate pe persoană, pentru întregul sejur,  iar acestea nu includ TVA-ul.  De asemenea, vă oferim flexibilitatea de a plăti pentru serviciile turistice prin intermediul tichetelor de vacanță, precum Edenred, Cheque Vacances sau Sodexo.

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/pers.

400 lei

300 lei

250 lei

200 lei

Dimensiune Grup

2 pers.

3 pers.

4-5 pers.

6-10 pers.

Cost/Pers.

400 lei

300 lei

250 lei

200 lei

Sfaturi esențiale pentru o călătorie responsabilă în Delta Dunării

Delta Dunării ne oferă o experiență unică, unde libertatea și peisajele de neuitat se împletesc într-o armonie completă. Cu toate acestea, pentru a putea proteja natura și ecosistemul pe cât de bine posibil, există câteva reguli esențiale pe care trebuie să le îndeplinim ca vizitatori:as

Mentiuni

   Acest traseu este conceput pentru a fi accesibil atât grupurilor mari, cât și turiștilor individuali, cu condiția formării unui grup de minim 10 persoane pentru a garanta plecarea. Dacă un singur grup dorește să se înscrie pentru acest traseu, va trebui să suporte costul echivalent cu cel pentru numărul minim de participanți.
Grupurile au libertatea de a-și stabili propriile date de plecare și sosire, iar programul poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărui grup. Prețurile sunt afișate pe persoană și nu includ TVA-ul. Prețul include și permisul de intrare în Delta Dunării.

 

Descopera mai multe trasee

Esti pregatit pentru traseul tau?

 Vă invităm să explorați varietatea de trasee pe care le oferim, fiecare cu un farmec unic și aventuri memorabile. Fie că sunteți pasionat de natură, istorie sau cultură, avem ceva special pentru fiecare. Descoperiți frumusețea neexplorată a diferitelor locații și creați amintiri de neuitat cu traseele noastre minuțios planificate. Nu ezitați să navigați prin opțiunile noastre și să alegeți traseul care vă vorbește cel mai mult. Suntem aici pentru a vă ajuta să trăiți experiențe extraordinare.

Un grup de pasari observat in timpul unor excursii Delta Dunarii

Traseu Lacul Cotețe - Brațul Sulina

Hotel Plutitor Anda in timpul unor excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Mila 23

O familie de cai care poate fi vazuta in excursii delta dunarii

Traseu Canalul Magearu - Letea

hotelul nostru intr-o plimbare uimitoare din excursii in delta dunarii

Traseu Canalul Sfantu Gheorghe

Creează propriul traseu personalizat

Completeaza formularul de mai jos si intra in contact cu noi pentru a putea concepe un traseu care sa includa toate punctele de interes pe care le ai in vizor.

Creeaza propriul traseu.